🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 13 за обсъждане 🌿

• 3 114
  • 66
  •   2
Отговори
# 45
Благодаря ти, Феми Hug

Няма как, трябва да се връщат обратно на работа.

https://x.com/1demetsevgisi/status/1978212764301557906

"Тя носи не само куфара си, но и собствената си сила. Hands Muscle
Това, че носи куфара си сама, е доказателство, че не прехвърля на никого не само вещите си, но и всички отговорности в живота си…"

Подписвам го това и аз Pencil

Имаме кратки интервюта от летището:

Демет: - Извинявайте, че съм със слънчеви очила, изморихме се много и заради това.
Репортер: - Да, преди малко снимахме г-н Чаатай. Много се говори за панаира в Кан. Какво искате да споделите с нас?
Демет: - Беше толкова красиво! А сега, хора, които ме обичат, дойдоха да ме посрещнат и дори ми носят цветя. Много съм щастлива! Пътуването беше кратко, но се изморихме много заради интензивността му. Все пак, това беше първото ми посещение там, обратната връзка беше страхотна! Всичко се развива чудесно. Това беше едно чудесно пътешествие за нас. Почувствахме се горди и за пореден път си напомнихме, че сме част от нещо наистина правилно.
Репортер: - Работата ви в Ешреф също се обсъжда много. Песните, които изпълнявате там привличат много внимание.
Демет: - Да, бяха приети много добре. Открих, че правя много амбициозни неща, въпреки че започнах от толкова скромно място. Затова опитването на нови неща е такова удоволствие, но да бъда обичана от публиката и от слушателите едновременно го прави още по-специално за мен.
Репортер: - Следим сериала ви с любопитство и винаги го гледаме.
Демет: - Много благодаря. Бъдете здрави!

Интервюто на Чаатай по-късно ще го погледна внимателно, че виждам нещо за химията е споменал Kissing Face

От Нихал Динч:

# 46
Ешреф дей смеееее💥 ама нещо не може да се съсредоточим още върху това след бурните красиви емоции от Франция.  

Има репортажи и от двамата. Уморени са личи си и е нормално. А колегата е проявил чувството си за хумор и е голям сладур и забава.  

😂Тука го карат да поздрави Кадир от сериала и той се смее и го поздравява.

Иначе наистина е говорил за химията и енергията и хармонията между тях двамата с Демет, като партньори. На това се дължало и успехът на сериала  и големият интерес от зрителите.  Една от причините е това.

И още снимчициии, които излязоха🥰

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 17:19 от femmi2

# 47
Видях превода от Еми, Феми. Всичко е ясно Sunglasses Търсенето на теле под вола може да продължи.

Нихал днес споделя разкошни снимки Heart Eyes

Благодарение на Рут имаме и целия репортаж от CNN Türk с английски субтитри: https://x.com/iyiki_demetzdmr/status/1978198656454156726

# 48

Ехааа, това ми хареса!
Да продължават да търсят, може още нещо красиво да изскочи!
Всичко е ясно Sunglasses Търсенето на теле под вола може да продължи.

Нихал днес споделя разкошни снимки Heart Eyes

Връщам се, за да допълня поста си с още малко красота!
Страхотни Чачо и Демет! Очаквам с нетърпение цялата фотосесия!

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 14:05 от Emiliya

# 49
Ударна доза красота от продукцията Heart Eyes

И от Демет:

# 50
Много са хубавиии многоооо .. Думите са излишни и  не стигат! Heart Decoration Уникална фотосесия със звездата и гвоздеят на сериала - Фъстъкът на Ешреф ! Green Heart

Цитат
Дори водещите са изненадани колко много говори Чаатай в интервюто. И това е, че е уморен! Той също така направи много въздействащо изявление за химията си с Демет! Гордея се с това партньорство. 😭❤️‍🔥

Честно казано, виждам различен Чаатай след събитието в Кан. Този интроверт наистина се старае да угоди на феновете, пресата и всичко между тях. Обичам искреността на отговорите му. #EşrefRüya сигурно е много близо до сърцето му. ❤️🫠
https://x.com/RoseInEire/status/1978426725911433642

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 17:13 от femmi2

# 51
Още радост за теб, Феми Kissing Heart От вчера сме ги подкарали класациите Animal See No Evil

Вече се чете сценарият за 20 еп.

Това се появи по-рано днес https://x.com/i/status/1978398127397933195 Flushed Да видим дали ще ни покажат тези венци в сериала, или пак някой фен се е изявил.

Колата със собствен фенклуб https://x.com/meryinthehouse/status/1978155896174735590

# 52
Оооо , кадалика с фен клуб бравооо ! Green Heart

След специалните снимки, влизането на Чаатай Улусой и Демет Йоздемир на панаирната площадка на Фестивалния дворец също предизвика огромен фурор. Моментът, в който дуото влезе в залата, беше излъчен на живо на гигантски екрани, а актьорите бяха посрещнати с огромен интерес през целия панаир.

# 53
Благодаря ви от  , момичета!
Благодаря за труда и отделеното време; за креативността и  любовта, които изобилстват в темата!
 А това е любимата ми снимка!!!  Revolving Hearts

# 54
Лиленце, много е хубава, наистина Heart Eyes

Въобще, който е дал идеята да се появят с Кадилака, заслужава бонус към заплатата си Euro

Нихал продължава да споделя съкровища Kissing Face https://www.instagram.com/p/DP1gAAyDKuy/

Пак от нея (тези не ми харесват особено):

От Демет:

# 55
Уауууу , какъв потооок от красота и споделения свят да ти се завие .🤯 Деметка е отразила и общата фотосесия . Ейваллах ! Hands Clap Така е човека с идеята с емблемата на сериала заслужава голям бонус Money

Двете звездни имена на ''Eşref Rüya'', Демет Йоздемир и Чаатай Улусой, кръстосаха улиците на Кан в емблематичните за поредицата автомобили Cadillac и направиха специална фотосесия.

Точното копие на класическия Cadillac, използван от Ешреф в поредицата, което той нарече „Fıstık“, беше намерено след дълго търсене в малък град във Франция, специално докарано в Кан, щателно реставрирано и трансформирано в „Fıstık“ на Ешреф.

„Fıstık“, който се разхождаше по емблематичния булевард La Croisette в Кан през целия ден, по-късно зае мястото си пред хотел Majestic, един от емблематичните хотели в Кан, за да бъде изложен през цялото времетраене на панаира.

Уаууу Още доза красотаааа ни споделят Heart Eyes

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 21:13 от femmi2

# 56
И още:

Приятно гледане на епизода на всички Heart

# 57
  • София
https://turkrutv.net/mechta-eshrefa-18-seriya.html  с руски превод

Хубава серия,опознавателна,от всичко по малко,без големи дилеми.Фарук ме заинтригува- той ,който е най дисциплинирания,спокоен и овладян,явно и най дълбоко изживява вътрешните си дилеми.Но как само изигра срещата с Айтен,макар и несъстояла се,сякаш целият свят се преобърна когато я видя,тя не само разстрои мислите му,тя му отне и душата,в очите му угасна всяка топлина. НО
на мен лично започва да ми се иска и друго развитие,от 2 сезон гледам само ,,Куршуми и сълзи,, а искам поне на моменти ,,Усмивки и мечти,,Липсват ми моментите на близост между героите.Всички изживяват чувства ,които не показват,всички са отдадени на безнадежност в чувствата си,но никой не може да контролира сърцето си.Ще изчакам да изгледам и българския превод,благодарение на труда на преводачите,винаги осмислям филма по добре когато го гледам на български.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 00:06 от Leddel

# 58
Епизода  ще свърши след Рекламите. Много добър пореден   епизод. Има от всичко и добре обмислено и балансирано. Доста важни развръзки започват да   изплуват и подреждат.  

Фарук или Ешреф ще се окаже наистина син на Хъдър. Един от двамата ще е.  

Радваме се че Ешко си върна своето фъстъче с помощта на братята си. И всички са щастливи включително и Нисан и се метна вътре  щом го видя пред къщата. 😀🤩💚💚💚🥹🥰

Имахме и целувка нежна и топла.😚 И откровен и спокоен разговор.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 00:06 от femmi2

# 59
Добре беше епизодът, имаше от всичко Kissing Smiling Eyes С този финал ще вкарат още драма. Екшън така или иначе не липсва. Почнаха да връщат настройките на героите. Да видим как ще продължим. Обещали са ни фраг за 19 еп.

И между другото, ще се равам, ако Кадир се окаже синът на Хъдър, не защото още на 9 септември съм го предположила https://bg-mam.ma/p/1802173/50184002, а защото историята така може да се заплете много по-качествено. Както Нисан се довери на Динчер за кариерата си, така и Ешреф по същия начин веднага повярва на Хъдър и добрите му намерения, а той реално си го отвлече на излизане от затвора... Да видим, ако това се окаже вярно, Хъдър дали ще избере собствената си кръв, или синът, който винаги е мечтал да има Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт