🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 13 за обсъждане 🌿

• 36 793
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • София
В това сиво време,най после успях да наваксам с  филма.Не знам как ще продължи,дали е готов сценария,но  Ешреф почва да ме дразни.Прави страхотни жестове на внимание към Нисан ,и веднага след това   действия които биха я наранили.Разбираш ли ,тя го е унижила пред Динчер,нещата приключват тук и сега.А той,как удобно се е разположил в дума на Чийдем ,леко разхвърлян,леко разхлабен,не смятам,че след целия труд който Чийдем е положила за да е в това положение  Ешреф, Чийдем не е подготвила да направи и документално потвърждение на тази среща.И като се замисля кой е  в по неизгодно положение,симпатиите ми са за Нисан.Сама  ,освен Джерен не и остана нито един близък и тя все пак се бори ,колкото и да я принуждават ,не тя казва край,а само се отдалечава,а Ешреф е сирак ,но има по голямо семейство от многодетна фамилия,хора които го ценят и уважават. Убедена съм ,че разбере ли ,че предателя е била Нисан ,веднага ще я отхвърли,дори няма да си спомни ,че сам казваше и я питаше защо не го е предала,тоест донасяла  е информация ,но несъществена за него и близките му и нито един не е пострадал от нейните действия.Който тича ,го гонят,може би е дошъл момента и Нисан да се отдалечи,може би е е време вече Ешреф да разбере   коя е Рюя и да търси и мечтае  за птичето  на щастието си ,което с един само вик е прогонил,което не може да види,да чуе и да  осъзнае ,че войни се губят и печелят ,но най тежка е загубата която сам си предизвикал.

# 421
Здравейте, момичета!

В мрачния и дъждовен неделен ден Рут е нашето спасение. С видеата си успява да качи градуса на настроението.
Поредното клипче,  което усмихва и зарежда с положителни емоции.

# 422
Благодаря ти много, Еми Hug Фло, Leddel-че Kissing Heart

Демет снима:

Довечера ни обещават фраг. Йомер (монтажистът) така щял да чете коментарите:

И от стадиона вчера:

# 423
-  Какво да правим? Може би да гледаме филм? Или да спим?
 -  Мисля, че първо трябва да се преоблечеш. Не се разболявай.
 -  И ти.
 - Искаш ли да се обърна в гръб
 - Всичко ще бъде наред.

Боже 😮‍💨 Тези погледи 🔥

Подарък от Дидето в по - светъл фон  Gift HeartRelaxedKissing FaceNature Fire

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 21:51 от femmi2

# 424
Фраг 2 за 23 еп.

П.С. Виждам, че има проблем с видеото. Направили са го частно, затова ето алтернативен линк https://x.com/Rafirafi2412/status/1992670324719075451

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 21:36 от super_katia

# 425
Партито е частно. 🤣  Падам вече с тях!

# 426
Eşref Rüya

Епизод 23, Трейлър 2

„Дойдох за теб!“

Всичко беше, за да се добереш до мен ли?
Ешреф: Времето изтече! Кажи на партньора си, че дойдох за него.
Някой или човърка в моето минало или той е просто самото мое минало.
Нисан: Вие някога губи ли сте сестра си, която виждате като ваша дъщеря? Опитвали сте се някога да залепите частите от погубения си живот?

Ешреф: Никоя амбиция няма да ни отклони от нашата цел.
Ърмак: Полицията е нахлула в депото.
Ешреф: Тогава има друг доносник ако знаеш кажи...
Ешреф: Нисан!
Нисан: За мен ли дойде?
Ешреф: Да за теб дойдох.

Преводът е от Диди!

# 427
Фраг 2 ... напоследък буквално всичко е  Пожар и Огън и Пепееел .  Полека  започват да се открехват тайните. Ешреф е направо, като ДИВ , НАРАНЕН  ЗВЯР !  Да не си му пред очитееее .... Nature Boom

Нисан: „Дойде ли за мен?“

Ешреф: „ДА, дойдох за теб“

ТУК СМЕ 🔥🔥🔥🔥

Ешреф разбира ли нещо от миналото на Нисан ?

Какво разбрахте от тоя фраг че се обърках ....  Сдобриха ли се двамата накрая Ешреф казва че е дошъл за Нисан и е пред домът й.

Хъдър защо изгаря листа .. това теста за бащинство ли е ? Да не би Кадир да се окаже наистина негов син или не иска да го прочете и затова го изгаря . Nature Fire Ешреф удря яко шамари на Динчееер .... Hushed

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 16:46 от femmi2

# 428
Благодаря ви много, момичета HugHeart Специални поздрави на Диди Hands Raised Hands

Ето го и Йомер, докато чете коментарите за фрага:

Човекът определено си търси внимание. Дано го намери и успее да го насочи в правилната посока - към сериала Kissing Smiling Eyes

Заявката е, че ще има някакви случки в 23 еп., но да видим как ще са представени нещата в самата серия. Ако Етем и Локман се предполага, че знаят цялата история предварително, то стилът им на разказване е дълбоко садистичен спрямо публиката с това отпускане на епизод по лъжичка - бетер китайско мъчение е. Много хора вече губят търпение. Да не говорим, че постоянно се вмъкват нови сюжетни линии, без да е приключена нито една от вече започнатите. Какво стана с разследването на смъртта на прокурорския син, който "Афра" уби? Какво стана с кака Мелиха с отрязания език? Какво стана с казината на Ешреф в чужбина? С началника Сердар и т.н.

Но днес няма да се занимавам с екзистенциални въпроси - имам имен ден и слагам една виртуална почерпка CandyCocktailChampagneDangoCustardDonutIcecreamLollipopCoffeeTada

https://x.com/DanyMoodBoard/status/1992730058306539914

# 429
Честит имен ден, Кате! Със здраве да си носиш името! HeartHeartHeart

Търпението си отиде на финала на първи сезон. Ако някой е изгледал всички серии дотук навреме и с голям интерес,  на език, който разбира, моля да се похвали! Smile

# 430
Катееее Hug  

10-те най-гледани сериала, като цяло: (17-23 ноември)

#ДалеченГрад | 17.07
#ThisDenizWillOverflow | 14.77
#EşrefRüya | 8,66
#RosesandSins | 8.41
#TheCallOfTheRoots | 7.47
#TheTeşkilat | 7.34
#GönülDağı | 6.56
#CranberrySherbet | 6.26
#TheDerelicts | 5.61
#Backstreets | 5.34

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 11:58 от femmi2

# 431
Честит имен ден, Катя!
Бъди здрава и много щастлива!

Търпението си отиде на финала на първи сезон. Ако някой е изгледал всички серии дотук навреме и с голям интерес,  на език, който разбира, моля да се похвали! Smile
Фло, мога да се похваля, че съм изгледала всички епизоди до тук по два пъти - с руска озвучка и бг субтитри.
Да, търпението ми понякога се изчерпва, понякога и интересът се губи, но не мога да заклеймя сериала.
Непрекъснато хокам Етем, но с любопитство чакам всеки следващ епизод. Историята ми допада, разтакаването ме дразни, а от играта на актьорите съм възхитена.
Качеството на заснемане на епизодите също ми се нрави.
Има много добри попадения, усещат се и дълбоките послания, скрити в понякога хаотичния сценарий.
Вярвам, че като готов продукт „Eşref Rüya“ ще бъде оценен достойно. Това чакане на епизодите всяка сряда размива някои от впечатленията, които са натрупани.
Извини ме за откровеността, но това е моето лично мнение, с което не ангажирам никого.

# 432
Аз също си гледам още от началото на сериала с интерес  и е голяма емоция и тръпка не е като платформите . Двете си имат и плюсове и минуси . Имам пропуски разбира се в Ешрефа но питам или гледам отново . Прави сте  че има неща, които ги забравиха.  Вярвам, че ще стигнат до истината и разкритието за убийството на Афра . Сердар явно ще си стои зад решетките засега.
Казината няма да ни ги покажат но може в разговор пак да ги споменат, като бизнес. 

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 16:55 от femmi2

# 433
Истината е, че съм изгледала всяка серия досега. Purple Heart Обикновено онлайн с руска озвучка! Защото съм нетърпелива, но и защото така го "изглеждам" наведнъж без да се размотавам и губя нишката. Вероятно съм от тия зрители, които не са имали очаквания на max и затова нямам разочарования. Тези дни участвах в някакъв абсурден диспут във ФБ на тема: Защо гледате ЕШРЕФ, след като знаете как свършва. Какво отговорих няма значение, но аз наистина забравям понякога, че показаха финала в самото начало. Но може би, като в живота, все  ми се струва, че в действителния финал на сериала, това може и да не е така...Кой знае.  Един известен български кардиолог изказа веднъж доста жизнерадостно една аксиома: Никой не се е измъкнал жив от живота! Това вероятно си е наше човешко качество да не вярваме в очевидното...
Харесва ми сериалът, дори да не съм луда по него...Нямам кой знае какви претенции към темпото, защото както казваше един герой на Стругацки: Единственият начин да поживееш по-дълго е да остарееш...Ако перефразирам, в този случай повече серии са гаранция за по-голям успех на сериала...във всякакъв смисъл. WinkPurple Heart

# 434
Привет, прекрасни момичета!💐

Кате, Честито да е името ти!
Да си здрава, да си винаги свежа като ранобудна птичка и любовта с която те обсипват любимите ти хора да е ягодова!❤️🍓

Скрит текст:
Черпя ви виртуално и аз, моят син днес става на 13 години.
Навлизаме в сложната възраст, не знам дали турските сериали ще са ми достатъчна терапия.🤭
Въпреки,че тренира академично гребане и е ангажиран по над 12 часа на ден, господина е пълен с неизчерпаема енергия.Батерията му винаги е на 100%, докато нашите с баща му, едвам едвам стигат до 50%.🤭

Аз също успях снощи да изгледам епизода.
Толкова са изчерпателни мненията на Leddel и Катето, те изцяло препокриват моето. Така че няма смисъл да пиша същото.
Благодаря ви отново за всичко, което споделяте!🩷

Общи условия

Активация на акаунт