🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 13 за обсъждане 🌿

• 36 650
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Ще ни пуснат откъс преди епизода:
Ето го и откъса:

Преглед на епизод 23 на Eşref Rüya

„Един от нас се е оплакал на полицията“

„Светът никога не е виждал такава любов. Нито в миналото, нито в бъдещето.
Няма да могат да я намерят, дори и да търсят в сънищата си...“ ❤

Гюрдал: Mюслюм, за Бога, момчето ми, забавляваме се тук, бъбрим си.
Просто изпий една чаша с нас. Пием. Ти ще изпиеш само една.
Атеист, донеси я вече.
Mюслюм: Извършихме толкова много грехове, че няма да добавяме и тази.

Фарук: Наистина никога не си пил?
Мюслюм: Слава Богу, не знам какъв е вкусът.
Eшреф: Не го натискай, не иска. Приближи се, имаме много да си говорим.

Гюрдал: Надявам се, че не се е случило нищо лошо.
Eшреф: Някой от нас го е съобщил в полицията.
Фарук: Какво? Какво имаш предвид? Кой?
Eшреф: Не знам.

# 451
  • София
Досега Демет е играла жени които обичат от душа,прощават ,отказват се от себе си,но никога не са се отказвали от собственото си достойнство.Интересно,когато Чийдем я запознае  с местонахождението на Ешреф ,ще намери ли сила да го пусне,когато я търси,ще успее ли да му каже,да дошъл си за мен,но аз вече знам къде бе,продължи да бъдеш там,а мен убий или забрави., завинаги.Смъртта е лесна за очакване,но как е да загубиш мечтата си,да видим Ешреф може ли да живее ,планира или се бори,без мечта.

https://turoktv.com/

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 20:33 от Leddel

# 452
Епизодът до тук е средна хубост. "Не ме оставяй", ама веднага я остави...

Отвеждането на Кенан във ветеринарната клиника за ваденето на куршума отнякъде ми е познато. От къде ли Joy Поне разбрахме, че кръвната му група е като на Кадир, т.е. AB+. Това вероятно ще е важно по-нататък, за да разберем дали е син на Хъдър, или не, защото историята с ДНК теста за бащинство започва да се проточва по всички досадни дизи правила...

Единственото по-интересно ми е дали Гонджа няма да се окаже бременна от Гюрдал, че ѝ стана лошо на излизане от дома на Нисан Rolling Eyes

Продължаваме напред Kissing Smiling Eyes

# 453
Уффф! Голямо забиване на руската озвучка! Но епизодът е с напрежение! Във всички направления! Тъкмо стигнем до някоя полуотворена врата и тя се затваря...  Ешреф изби една сотня наемници на групировките...Не иска да подозира Нисан, но не му излиза от главата. И този Туфан, за който чу без да иска, вероятно ще го препишат на Нисан...

# 454
И точно така стана, Мари...

Фрагът за 24 еп.

Ешреф: - Един проблем ме изяжда отвътре.
Хъдър: - Какъв е той?
Ешреф: - Предателство.
Нисан: - Всички се притесняват за мен, а аз за Динчер. Той ли уби Фуля?
Мюслюм: - Ако се разбере за тази работа... Ешреф Тек се влюби в полицейски информатор.
Ешреф: - Стига! Достатъчно!
Фарук: - Знаеш, че има един начин да разбереш, нали?
Джерен: - Това не е обир или нещо подобно, да ти кажа. Очевидно някой е търсил нещо.
Нисан: - Това търсеха.
Някой: - Това не е ли колата на Ешреф?
Ърмак: - Чу ли новината?

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 23:23 от super_katia

# 455
# 456
  • София
Хареса ми епизода.Имаше последователност и смисъл в действията.И видях голямата любов между Нисан и Ешреф.Нисан ,която признава чувствата си,тя която няма минало,приятели с големи пистолети в защита,пари и власт ,  но има сърце което обича ,тя лавира ,намира изход ,разбира и слуша за да прости. Дори когато се оказа ,че Афра може би е убита заради Ешреф,изпусна парата и се довери,вярвайки ,че той не би направил нищо което би я наранило.И любовта на Ешреф,безпрекословна към един спомен-той е пред очите ,ще види тези картини които пожелае,Рюя ще стои там където я е оставил.няма да противоречи,колко добре бе с тази си любов,тя наистина е до живот,но дали го топли,дали кръвта му пулсира,дали сърцето му трепва.И тази непостоянна Нисан ,която го изкарва от равновесие ,но е винаги зад гърба му,която го кара да мечтае днес и сега,а не в сънищата си,но тя е и тази Нисан ,която ще остави когато другите имат нужда от него,тя е тази на която би обърнал гръб и жената в която е по добре да се съмнява в нея ,вместо смело да разпита ,да разбере,Може и да не прости ,но поне би разбрал по човешки.В тяхната връзка,не знам кой е предателя,този който обича въпреки всичко и всички,или този който се крие от истината за да не приеме,че пред него е жив човек-дишащ,страдащ и със своите си проблеми.Продължавам към следващата серия,дано Нисан се е преместила,неизвестен адрес,дано излизат клипове,заснети незнайно кога,дано Ешреф на себе си признае какво иска -спомен или жена,непослушна,инатлива ,но вдъхновяваща

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 09:54 от Leddel

# 457
Ледълче Hands Clap Страхотно и точно описание на епизода и любовта на Ешреф и Нисан. Тя е от тези като от романите истински и изпепеляващи и раними. Любов до гроб  и цял живот. Heart

Епизода беше много добър и следваше своя ход и логика. Имаше и доста забавни моменти и се посмяхме.  Екшън на макс. Голям кеф и удоволствие.  

Но нищо не изглеждаше така със снимките както го мислехме и гадаехме. Динчер беше този който ги запали за да скрие улики и ръката на Ешреф се изгори и бинтова от престрелката.  

Епизода завърши шокиращо с разкритието че Нисан е информатора. Ешреф след разговора с Ърмак навърза нещата.  

Кате Kissing Heart Тешекюлер за експресния превод към новия фраг. Отново ще има пожари и изгаряне отвътре и вън.Ешреф не може да преживее това и ще полудее. Братята наливат масло в Огъня че не бива да се разбира че големият мафиотски бос се е влюбил в полицейски информатор.  И накрая що пак го арестуват ?

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 00:17 от femmi2

# 458
Епизодът беше добър, но да видим утре в каква посока ще тръгнат срелкичките на рейтинга.

Тази папка "Ешреф", която Ърмак копира от компютъра на Нисан... нейна ли е или някой ще я сложи, за да върви интригата... В най-лошият вариант ще е от флашката на Фуля с "колекцията" на Динчер и така да помислят, че Нисан действително е следила Ешреф...

Интересно кого нападат с колата на Ешреф и защо ще влезе в полицейския участък този път Rolling Eyes

Иначе най-вероятно Нисан ще се премести в друг дом. Два пъти го намекнаха, значи предстои.

# 459
Дано утре сме в зелено защото епизода си заслужаваше.  Хайде да я ударим най после тая 10 - ка.

Тарашиха дома на Нисан и търсеха флашката. Още лятото се  намекна че Нисан ще се мести в нова по - голяма къща нали вече може да си го позволи. Но дали ще е така ... Народа свикна и обикна този дом до Кулата Галата.  Истински подвиг е че успяват да снимат в тази всенародна любов.  

