🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 13 за обсъждане 🌿

• 36 750
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Не можах да устоя на това видео.
Фло, благодаря ти, че го сподели.
Нисан и Ешреф са ми слабост - харесвам си ги!
"Въпрос на 🕶️... И двамата свалиха очилата си, за да се виждат по-ясно😎"
https://www.instagram.com/p/DQWIQt2jF4O/?hl=bg

Или да усетят подръжката един към друг,нали очите са прозорец към душата.

# 181
"Демет Йоздемир е единствената турска актриса, спечелила четири международни награди както за драматични роли, така и за комедия."
Пожелаваме й да си подобри рекорда! Wear Crown

Някъде в Ирак: "Eşref Tek’s favorite Burger😎": https://www.instagram.com/p/DPyy3HeCOUK/?hl=bg

# 182
Тази вечер имало епизод казват:

Заради смяната на времето, да напомним, че излъчването ще започне с 1 час по-рано за нас, т.е. в 19 ч. е резюмето от предишния епизод и към 20 ч. трябва да тръгне новият епизод.

Сега, като видях, че в Орхан ще играе и Махасине Мерабет... все ми се струва, че доста лежерно се подхожда по някои въпроси, но за това утре...

Голямата почитателка на Демет с ник Wino (благодарение на която имахме толкова много видео клипчета от Кан) е направила много задълбочено разследване на колекцията ѝ от парфюми https://x.com/wuytang/status/1983284500940632316 Базирала се на вчерашното ѝ селфи и предишни снимки от гардеробиерната ѝ Hands Nail Care

Идентифицираните парфюми са:

- Gentle fluidity gold by MFK
- Toy 2 by Moschino
- 001 by Loewe
- Gucci Flora gorgeous magnolia
- Gucci Flora gorgeous gardenia
- Gucci Flora gorgeous jasmine
- Palatine by Parfums de Marly
- Guidance by Amouage
- Good girl by Carolina Herrera
- Twist by Miu Miu
- Rose Elixir by Montale

# 183
Кате, много интересно инфо за колекцията парфюми на Демет.
Определено има вкус, а някои от тях ги имам и аз. Голям фен съм на серията Gucci Flora, просто ги обожавам.❤︎
Ще следя тази вечер какво споделяте за епизода. 🤗
Понеже отново попаднах на смешни и нелепи хейтърски коментари относно Демет, ще кажа:
 Някои от вас не ръкопляскат за успехите на другите  и за това никога няма да дойде вашия ред!😉

Слагам тук това бижу 𝒟ᥫ᭡
♡────୨ৎ────♡

Прекрасен ден, момичета!✿

# 184
Благодаря ти, bebè ∞ HugPurple Heart

Към парфюмите Wino e добавила още:

- Decadence by Marc Jacobs
- Byredo - Blanche / La Tulipe / Bal d’Afrique (една от трите разновидности е)
- Le Labo - Lys 41 / Jasmin 17 / Ylang 49 (пак някоя от трите)
- Ambre Narguile by Hermès

Колажът е много хубав, само снимката в долният десен ъгъл е пообработена. Оригиналът е от гостуването ѝ в Италия за предаването Verissimo:

Толга Текин е готов за довечера:

От Демет:

Информират ни, че ще пуснат предварително откъс от епизода.
Да видим на каква сцена ще се спрат, за да борят Орхан.

# 185
Благодаря за всичко споделено  и отразено.  Аз съм по парфюмите и очилата.  Sunglasses Е ,сега отделен е въпроса че не винаги можем да си позволим марковите  и луксозни неща. 

Ешреф дей смееее 💥

Колегата с Илкнур - Илка  и сестра й на Гала вечерта на филма. 🙂😊🖤🤍👌🤩

Усмивкиииии. Много хубава и бляскава и грандиозна Гала вечер. Днес е премиерата на "Сънливеца"  по кината в Турция. Съвпада с националния ок празник и денят на "Ешреф Рюя".   

Екипът едва сега пусна клипче от РД през септември. Отпразнували са го с екипа на филма.  Ние мислехме че са свършили снимките но явно не са. Или по рано да го празнували не е същия ден щото той тогава не беше ли не лозето си в почивка и не бяха ли започнали снимките на Ешрефа ? Както и да е важното е че си получихме подръка.  Gift Heart

# 186
Браво, значи Чаатай не е темерут, както казвахте.

# 187
Темерут е с особен характер. В някой неща може и да се променя  и гледа по философски на нещата, щото все пак е на 35 години. Или просто е в такъв период и сега късметлиите се възползват, когато не му пука от нищо и никой. Все пак си предпочитаме тишината и личните неща да не са на показ. 

По принцип е Общителен , усмихнат  и скромен и работлив  и се разбира се повечето си колеги и екип  на снимачната площадка.  
Асоциален е щото нищичко не е споделил лично от Кан на Мипкома, нито от Галата на от Филма си. Няма ни лайкове ,ни поздрав и благодарност. Дори нямаше да видим и огрее Обща фотосесия и да мъцне нещо и рекламира работата си ако не беше изложението на Мипкома и огромния успех на сериала.  

В тоя ред на мисли, ако  бяха снимали за списание не трябваше ли досега да са загатнали нещо кое е и да излязла корицата. Явно няма да имаме още снимки както си мислихме и интервю . Почти нищо не сподели за образа си и социалното влияние на сериала.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 18:19 от femmi2

# 188
Снимки и интервю за списание никой не ни е обещавал. Каквото са нащракали в Кан и не сме видели, най-вероятно ще си остане за архивите.

Ето и откъса от 20 еп.:

# 189
Попаднаха ми Демет и Буура и ми стана мило ❤:

# 190
Даааа, онзи ден и с Метин ми излязоха от същото интервю Heart Eyes

От творческата директорка на "Ешреф Рюя":, Хатидже Джихангиролу:

"С екипа ми напускаме сериала "Ешреф Рюя", където бях арт директор, считано от 21-ви епизод. (По наше собствено решение Simple Smile) Пожелавам лека работа и успех на екипа, който ще ни замести.
Изказвам големи благодарности на моя изключително ценен творчески екип, с който работихме рамо до рамо в това трудно пътуване: @emretfnk, @akyuzisa, @Greyhan_yucelll, @sudeozdere, @ahmettkayacan.
Отново ще бъдем заедно в нови проекти."

# 191
Напускането им не е много учудващо според мен.

# 192
Доста хора са изброени. Те си знаят какъв е случаят. Дано не се отрази негативно на сериала.

Между другото, новият епизод започва по-рано, след 4 мин. Явно искат да не изостават много от Орхан, който е без резюме заради премиерата.

Приятно гледане на всички Nerd

# 193
Приятно гледане на всички SunglassesSunglasses 🤩 💥 и да си пожелаем хубав епизод и висок рейтинг. Hands Pray

# 194
И тази седмица е женско царство Wear Crown

За епизода:

- викащ Гюрдал на преден план за начало (не е смешно)
- Ешреф, сътрудничещ си с Чийдем... (без коментар)
- Неджля взе косъм от Ешреф, но Хъдър е против ДНК тест. Да видим колко епизода ще се проточи този въпрос. (надявам се да не е двуцифрено число)
- Бойната сцена с нападението на офиса на Якуп баба - 100 на 5-ма и петимата победиха (ако не беше тъжно, че нивото е толкова ниско, щеше да ми е смешно)
- сцената с преместването на Кадир, барабар с леглото на хеликоптерната площадка - най-оригиналната сцена от епизода до момента (друг е въпросът, как са го изнесли от имението, без никой да се усети, без камери и т.н.)
- Гюрдал кога си възстанови слуха, че почна спокойно да говори с Ешреф в офиса на Якуп?!
- нахлуването на Гюрдал в дома на Гонджа - ТОКСИЧНО до безобразие!
- сцената на професора с Айтен ми хареса.

Да видим за край какво са ни приготвили със сирачетата.

Общи условия

Активация на акаунт