🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 13 за обсъждане 🌿

• 36 570
  • 739
  •   1
Отговори
# 555

След малко започва... Приятно гледане в нашата кино вечер.  

Много ми хареса Демет в Катар и грим и визия и всичко. Нихал се е справила супер. Не обичам тежки козметики и гримове.

Ох така ме разсмяхте как Чийдем тича по сокаците из Истанбул с Огърлицата. Joy Обаче се сетих че  Демет - Нисан не беше с нея на жп гарата от изтеклите снимки.
Поне аз не забелязах колие на врата и. Но Ешреф е щедър Money има вкус и за двете колиета. Ама те и в банята ли не свалят това колие Joy и ще ги послушва с бръмбърчето. Може да чуе примерно как пее под душа. Stuck Out Tongue

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 20:25 от femmi2

# 556
  • София
Теди, ето тук ме докосна... 🫶 За Махмут Орхан, но ще го скрия,че не всеки би го вълнувало.Изпълнителите и група Kolpa, които си споменала, също съм запозната с тях и ги харесвам. 🤗
Скрит текст:
Завиждам ти благородно, че си го видяла и чула на живо. Не просто обичам, а обожавам Махмут Орхан.❤️
Слушам постоянно неговите сетове.
Мечта ми е да присъствам на негово участие, често го споделям с близки и приятели и очаквам да ме изненадат за някой мой рожден ден.Като винаги броя и най-добрата си приятелка, защото искам именно с нея да изживея този момент.

Сертаб Еренер е велика, все пак печели Евровизия през 2003 година и песента и емблематична.Тази жена няма остаряване.
Забравих да спомена и Бурай и неговите песни се използват  в турските сериали, в
" Стая 309" ,дори участва в самия сериал , а една от любимите му песни  беше в " Птичката" в сцената на моста " Галата".
И мисля 2021година отново участава с негови песни в един от романтичните  летни сериали " Приказка за острова".

# 557
Поздрав с емблематичната песен на Ялън https://www.instagram.com/p/C7E7Fh7s1Dr/ Cupid

За епизодът да кажа - в началната сцена поведението на Ешреф беше адски токсично, догади ми се чак. За изхвърлената в тоалетната огърлица ми стана почти толкова жал, колкото за колието със синия диамант от Титаник Animal See No Evil

Моят човек обаше беше във вихъра си - не на летящо килимче, ами направо на ракета се беше качил Rocket Напълни ми душата с музичката и танците си Heart Eyes

Най-накрая и Ихтияр се намеси в действието. Да видим какво чудо ще се появи Trollface

Още от Катар:

# 558
Уаууу, снимките са убийствени ! Heart Eyes

Затова за което говорите съм го изпуснала. Не съм видяла изхвърлена огърлица от Ешреф.
Ще си наваксаме като излезе превода. Иначе още вярва на Нисан и отрича пред себе си и другите че е тя предателя.

Епизода много ми харесва до тук. Всичко върви по план и логично и динамично и то доста.

Айде сцената с Огърлицата дават в момента и това ще е краят на епизода. 

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 22:48 от femmi2

# 559
Не, не й вярва Ешреф.
На мен ми стана доста обидно, че така я следи с огърлицата. Мисля, че и на Нисан. Същото, както с лудата Чийдем. Тогава? Каква любов! Двете са изравнени...
Тайното подозрение на Нисан за Динчер тя си мисли, че засяга само нея и нейното забравено минало. И не знае, че то касае и Ешреф...
Завърза се играта и стана повече криминална, за сметка на любовната...

Иначе серията ми хареса, беше интересно, но сякаш бавно убиват хубавите чувства между тях...

# 560
Уви, Мари, и аз оставам със същото чувство... Smirk Има граници, които като се прекрачат веднъж... Както и да е.

Епизодът започна ударно, но по средата му изгубиха темпото. Финала го знаехме от фрага, така че нямаше момент на изненада. Дано тази подредба в низходяща градация да не се отрази така и в рейтингите...

Иначе, добре че Джерен помогна на Нисан за записа от флашката, за да имаме някакво развитие по нейните въпроси. За момента е истинска приятелка, а не е предателка - дано така и да си остане Hands Pray

Ешреф си върна някои от настройките. Време беше да надхитри по-лошите. Контактите му с прокурорката също са важни. Няма как на всички фронтове да има само врагове.

Професорът действа соло по отношение на Айтен. Няма как това да не му навлече неприятности.

Поведението на Гюрдал спрямо Гонджа беше крайно токсично... Горката жена!

Чийдем продължава да се движи по бръснача. Целувката с Кадир беше един път Animal See No Evil

И пак да си кажа за моя човек - много се раздаде в този епизод Hands Clap

Сега е важно какво са ни приготвили като фраг за другата седмица Nerd

# 561
Твоя човек беше във вихъра си. Много добър актьор е и му вярваш.

Ох не знам.... Мислехме че има уловка ,ама Ешреф колкото и да я обича и отрича съмненията много го грезат и да се убеди бам Колието с бръмбара... И Ърмак му каза че не може да е Нисан че много го Обича че и вярва и е някой друг предателя. От тая гледна точка може да постъпва така за да докаже пред себе си и всички , че не е Нисан.  
Обаче ако и двамата бяха сложили картите директно на масата дори и да не са лесни тези разговори и болезнени така се прави стига да имаш желание да слушаш и разкажеш истината и фактите. Пък после да се случва каквото ще.... Иначе Нисан се държи и не се издава но и двамата ще играят игра до край.

Гонджа е хамиле но засега Гюрдал не знае това само Ешреф, който много се зарадва на новината.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 23:34 от femmi2

# 562

Ърмак: - Ешреф, Фарук е задържан.
Хъдър: - Тип на име Касапинът е в един затвор с Фарук. Може да го нападне.
Нисан: - Вече те познавам, Ешреф Тек. Виждам какви мисли минават през главата ти. Можеби те е страх да не те предадат.
Ешреф: - Не ме е страх да ме предадат, според мен този, който извършва предателство трябва да се страхува.
Нисан: - Ще го убиеш ли? Вътре има записващо устройство. Ешреф ме следи. Подозира ме. Ешреф?!
Хъдър: - Ешреф, наблюдават упадъка на Сираците и отново се появиха на сцената тези подлеци.
Ешреф: - Кое е името?
Хъдър: - Няма име. Само репутация.
Ешреф: - Ихтияр (Старецът).
Динчер: - И Ихтияр се обезпокои. Ще вземем наркотиците.
Ешреф: - Гюрдал, малко е мрачно, може ли да осветим? Такъв отговор ще дадем, че целият град ще чуе.

# 563
Мерси за експресния превод на фрага.  Flowers Tulip

Страх го е Ешко от предателство и още как и то от близък и доверен човек или любима. Ето затова се бунтува и са всички тия действия. Прав е че всеки ,който го предаде    трябва да се страхува но с жените е различно и няма да им посегне. 

Фарук ще го пребият в затвора.
И той си пати от любов въпреки че са минали години и му е бивша жена и си приличат с Ешреф по това.

Този Ихтияр ще го разгадаят полека кой е може би ще се появи след НГ или преди това ?

Знаете ли кога излизат новогодишна почивка сериалите и актьорите и кой ще ни е последният епизод за декември ?

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 00:03 от femmi2

# 564
Екипът заедно (Демет прави някакво селфи пред Байрактаров):

И споделено от нея:

# 565
Благодаря за превода, Кате! От името на всички във форума, на които им свърши работа!  Flowers Hibiscus
Изтървах ли разкриването на някоя тайна?

Снимките от F1 са №1!

=========================

Видях танца на Кадир - ще стане голям хит! Joy

=========================

Поправям се - вече е станал!

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 00:28 от Florale

# 566
Фло Kissing Heart

Гьоркем и Демет в комедия ще са убийствен тандем. Отсега започвам да се смея Joy

За снимките от F1 падна голямо натаманяване. Публикувани са като колаж, който после е нарязан на неправилни части. Съчлених ги, доколкото успях за настолната версия на форума, но на мобилните устройства стоят накъсано - съжалявам, за което Animal See No Evil Чакам с нетърпение и същинската фотосесия Sunglasses Няма да си тръгнем скоро от Катар Kissing Face

Да не забравя кака Деря в информационния поток People Dancers Сестрите са благословия Hands Raised Hands

# 567
Кате, покрепям идеята ти за Гьоркем и Демет с две ръце! Даже може в този сериал да измислят още нещо, че бързо му мина влюбването.

Екипът е в добро настроение, браво! Кой ли е душата на компанията? Неджип?

F1: Checkered Flag

=============================================================
Малко за рейтинговата система в Турция:

1.Категорията „TOTAL“ се състои от хора на и над 5-годишна възраст, живеещи в домакинства със сегментиран рейтинг. Цялата телевизионна аудитория е включена в тази категория: AB, C1, C2, D, E...
В тази категория аудиториите от групи C1, C2 и D носят най-голяма тежест, тъй като представляват по-голямата част от телевизионната аудитория като цяло. Аудиторията, която попада в групите C2 и D, е относително необразована и бедна.

2.Категорията „AB“ се състои от относително по-образовани хора на и над 5-годишна възраст, живеещи в сегментирани домакинства - например служители с „бели якички“ и др.

3.Категорията "АВС1", най-важната, се състои от хора на и над 20-годишна възраст и обхваща добре образованата целева аудитория на AB плюс по-умерена група хора, като пенсионирани служители, работници, домакини, собственици на магазини и др.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 10:12 от Florale

# 568
Снимката на екипа е споделена от Левент Йоздилек (Хъдър). Да не пропусна да го отбележа, защото човекът се е погрижил за радостта на феновете. Да не вземат само да му дръпнат ушите, че прави реклама на сериала Stuck Out Tongue Winking Eye

За протокола - цифрите от вчера:

Реакцията от Kanal D https://x.com/i/status/1996477367976624587

Песента на Нисан за Ешреф Cupid https://x.com/i/status/1996295398982381884

"Той идва и си отива, така безразсъдно
Аз се топя в тая жега, без да го искам.
Има ли огън, по-голям от тази любов?
Влюбените знаят, че горят, и го приемат.
Не намирам утеха нито в другар, нито в приятел
Очите ми те търсят, няма да се оправя
Все още съм луда по тебе
А нощем сън не ме лови
Щом си моят кошмар, ще сънувам, без да се оплаквам
Никой освен мен не може да бъде твоят лек/спасение."

Скрит текст:
O yana yana geliyo gözükara
Ben o sıcağına eriyorum istemeden
Bu aşktan öte ateş mi var
Sevenler bile bile yanar
Ne bi eş ne bi dostla teselli bulmam
Arıyo seni gözlerim iflah olmam
Sana ben hala bi deli bi mecnun
Gecemde tutmaz uykum
Sen kabusumsan uyurum şikayetim olmaz
Sana benden başkası derman olmaz.

Наблюдателните фенове са забелязали, че видеото е снимано от хотелската стая на Демет в Доха Mag

Иначе една от големите интриги на епизода беше появата на Ихтияр, който по всичко изглежда, че ще е ИхтиярКА:

Много хора виждат образа на прокурорката. Аз лично не смятам, че тя би могла да тъче на два стана, без да я хванат, но всичко зависи от сценариста People Information Desk Person

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 10:38 от super_katia

# 569
  • София
Снимката на екипа е споделена от Левент Йоздилек (Хъдър). Да не пропусна да го отбележа, защото човекът се е погрижил за радостта на феновете. Да не вземат само да му дръпнат ушите, че прави реклама на сериала Stuck Out Tongue Winking Eye

За протокола - цифрите от вчера:

Реакцията от Kanal D https://x.com/i/status/1996477367976624587

Песента на Нисан за Ешреф Cupid https://x.com/i/status/1996295398982381884

"Той идва и си отива, така безразсъдно
Аз се топя в тая жега, без да го искам.
Има ли огън, по-голям от тази любов?
Влюбените знаят, че горят, и го приемат.
Не намирам утеха нито в другар, нито в приятел
Очите ми те търсят, няма да се оправя
Все още съм луда по тебе
А нощем сън не ме лови
Щом си моят кошмар, ще сънувам, без да се оплаквам
Никой освен мен не може да бъде твоят лек/спасение."

Скрит текст:
O yana yana geliyo gözükara
Ben o sıcağına eriyorum istemeden
Bu aşktan öte ateş mi var
Sevenler bile bile yanar
Ne bi eş ne bi dostla teselli bulmam
Arıyo seni gözlerim iflah olmam
Sana ben hala bi deli bi mecnun
Gecemde tutmaz uykum
Sen kabusumsan uyurum şikayetim olmaz
Sana benden başkası derman olmaz.

Наблюдателните фенове са забелязали, че видеото е снимано от хотелската стая на Демет в Доха Mag

Иначе една от големите интриги на епизода беше появата на Ихтияр, който по всичко изглежда, че ще е ИхтиярКА:

Много хора виждат образа на прокурорката. Аз лично не смятам, че тя би могла да тъче на два стана, без да я хванат, но всичко зависи от сценариста People Information Desk Person

Кате по спойлерите казва , че точно прокурорката ще е Ихтияр и верно  е   че е същата стая.

Общи условия

Активация на акаунт