Най загадъчното е защо пак арестуват Ешреф и за какво?! Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 00:35 от femmi2

# 460
  • София
Дано утре сме в зелено защото епизода си заслужаваше.  Хайде да я ударим най после тая 10 - ка.

Най загадъчното е защо пак арестуват Ешреф и за какво?! Rolling Eyes

]
  Тъй като аз и гласуващия турски зрител имаме противоположни предпочитания,то и нямам кой знае какви очаквания за рейтинга.Но пък и не се чувствам длъжна да харесвам ,което и те.Смятам,това  което намери Ермак  ,го е преглеждала Нисан от флашката на Фуля.И смятам,че тази информация е много по пълна,от това което евентуално Нисан би събрала,и че е обидно всички да приемат вината и, без замисляне защото така е по-лесно,защото тя не е от тях.Само Фарук е този който намеква ,че фактите трябва да се потвърдят.
А Ешреф е арестуван по подозрение което,бе извършено от неговата кола-понякога възмездието е по близо ,отколкото си мислим.Нисан е виновна,защото има информация за Ешреф/да има вина,но в минало време,не сега,не след любовта/ и така и Ешреф е виновен ,колата е негова, той е стрелял.Може би там в ареста,ще стигне до грешката си спрямо влюбената Нисан,може да сподели с братята си,може и да наведат глави от срам,че първо обвиняват ,после обмислят и тогава остава време и за чувствата.Но квартирата на Нисан е празна,идва момент когато трябва да избереш или себе си ,или  вечното недоверие към теб,или да преглътнеш сълзите си или оценяващите те погледи.Ще видим сценариста каква линия ще избере.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 18:09 от Leddel

# 461

Във всички групи има покачване Hands Plus1

От канала и продукцията се радват, че са първи Sunglasses

Да видим как ще продължат историята. От фрага изглежда, че Ърмак праща видео/ звуков файл (Eşref.mp4) на Ешреф. Динчер няма намерение да се откаже от плана си. Чийдем и майка ѝ също са в играта. Интригата се завърна Kissing Smiling Eyes

# 462
Браво, сценаристите вече отбелязват напредък!

Превод на 23-ти епизод, благодарим! Flowers Hibiscus https://playtube.tv/watch/%D0%BC%D0%B5%D1%87%D1%82%D0%B0%D1%82%D … 3cVDZF0fGbnG.html

До сутринта! Joy https://www.instagram.com/p/DRR-JA0DIzM/?hl=bg

И отмъщението на комисарката: Phone

# 463
Съдейки по взимането на вана (заедно или поотделно) Bathtub и обаждането на комисарката, Нисан малко послъга Kissing FaceHands Nail Care

Обаче като сме на тази сцена, да споделя и разкошния глас на Онур Йозер https://www.instagram.com/p/DRfS9uujesE/ Hands Clap Човекът заслужава някаква награда за чудесното озвучаване. И без да се показва пред камера, допринася съществено за повествованието в сериала Nerd

Няма да се уморя да повтарям, че на Демет много ѝ отива да бъде лошичка Smiling Imp Отдавна искам да я видя в отрицателна роля Sunglasses

Между другото, според наблюдателни фенове, колата от престрелката във фрага не била на Ешреф. Джантите са различни Mag

И Горана Василева със статуетката на Демет:

Снимката излезе преди дни, но все забравям да я споделя Animal See No Evil
https://www.produ.com/television/noticias/demet-ozdemir-protagon … u-a-mejor-actriz/

# 464
  • София
Благодаря на преводачите, без превода на български ми убягваха важни,съществени неща.А най-вече ,как и най далновидния ,комбинативен и пресметлив,се превръща в предател.И предателя е Ешреф Тек,не  защото обича,а защото избра да се довери на предателката,съюзничката на Кадир Чийдем,само за да не  се сблъска с чувствата си към Нисан.И най- голямата подлост е ,да обвини Нисан в собственото си предателство.Не го бях разбрала,учуди ме и ми хареса това решение на сценаристите.Още повече ще ми хареса да разбере цялата схема ,не от друг ,а точно от Чийдем.Коя ли рана повече ще кърви,тази на ръката или тази в душата.Този край ме заинтересува,и ще чакам продължението,дано поне тази завеса се вдигне,че вече станаха много прозорци със спуснати пердета,не може да се види какво има в стаята.

Общи условия

Активация на акаунт