Няма как, трябва да се връщат обратно на работа.

https://x.com/1demetsevgisi/status/1978212764301557906
"Тя носи не само куфара си, но и собствената си сила.

Това, че носи куфара си сама, е доказателство, че не прехвърля на никого не само вещите си, но и всички отговорности в живота си…"
Подписвам го това и аз

Имаме кратки интервюта от летището:
Демет: - Извинявайте, че съм със слънчеви очила, изморихме се много и заради това.
Репортер: - Да, преди малко снимахме г-н Чаатай. Много се говори за панаира в Кан. Какво искате да споделите с нас?
Демет: - Беше толкова красиво! А сега, хора, които ме обичат, дойдоха да ме посрещнат и дори ми носят цветя. Много съм щастлива! Пътуването беше кратко, но се изморихме много заради интензивността му. Все пак, това беше първото ми посещение там, обратната връзка беше страхотна! Всичко се развива чудесно. Това беше едно чудесно пътешествие за нас. Почувствахме се горди и за пореден път си напомнихме, че сме част от нещо наистина правилно.
Репортер: - Работата ви в Ешреф също се обсъжда много. Песните, които изпълнявате там привличат много внимание.
Демет: - Да, бяха приети много добре. Открих, че правя много амбициозни неща, въпреки че започнах от толкова скромно място. Затова опитването на нови неща е такова удоволствие, но да бъда обичана от публиката и от слушателите едновременно го прави още по-специално за мен.
Репортер: - Следим сериала ви с любопитство и винаги го гледаме.
Демет: - Много благодаря. Бъдете здрави!
Интервюто на Чаатай по-късно ще го погледна внимателно, че виждам нещо за химията е споменал

От Нихал Динч: