🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 13 за обсъждане 🌿

• 36 819
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Утре:

LA GALA DE GANADORES DE LOS PREMIOS PRODU

Голямата гала на победителите може да се гледа на живо на уебсайта на наградите PRODU 2025, започвайки от 12:00 ч. (CDMX) – 13:00 ч. (Маями) – 15:00 ч. (Буенос Айрес) – 19:00 ч. (Мадрид).

Едно от най-очакваните събития за иберо-американската аудиовизуална индустрия: стриймингът на победителите от голямата гала на наградите PRODU за 2025 г.
Престижните големи награди и почетни награди ще бъдат обявени като грандиозен финал.
Тази гала е кулминацията на строг процес, който започна преди месеци и завършва с признаването на тези, които повишават стандартите в индустрията.
Наградите PRODU за 2025 г. са уникално, виртуално, иновативно и авангардно събитие, което представлява бъдещето на онлайн потреблението. Тази гала вечер е насочена към феновете на забавленията, които са страстни по отношение на съдържанието и любимите си знаменитости. Тя ще се състои от шестчасово излъчване, което след това в специален двучасов телевизионен ще бъде излъчван по различни канали в Латинска Америка, САЩ и Испания.

Демет Йоздемир - най-добра актриса в съвременна неиспаноезична теленовела, наградата е за ролята й на Фара! Wear Crown

"Това ѝ е четвъртата чуждестранна награда за най-добра актриса:
2019 Murex d'Or, Бейрут (Ливан)
2023 Premio Kinéo, Венеция (Италия)
2024 DIAFA, Дубай (Обединени арабски емирства)
2025 PRODU"

# 301
Цитат: "...търсенето на Eşref се превърна в тест за търпение, а не за вълнение." Ами колкото и да не ми се иска, трябва да призная, че така го чувствам и аз. Не може серия след серия да се експлоатират едни и същи чувства, които и Демет, и Чаатай талантливо пресъздават. Нещо трябва да се случи. Със сценария...

# 302
За да разведря малко атмосферата ще споделя Бюшра Девели с дубльора на Чийдем Joy

Иначе за сценария и режисурата съм си казвала нееднократно мнението - добре че са актьорите и операторите да крепят сериала... На два дена от новия епизод, това е и творческият връх на промо екипа...

Успяват да държат вълнението ми близко до нулата Hands Clap

# 303
Имат право зрителите в забележките си ,но усещам и мисля че след ЕП 21 нещата постепено ще се променят в сценария и историята.  В ТВ дизитата се запълва екранно време , пълнежи , гонят се брой епизоди още повече, когато сериала е рейтингов и успешен.

Иначе няма спор, че повечето от нас подкрепяме и гледаме заради любимците си и те крепят сериала с техния завладяващ  талант , химия , хармония и взаимодействие и енергия помежду си.  Ако не бяха те , а някой други в тези роли най вероятно щеше да окапе , като есенни листа. Разбира си и екипа зад камера има заслуга.

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 23:29 от femmi2

# 304
Много й се радвам на Демет! Heart Усмихната, уважителна, център на доброто настроение. Импровизацията й идва отвътре и това винаги е интересно.

Брой 31:
Една нощ. Песен. Светлина.
Nature Sparkles:https://www.instagram.com/p/DQ2WIPzDVTG/?hl=bg&img_index=1

Mari, Hands Plus1  
Темата за Рюя не позамря ли вече в последните серии? Сега и да се разбере, дали ще се вълнува някой?
Кате, това истински дубльор ли е? Joy

# 305
Най добре щеше да е да се разбере в Сезон 1 и то в края и пак щеше да има интрига и какво да се развие. Ешреф все по малко мисли за Рюя и се е отдал на Нисан и призна пред себе си и всички че се е влюбил безумно.

Хубаво е че се разгърна любовта им и си имат доверие и опознават все повече и Ешреф е до Нисан и не я оставя ,като и тя него дори и да им е трудно. Сега като ги снимаха как я хвана от сцената да не падне на Земята , Ешреф  не иска  да се публикува снимката в пресата и показа ясно какво ще се случи ако фотографа го направи. Но аз не мисля че няма да  стигне до там заради това.  Твърде жестоко е и той не е такъв. Все пак човека си върши работата и не е мафиот.    

Този едва ли е истински дубльор на Бюшра Joy майтапят се нещо...

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 19:32 от femmi2

# 306
Демет не се спира Hands Nail Care Промо за албанската телевизия, споделено от приятеля ни Албер Думани >>> https://www.instagram.com/p/DQ4g5uzCBme/

"Здравей Албания, аз съм Демет Йоздемир. Можете да гледате "Ешреф Рюя" по TVKlan. Много любов Kiss"

"Благодаря, Демет Йоздемир. Албания те обича още повече".

Горе-долу и Гьоркем казва същото >>> https://www.instagram.com/p/DQ4iRqkiD2i/ Sunglasses

Продуцентът и монтажистът ни подготвят за втория фраг към 22 еп.

Който не дойдел, щял много неща да изпусне Sunglasses

Иначе днес екипът е бил в Шиле:

Потвърждение от Бату Тунч:

Точната локация е фарът на Шиле https://maps.app.goo.gl/BPL4Mu7iV2WTZMMZA

Актрисата Йозге Юнлюсой е участвала в днешните снимки. За Демет е написала: "Колко е сладка, колко е сладка" Heart

# 307
Браво че не се спира. Каква енергия кипиии и с тази слънчева и сладка усмивка. 🥰

Иначе локацийте са романтични. И както загатват монтажиста и продуцента предстои нещо Чооок горещо и не бива да се пропуска. 
Тази вечер ще има Фраг 2. 🔥💥💥❤️‍🔥

# 308
Ето го фраг 2, еп. 22

Нисан: - Съдейки по мълчанието ти, в главата ти има нещо друго. Със сигурност ще направиш нещо.
Ешреф: - Господа, играта за вас приключи.
Нисан: - Чувствам, че сякаш крия тайна от самата себе си. Всичко започна със снимка.
Ешреф: - Между другото, в момента те отвличам.
Нисан: - Отвличаш ли ме? Къде?
Ешреф: - Далеч.
Нисан: - Щастлив ли си?
Ешреф: - За да разбере човек дали е щастлив, или не, първо трябва да знае какво е щастието.
Кадир: - Лан...
Динчер: - Ешреф все повече ще се привързва към Нисан. Забрави за Рюя.
Чийдем: - Ти поиска това. Ешреф в момента търси информатора, знаеш ли?
Ешреф: - Ще ми кажеш това име!

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 22:11 от super_katia

# 309
Благодаря Кате Kissing Heart  Мноооого ми хареса фрага. Бомбастично е. Ще има романтика , любов , ревност  и екшън. Misc Gun 💕💚💚🖤❤️🔥🔥🔥💥❤️‍🔥❤️‍🔥 Снимката ще е ключът към миналото и потиснатите болезнени спомени на Нисан и мястото, където е живяла.

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 23:33 от femmi2

# 310
На прима виста:

Нисан е загърната с палтенцето на Ешреф, значи тази сцена ще е след припадъка ѝ.

Каквото и да прави в дома на Динчер, явно ще е там, за да види тази снимка:

За да може на свой ред да познае същото куче на другата снимка:

Иначе при този чичко снимките бяха на 7 ноември, когато Демет сподели по-долния кадър:

Със същото ансамбълче е на брега на Шиле днес:

И когато Чийдем я причаква на вратата на дома ѝ...

След това остава да видим.

# 311
# 312
Снимките са готини, но имам сериозни подозрения, че са направени с изкуствен интелект. Някой от феновете беше написал, че това било Нисан с детето ѝ...

22-ри епизод - резюме и кадри:

Фактът, че Ешреф грабва Нисан пред очите на всички и напуска мястото, се превръща в коз за Динчер. Когато Динчер се опитва да манипулира Нисан, използвайки кариерата ѝ, за да я държи далеч от Ешреф, търпението на Ешреф най-накрая се изчерпва и той се изправя срещу Динчер.

Въпреки че Кадир се опитва да контролира своеволните действия на Туфан, Туфан предприема опасни стъпки, които застрашават операцията на Кадир. След нападение срещу дома им, Гюрдал и компания тръгват по петите на Туфан, но кой ще бъде преследваният (жертвата) в края на това преследване, не е ясно.

# 313
ИИ, обаче настроението е на max, харесват ми! Heart

Аз се дразня на сценариста, че Ешреф не разпозна Рюя - толкова мечтаеше за нея, толкова я рисува, не се отделя от Нисан...
А снимките на жени, които му носеше наетия фотограф ги отхърляше само с бегъл поглед, как беше сигурен, че не е Рюя?
Не я разпознава, но поне да беше заподозрял, че Нисан е Рюя? След всичко, което узна за Нисан, защо пак не прави никаква връзка с Рюя?! Да оставим името й настрана и защо не знае как се казва.
Загубата на родителите й при земетресението в Динар, остават само двете с Афра, не се ли запита какво е станало с тях, Нисан не си спомня този период...
Скрит текст:
"1 октомври 1995 г. - В Динар, Западна Турция, е регистрирано земетресение с магнитуд 6 по скалата на Рихтер. Загиват 100 души."
"Аз все си мислех, че родителите са починали при голямото земетресение 1999 г., което усетихме и у нас, но щом са се спрели на динарското от 1995 г. малко не се връзват нещата, защото Нисан трябва да е била на 3 г., а Афра току-що родена (ако изобщо я е имало, защото разликата им във възрастта с Нисан ми се вижда по-голяма). Все пак това е турски сериал и както знаем фактологията не им е най-силната страна."

# 314
Цяло клипче са спретнали с ИИ, че и момченце има даже https://x.com/i/status/1988096358058807735 Stuck Out Tongue

"Нощна смяна" Heart с котарачката на Енгин Animal Heart Eyes Cat За момент си помислих, че е любимецът ми Дживан Animal Joy Cat

От албанска фенка на Демет, която е била в петък пред дома на Нисан https://x.com/i/status/1987972357248401530 и като сме на албанска вълна и Джерен се включва в промото на сериала там https://www.instagram.com/reel/DQ4-HmuiOab/

A след около 6 часа ще гледам тук награждаването на PRODU https://www.premiosprodu.com/ Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт