🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 13 за обсъждане 🌿

• 36 592
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Blue, както винаги - точно и ясно поставяш диагнозите Hands Clap На светлите дрехи на Ешреф, едно евентуално раняване би изглеждало много по-драматично. Преди да напусне екипа, арт директорката беше споделила една картинка с пронизан от стрела сокол (или друга хищна птица, не съм специалист). Като нищо само ни забаламосват с припадъка на Нисан, а истинската жертва в този епизод да бъде Ешреф. И без това видяхме, че колата му е пред болница на една снимка, която Феми пусна в темата днес.

Демет и Бурак ни подготвят за нещо:

Последен час:

# 256
Нисан като че ли прави знак с очи, преди да припадне: https://www.instagram.com/p/DQrouEqCOI7/?hl=bg

# 257
Много добро темпо на епизода до момента. Дано го запазят. Харесва ми Kissing Face

Broken Heart

Тези двете са опасни Sunglasses

# 258
Много добър епизод и темпо. Доволни сме. Ейваллах на всички и на екипа пред и зад камера за пореден път. Имаше и флашбек.
Нисан получава паник атака от маргаритките.  В колата на Ешреф сънува кошмар от това и кръв.

Епизода завърши с припадъка на сцената и Ешреф без да мисли че го снимат и виждат я хвана и се затича.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 23:38 от femmi2

# 259
Страхотни Heart Eyes

Всичките им сцени бяха много хубави.

Личен фаворит ми е таксито Taxi

# 260
Ще се женят ли? Какво отговори Ешреф? Grinning

Актрисата Goul Chakir отговаря на въпроса: Какво ви дава сила?
Hughttps://www.instagram.com/p/DQrzEQQkv7f/?hl=bg

"Моите мечти и един от любимите ми играчи, Демет Йоздемир...
Точно когато съм на път да се откажа, се сещам за думите й:

"Не се отказвай от мечтите си, защото никога не знаеш кога ще се отвори една врата или кога ще се сбъдне мечтата ти!"

Мечтите ми и тези думи винаги са били опора за мен. "

# 261
Еее, Фло, пак не си гледала значи Kissing Heart Няма да ти кажа Stuck Out Tongue Winking Eye

И това е от актрисата Гюл Чакър:

Иначе, докато изчакваме рейтингите, да споделя снимките от рождения ден на Ялчън, зетят на Демет:

От фризьора Бату Тунч:

От Токио:

"Каква е тази игра с душа и сърце? (буквално с душа и кръв)" Heart

Ето ги и резултатите - отново, когато епизодът е хубав има спад, защото има и мачове...

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 09:25 от super_katia

# 262
  • Плевен / София
Скрит текст:
Еее, Фло, пак не си гледала значи Kissing Heart Няма да ти кажа Stuck Out Tongue Winking Eye

И това е от актрисата Гюл Чакър:

Иначе, докато изчакваме рейтингите, да споделя снимките от рождения ден на Ялчън, зетят на Демет:

От фризьора Бату Тунч:

От Токио:

Ето ги и резултатите - отново, когато епизодът е хубав има спад, защото има и мачове...

Скрит текст:

Поне не е от "повреда" в нашия телевизор....Другата седмица ще са пак нагоре. Какво да направим, като сме в такъв ден за мачове....Дистанционното се командва от мъжете това е положението....
Аз бях много уморена и не успях да догледам серията ...

# 263
  • София
Благодаря ВИ момичета за всичко което споделяте.Аз май само ЕЩРЕФ И НИСАН гледам в реално време и после задължително с превода.Но вече не ми се коментира,дори в собствените си очи изглеждам незнаеща ,неразбираща.Щом дадена серия или филм ми харесат ,то рейтинга му е надолу,а това за което аз мисля че е монотонно и не добре развито е нагоре.И така е не само с  този филм а и с други.Като се има впредвид,че доста неща  не са ми по вкуса и не гледам,а  оценките се дават от постоянни телезрители, явно моите настройки са развалени.И въпреки това сюжети при които римските вакханалии  са нищо,пред сега представени ни истории,не ми допадат,но гласуващите телезрители високо оценяват.Това ми дава надежда,че ми е останал може и грешен ,но важен за мен си критерии. Това ,което не ми харесва са много загатнати дилеми и нито една неразплетена, Пожелавам на филма успех  в чужбина,

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 10:29 от Leddel

# 264
Нищо, Гости, днес направо с превода може да действаш https://playtube.tv/v/21vLfkM Kissing Heart Благодарности за българските буквички към 21 еп. Hands Raised Hands

Leddel-че, и аз мисля, че повредата не е в нашия телевизор... много са факторите и през годините нееднократно сме ги обсъждали. За мен рейтингът няма нищо общо с конкретния епизод, а по-скоро показва някакви нагласи и тенденции, които се натрупват с времето.

Отделно, в цифровата ера, когато всеки гледа каквото и когато си поиска, подобна пипълметрия, базирана на представителна извадка е силно относителна, но явно, докато заинтересованите страни (рекламодатели, телевизионни канали и продуценти) са доволни и им върши работа, ще си продължават така People Information Desk Person

Грешката е, че пускат хубави епизоди в дни, в които предварително са обречени, какъвто е случаят вчера с мача на Галатасарай срещу Аякс в Шампионската лига, а когато имаха реална възможност да минат кота 10+, излъчваха най-слабите си (за мен) серии. Лошото е, че Галата са победили и ако продължават успешния си поход, в повече седмици ще са лидер за зрителския интерес...

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 10:16 от super_katia

# 265

Най-обсъжданите герои на седмицата в социалните мрежи /явно жените предизвикват повече коментари/:

От появата си на екран Нисан е все тук!

# 266
Да, защото ги коментират предимно други жени Laughing

Иначе домът на Нисан около Галата се е превърнал в поклоннически обект:

Някои надписи голям зор е било да ги направят Kissing Smiling Eyes

Нашата си почива с Деря и зълва ѝ по крайбрежието на Черно море:

Една странна новина. Написана е от Оркун Юн, което значи, че е  100% вярна https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/orkun-un/altin-kelebek-bu-yil-43009460

Altın Kelebek тази година...

Знаете, с есента започва вълнението около Altın Kelebek (Златна пеперуда). Знаете, през декември „Пеперудите“ ще намерят своите притежатели. Добре знаете, че Altın Kelebek е най-утвърдената церемония по връчване на награди в Турция. И сте прави... Пазихме мълчание през този период, но има причина. Сериозна причина. Миналата година на 50-ата церемония по връчване на наградите Altın Kelebek постигнахме първи неща в Турция и реализирахме церемония по награждаване с половинвековна история...

Тази година искахме едновременно да се обновим и да направим някои промени. Да, тази година няма да има Altın Kelebek през декември. По-точно би било да кажем, че няма да има през 2025 година. Но с края на пролетта, с началото на лятото, ще проведем 51-вата церемония Altın Kelebek с изцяло нов подход. Може да си мислите: „Срокът се удължи, 2025 година отиде ли напразно?“. Не. Напротив, това означава, че категориите ще се разширят, опциите ще се увеличат още повече и конкуренцията ще бъде ожесточена сред листите. Казвам ви, обновяваме се. Обновлението е хубаво нещо. Затова още малко търпение. Продължавайте да подкрепяте  актьорите, певците, създателите на съдържание, режисьорите, когото и да подкрепяте, защото ние, макар и с няколко месеца закъснение, ще им отдадем дължимото с ваша помощ. До нови срещи на 51-вата церемония по връчване на наградите Altın Kelebek, когато времето започне да става топло...

Защо ли в превод ми звучи - "Пари нема, действайте!" Money With Wings

Танер Румели е дал ново интервю, в което отново го питат за Демет и Чаатай:

Това е конкретния отрязък https://x.com/DiziciBagyan/status/1986407711781929281

Танер Румели: „С Демет Йоздемир наистина много се забавляваме на снимачния площад, тя е много забавна личност. Що се отнася до Чаатай Улусой – как да обясня, всеки, който го познава, го описва по същия начин. Има успокояваща енергия, такъв мек, кротък, много добър колега за работа.“

# 267
Май само Чаатай не е казал и една дума за работата си с Демет, даже и от колегиална любезност.

HeartHeartHeart

# 268
Благодарско за всичко отразено . Интересни неща има но после ще пишем и затова ...
Мачовете се отразяват няма как .. Но сме доволни от цифричките и  епизода . Супер беше епизода с екшън ,  вълнение ,  емоции , целувка романтична в нощта сред звездитееее  и спомени отключени .

Демет и Чаатай не можеше да се опише по-красиво от това RelaxedHeart DecorationGreen HeartCupid

- Моля те, не ме оставяй, Ешреф.
- Никога няма да си тръгна, тук съм.“

Нисан  припадна на сцената, любимият ѝ Ешреф я спаси и всички научиха за ЕшСан...
https://x.com/TvDunyasii/status/1986173970408730900

Чаатай на връщане от Кан - Франция на летището на въпрос на репортера говори за сериала и Демет  и затапи всички и отговори кратко и ясно че се разбират много добре , екипа е добър и между тях двамата има химия и хармония и това е една от причините за успеха и рейтинга .

Разбира се зрителите искат хубав сценарии и история .

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 18:30 от femmi2

# 269
Ново от Демет

Общи условия

Активация на акаунт