🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 13 за обсъждане 🌿

• 36 737
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
"Кой е на тази снимка?"
 Нисан наистина не помни тази ферма Cold Sweat

- Какво се случи? Плачеше ли?
- Казвам ти, липсваш ми...
- Кажи ми.
- Не мога да си спомня... снимка, не мога да си спомня определени моменти. След земетресението с Афра се върнахме в Истанбул, но не помня какво се случи междувременно, гласът казва: „Не помня.“
- Трудно е, загуби родителите си, така че какво се случи? Виждам, че криеш нещо...
- Може би не от себе си, а от себе си?
- Всъщност може да е благословия, оценявам го.
- Винаги ли ще се срещаме така?
- По-добре така, отколкото изобщо. Скоро ще станеш много популярна, хората ще те разпознават и ще надничат в живота ти...
- Защо пишеш толкова лоши сценарии?
- Ами, просто такъв е нашият сценарии .

- Какво се случи?

- Сънувах кошмар, наистина страшен.
- Това е просто сън.
- Сякаш не е просто сън.
- Никой сън не е просто сън.
- Ти си най-добрият.
- Ще те заведа у дома, можеш да поспиш.
- Не, не искам да се разделяме веднага. Хайде да отидем да се полюбуваме на Босфора.
- Добре.

- Сътрудничиш ли си с Ешреф? Защо се видя с него?
- Просто избра лесния начин. Ешреф мрази наркотиците.
- Хей, какъв страхотен човек. Може би трябва да го наемем?

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 19:05 от femmi2

# 271
Азисия, много се радвам, че намина Kissing Heart

Понеже някои неща се забравят, това са точните думи на Чаатай от летището:

Репортер: - Как сте? Добре ли сте? Говори се много за Вас и Демет Йоздемир в социалните мрежи. Какво искате да кажете?
Чаатай: - Изморени сме. Вече сте проследили нещата и знаете.
Репортер: - Да, да, проследих ги.
Чаатай: - Интензивно. Така или иначе снимачната програма продължава интензивно. Отидохме, върнахме се и утре работата започва.
....
Репортер: - В хармония сте с г-жа Демет. Трудно ли беше да се постигне или веднага я уловихте?
Чаатай: - Що за въпрос е това?
Репортер: - Като тандем много си отивате, в хармония сте и по този начин хубаво направлявате сериала.
Чаатай: - Да. По същество, когато химията между партньорите се предаде на публиката, успехът на работата става различен.  

Бюшра Джебе вчера е била на мача на Галатасарай и Аякс:

Любимото ни птиче чурулика. Да видим този път каква изненада визира Kissing Smiling Eyes

# 272
Това са точните му думи от  видеото репортажа на летището. Сега си ги припомних и съм Перефразирала, то смисълът е същият . Wink Искаше ми се повече да говори и да не е така кратко но каквото - такова . Дори на Мипкома не сподели много за героя си Ешреф и сериала . Направиха Рекламата и Целта е изпълнена Успешно . Предизвикаха Истински Бум и Фурор ! Nature Boom

НОВО - ВИДЕО ЗАД КАДЪР ОТ КАН - МИПКОМ  2025 Nature Sparkles
https://x.com/cagatayyfanclub/status/1986478880559976615

Няма да ми омръзне да ги гледам тези двамата. Думите не стигат да изразим възхищението си. Уникални и Невероятни. Стил , Елегантност Класа ,  Красота ,Чар , Вдъхновение , Химия , Физика и Професионализъм, като по учебник. Истински Звезди и Блясък.😎😎🥹 💅👌👏🔥🤩🖤🤍💟💚💚💚✨✨🌟  Още не можем да повярваме, че ни се сбъдна желанието и мечтата.
Дай, Боже и да не е последно и да имаме още такива емоции заедно.🙏🙏 Ако не ще им се радваме и Обичаме и поотделно.❤️‍🔥

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 22:34 от femmi2

# 273
Защо ли в превод ми звучи - "Пари нема, действайте!" Money With Wings

Май е заради Пантен, приключил е договорът и търсят нов спонсор.

В таксито където ги хвана светофара и журналистите видяха Нисан. Все едно не бяха героите им, а те самите. Даже на моменти все повече забезлявам някакви мънички отблясъци където са си Демет и Чаатай.
 А пък в колата където си говорят , така се смях Joy
"Н: защо винаги мислиш толкова лошо
Е: сценаристът го иска така
Н: значи ги смени. намери някой, който ще пише щастливи неща "

# 274
Кате, благодаря за превода! Flowers Hibiscus
Репортер: - Как сте? Добре ли сте? Говори се много за Вас и Демет Йоздемир в социалните мрежи. Какво искате да кажете?
Чаатай: - Изморени сме. Вече сте проследили нещата и знаете.
Репортер: - Да, да, проследих ги.
Чаатай: - Интензивно. Така или иначе снимачната програма продължава интензивно. Отидохме, върнахме се и утре работата започва.
....
Репортер: - В хармония сте с г-жа Демет. Трудно ли беше да се постигне или веднага я уловихте?
Чаатай: - Що за въпрос е това?
Репортер: - Като тандем много си отивате, в хармония сте и по този начин хубаво направлявате сериала.
Чаатай: - Да. По същество, когато химията между партньорите се предаде на публиката, успехът на работата става различен.

Сценаристът май е забравил за този букет:

Мистерия е как онзи мъж в клуба е успял да скрие букета от момичето, под масата ли е бил? Grinning

От Рут: Heart https://www.instagram.com/p/DQumJtKkoul/?hl=bg Heart

# 275
И аз се сетих за букета маргаритки от С 1 но се отплеснах да го изкоментирам.
То си под напрежение и емоция, когато гледаш онлайн. 

Тогава нямаше реакция от Нисан.
Сега е различно. Обяснявам си го с това че снимката отключва полека спомените й. Сега след като Ешреф се затича на сцената да я хване и се срещаха тайно и дегизирани сега всички знаят за тяхната връзка и любов и няма нужда от криене повече. Динчер ще е бесен но любовта е по силна и истинска. 

Тази изненада ли е бомба ли е  която се споменава от монтажиста дали няма да е свързано че вече ще се разкрие че Нисан е Рюя. Ешреф ще я придружи на мястото от детството и къщата и всичко ще се навърже или предстои. Само трябва да види прословутата снимка, която старателно не вижда и избягват да му я покажат.

Какво мислите че ще се случи с Айтен и Фарук. Ще лежи ли отново в затвора заради бившата си която е жертва на домашно насилие от новия си мъж.

# 276
Това с букета в Х го изкоментираха , че са два вида цветя - в сънят ѝ са хризантеми, а Ешреф ѝ подарява маргаритки.

Нови

# 277
Видя ли името на Рут цъфвам като майска роза при вас.
Извинете ме! 
Видеата ѝ са много въздействащи, а и качеството е перфектно.
 Затова и задължително ги огифявам.

# 278
Blue, а мъжът в клуба какви цветя подарява?

Аз се чудя защо на Ешреф хич и не му хрумва, че Нисан може да е Рюя? Изобщо ли не свързва разказа й за детските й години с Рюя?
Всички знаем, че бенките могат да се премахват.

Еми! Hands Clap

Американките си мечтаят да срещнат: "EsSan at Central Park, NYC":

# 279
Много теми сте захванали, момичета, та се чудя от къде да започна Animal See No Evil

- Явно е приключил договорът на Пеперудите с Пантен, но изглежда и че не са си намерили нов спонсор междувременно. Дали въпросът е финансов, имиджов, или и от двете по малко, остава да гадаем. Идеята да вкарат нови категории обаче не ми звучи добре, то и досега имаше постоянно скандали, а с подход "за всекиго по нещо" не мисля, че ще си върнат реномето. Могат само да умножат караниците и да омаловажат самите награди... Жалко е, защото има нужда от церемония, която да обединява сектора, а не да го разделя. Имам чувството, че за последно всички звезди бяха заедно на телефоните след голямото земетресение 2023 г...

- В епизода беше много симпатично как Нисан се опита да забаламоса Ешреф, че била с приятелката си Санем Joy https://x.com/UnFuckingKnown7/status/1986154238422999321. Не знам дали е импровизация на Демет, или е така по сценарий, но доста често в проектите, с нейно участие има някаква препратка (намигане) към предишните ѝ работи. Състезателния номер 309 в "С кого танцуваш" или същия номер на стаята в "Птичката" и др.

- Демет никога няма да престане да ме изненадва с появата си на най-различни места. Вчера с Енгин Коджагьоз са били в Балат на нещо като антиквариат, който продава експонатите си чрез търг с наддаване, но има и шоу елементи като музикални изпълнения Kissing Face Обичам подобна артистична еклектика, а и леко ретро-носталгична атмосфера Heart Eyes Blue ни донесе снимките, слагам и клипчетата с музиката https://x.com/i/status/1986710756360949945

- От снимките на стилистката Нурол: "Елфски режим - включен"

Феновете веднага реагираха творчески:

# 280

"Има аромати, които само сърцето може да направи така, че да ги чуеш." 

Цитат
Когато Нисан избяга от  гардовете , за да види Ешреф

https://x.com/arx787776/status/1983624649360679146

ШЕФА предвидливо изпрати автомобил на любимата си вдъхновяваща  певица и жена  за да може да дойде и да го види и да зарадва дечицата от Сиропиталището  и да им изпее песен . Notes

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 12:38 от femmi2

# 281
Май само ние не сме измислили някоя награда. Trophy

Санем може и да е надминала Демет по известност - образите, които прави, стават емблематични. Hands Clap

# 282
  • София
Май само ние не сме измислили някоя награда. Trophy

Санем може и да е надминала Демет по известност - образите, които прави, стават емблематични. Hands Clap
  Точно казано ,а мотото от филма,,Ти си вдъхновяваща жена,, за кой се отнася-за Нисан  или за Демет.Май за Демет е по точен този израз-Танцьорка с лекота,актриса -запомняща се,певица-нешколуван глас но вложена душа и това се харесва, с няколко песни ,а се нарежда по напред в класациите от  някои концертиращи певци.А не на последно място харизма,такава която те грабва,която вдъхновява младите жени в Турция,да мечтаят и се борят за мечтите си.Приятни почивни дни ,за разходка,за срещи или пък за наваксване с негледани филми,и за мечти- те окриляват сетивата,

# 283
Със сигурност благодарение на героините си Демет е била на места, където никога през живота си иначе няма да успее да стигне. Хубаво е, че винаги е осъзнавала каква привилегия е това HugHeart

От днешната ѝ активност:

# 284
Време еееее за екшъъъън.Nature Boom

Готино сравнение Heart EyesGreen Heart

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 22:34 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт