🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 13 за обсъждане 🌿

• 36 561
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Ако изкараме късмет, Нисан ще хване влака за България, и той e от гара Halkali. И Ешреф след нея!
А ние ще ги посрещнем. Heart Eyes

Heart

# 631
Ако изкараме късмет, Нисан ще хване влака за България, и той e от гара Halkali. И Ешреф след нея!

Heart

Фло, първа ще се подредя! Трябва да издърпам ухото на неверника Ешреф и да кажа на Нисан, че е Руя, защото една фенка вече го съобщи на Ешреф
Ако пък имам късмет и Етем да се появи - ще му скъсам сценария, за да го пренаписва по наше желание.

# 632
  • София

Heart

Фло, първа ще се подредя! Трябва да издърпам ухото на неверника Ешреф и да кажа на Нисан, че е Руя, защото една фенка вече го съобщи на Ешреф
Ако пък имам късмет и Етем да се появи - ще му скъсам сценария, за да го пренаписва по наше желание.

Браво Фло,доброто посрещане на гости  е всеизвестна черта на българите.И ще я посрещнем Демет ,с хубаво вино ще я почерпим и ще и обясним  и утешим-да продължава да си обича Ешреф,ако може да игнорира нещата с които я дразни,просто мъжете по бавно разбират кое е важно за тях,а него го чака не разбиране ,а мат,когато разбере,че в миналото като Руя,сега  като Нисан ,а в бъдеще като нея единствена ,няма мърдане за сърцето му,цялото ще и принадлежи.
      Не с лошото Еми,нека пренапише Етем сценария,но неговия не късай,да има от къде за следващия си филм идеи да черпи,вместо да гледа в чуждите тетрадки.
       Приятно очакване на епизода,да видим ше се открие ли някоя тайна или неизвестните отново ще се увеличат.

# 633
Би било хубаво да ни посетят Kissing Face Но изобщо не го виждам в близко бъдеще.

Отново са питали Камуран Аккор за Демет https://x.com/i/status/1998464523695698015

Казва същите неща - че е много сладка, много харесва актьорската ѝ игра, че е много мило и приятно момиче. На въпроса дали е поискала да изпее някоя от песните ѝ, Камуран отговаря, че не са имали чак толкова време да обсъждат това, но много харесва гласа на Демет и ако пожелае, ще работят (заедно, за да направят песента).

# 634
Deli Kadir Baba - СУПЕРЗВЕЗДА!  Nature Star2

От Kanal D: https://www.instagram.com/p/DSDP5XYCiUZ/?hl=bg

# 635
Привет, момичета, посипвам си главата с пепел и се надявам да не ме накажете за предългото ми отсъствие.❤️❤️❤️
Ужасно съм изостанала с епизодите (вече 5, 6 май не съм гледала), но днес започвам да наваксвам като се надявам в НГ дни на дизисуша вече да вляза в час и поне да разбирам какво си говорите 😀.

И за да не ви занимавам с празни приказки - от мен една снимка от Лазурния бряг, дни преди Демет и Чачо да пристигнат там.😭
Това малко закъснение да се сблъсквам с тях нека да ми е наказанието, че не надничах тук при вас и не бях информирана (е, истината е, че купих билетите доста преди това 😀)

# 636
Пепелче, твоето място винаги се пази Kissing Heart Слава Богу, нямаме класна, която да пише отсъствия и да дава тон на децата Wear School SatchelHands V

Фло, много са готини всички, имитиращи танца на Кадир Joy Забавлявах се много с тях, но са пропуснали да включат и дечицата >>> https://x.com/i/status/1997773242824532304

От продукцията ни подсказват, че ще има нови придобивки в сериала House With Garden - да се чете нова къща:

Въпросът е какво е удоволствието да съберат Ешреф и Нисан под един покрив, когато и двамата са на "свободна програма" и кроят планове зад гърба на другия Rolling Eyes

Между другото, ако някой се чуди защо Нисан не разказва всичко на Ешреф, явно трябва да припомним сцената с револвера на Ешреф в устата на Динчер... Ако Нисан сподели, че Динчер я е следил повече от година и че е направил музикалната си компания само заради нея, веднага ще му подпише смъртната присъда - така нито ще разбере какво се е случило в миналото ѝ, нито ще бъде с Ешреф, който най-вероятно отново ще бъде в затвора.

От друга страна, Ешреф не може да живее със съмнения (друг е въпросът защо вярва толкова на Чийдем и се оставя тя да го манипулира).

Броени часове до новия епизод Misc Hourglass Имам подозренията, че финалът ще бъде на гарата и отново ще чакаме някакви подсказки...

Споделено от Демет:

И това https://www.instagram.com/reel/DR2xgysCMpn/

# 637
Пепелче, нищо не си пропуснала. Тайните отлежават, вървят към вкисване вече. Stuck Out Tongue Winking Eye
Грешка ще е да сменят дома на Нисан до Галата, той е част е от легендата, която се опитват да поддържат около сериала.

# 638
Да, локацията стана култова. За компенсация можеби се завръщат в хотела >>> https://www.tiktok.com/@mira.trawel.istanbul/video/7581944110836223250 Твърди се, че вчера са снимали там. Нисан е в таксито Oncoming Taxi

От новата къща:

Да видим Фарук какви ще ги забърка...

# 639
Привет, момичета!

Напоследък не успявах да влизам и да следя новостите, които сте споделили.
Мислите и вниманието ми бяха насочени другаде.

Скрит текст:
Ето този господин, счупи два пръста на ръката...
Толкова лошо ми стана в спешното, когато ни сервираха новината, че ме помолиха да напусна, тъй като съм пребледняла.Сега обикаляме по ортопеди и рентгени, понеже беше на косъм от операция. Няма да може да спортува 2 месеца, а той е гребец...😞

Тъкмо успях да ви изчета, много интересни неща сте споделили.
Съгласна съм с гледните ви точки и ги споделям.
Подействахте ми като глътка свеж въздух, благодаря за което! ㅤ♡♡ ㅤ

Ще видим какво ни предстои в новия епизод и до колко ще има развитие по заплетените казуси.
Кате, аз също мисля че въпроса с информаторството ще го протакат още доста.

Любим кадър • Прекрасната Фара

Толкова красива, толкова съвършенаᥫ᭡.ִֶָ𓂃

AI снимки от фенове на екранната ни двойка в един аматьорски от мен колаж.

🖤⃝🤍 Семейство Тек 🖤⃝🤍

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 16:39 от bebè ∞

# 640
bebè ∞, бързо възстановяване на младия господин Hands Pray

Нося малко снимки асортѝ Stuck Out Tongue

Надписът на задното стъкло гласи: "Когато дъждът свърши, чадърът става бреме за човека. Точно като хората, които прекъсват общуването, когато изгодата им приключи..."

От Бюшра:

Скрит текст:
От снимките в хотела:

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 18:25 от super_katia

# 641
Пепелчееее Heart, имаш много да ни разказваш и показваш от пътешествията ти. И то си е за яд че си се разминала с любимците. Но здраве да е следващият път.Flowers Four Leaf Clover    

Лори Hug така ще се обръщам към теб знам че няма да имаш против.  Бързо възстановяване на юнака. Неприятно е но ще мине и е нормално да се притесниш.

Момичета , благодаря на всички за споделеното и мненията и приятно гледане.  Остават 3 епизода до края на сезона преди да излязат празнична  ваканция.
Ако няма нови промени от 24 Декември  до 7 - ми януари 2026 г ще са в почивка. Имат нужда да презаредят батериите и празнуват, както и ние също.  

Вече сме в Хотела

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 22:12 от femmi2

# 642
Приятно гледане на всички Heart Eyes

# 643
  • София
Да видим,ще се разкрие ли някоя загадка.
       https://turoktv.com/15172-mechta-eshrefa-seria-25.html

# 644
Нисан веднага свали колието и се обади на Чийдем и трепереше и разказваше. Обаче Ешреф започна да я гледа още по подозрително. Като се върна от тоалетната  Ешреф отново го закачи и не се предава.

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 21:32 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт