💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 8💛

• 9 549
  • 477
  •   2
Отговори
# 465
Много много да ви е хубаво, Ваня! Ей сега ще мине и ще сте се приберете при малкия човек Simple Smile

# 466
Добре съм аз, благодаря, че попита! Окопитих се! Grinning Чакам утре резултатите от пренаталния тест, че измериха една идея по-голяма НТ, та ще мога да се похваля живот и здраве и с пол.
Бъдещата кака изобщо не се впечатли от новината, не мисля че разбра. Grinning

# 467
Стискам палци! И мен ме бяха побъркали с едни изчисления. Вие тук късно чухте за мен - дни преди да родя и не съм ви запознавала с ужаса, през който минах, но понеже се чувствах страшно зле в началото на бременността си, не си правих никакви изследванея през първите няколко месеца. Нямах сили от повръщане и не ядене! Та, изследванията ги започнах около 5тия месец. Тогава беше късно за ранна диагностига, и правих късна. От онази идиотщина с изчисленията, забривих как се казва. Тази, която трябва да се забрани със закон!! Казаха ми, че имало огромен шанс, бебето ми да е с даун. 😵‍💫 Побъркаха ме! Та правих пълни изследвания със Cells for life. Най-обстойните. Оказа се нормално бебе. Момиченце, знаете. 🤗 А и тя излизаше по-голяма. Но тя и по-голяма се роди, от батковците си. Така че, не се притесневай, всичко ще е наред!!! 🤗 изчисления и измервания... никак не им вярвам. Обаче пренатеста е друго нещо. За първи път го правих с нея, третата бременност.
Успех и очакваме да узнаем пол и ще кажат ли име 😅 шегувам се! Но е толкова подробен тест, че оставам с усещане, сякаш и име ще изпишат 🤭

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 22:03 от КремонаЛиза

# 468
БХС е гадната статистика. По спомен май не се правеше след 14/15 седмица, защото дава отклонения. Важното е, че всичко е наред.
И ние си говорим за второ, но искам малко да поработя поне, имам да махам една бенка и два мъдреца, та не ми се ще да съм бременна. Не, че съм готова за второ, но няма за кога да го отлагаме дълго.
А и искам да видя как ще тръгне с яслата.

# 469
Да, Ваня, точно това беше - бхс. 🤢
Много се вълнувам за бебета и бременни, да знаете! Обожавам цялото това нещо 🤗🤗🤗🤗
Страхотно е, че на някои от вас, пак ще им се случи да имат сърчице под своето! Чудото на живота! Велико чувство! ❤️ Несравнимо! Неповторимо! 🤗❤️

# 470
Ох, красиви гледки 😍 след третото разбрах, че и аз съм човек. За сега се уреждам само с излизане на ресторант 😅 за друго нямаме възможност, докато не започна работа.
Между другото някоя успява ли да изкарва пари от вкъщи? Помагам на ММ за едни сувенити, които изработваме, но не е мой си доход. Аз само пирографирам. Запалих се да плета панери, но за сега са наредени вкъщи. И подарявам на приятелки и познати. Бях плела и играчки, децата си ги гушкат сега.

В Понеделник ще пътуваме до Пловдив /4часа път ни е/ . Щях да оставя малкия, но беше болен и сега е залепен за мен, плаче ако не съм на една ръка разстояние. На 14ти ще излизаме и да се оправят с баба си 3-4 часа.

# 471
Йони, има групи за хендмейд неща. Пускай там.

# 472
Благородно завиждам, Ваня. Хубаво да си изкарате.
В момента дори екскурзия до Долно нанагорнище ми звучи добре, ако е без беба за малко. 🤣
Много ме измаря напоследък. Навън ако излезем прави 10 метра тичешком и после иска да я нося. Без ръце останах. Така че вече само с количката ще сме засега. Вкъщи не мога да изляза от стаята, не ми обръща внимание, като съм там, но изляза ли се почва крещенето за мама. Отделно мъжа ми в момента си е вкъщи болничен, но не може да вдига тежко или да се навежда, защото е опериран и все едно съм сама 24/7.
Да ви питам, взехте ли залъгалки 18+ месеца? Аз искам да ги махна, но има само 8 зъба и много си ги търси залъгалките, иначе пъха птъстите и предпочитам залъгалките още. 2 залъгалки изчезнаха(подозирам, че са хвърлени в боклука от една малка разбойничка). Чудя се да вземам ли същите или 18+.

# 473
Преди съм приемала почивките за даденост, но сега искам да се насладя на макс - да нямам аларма, да не ям на крак и като мисирка, да не бързам да приспивам, да не следя колко е часа за всяко нещо и като цяло да го давам easy, че като свърши ще съм си пак в джаза 😂 Та да, и в Горно Надолнище пак ще си е почивка.
И аз не излизам без количка, абсурд да върви стегнато и в права линия. Мъжа ми и той се оказа с дискова херния, та те разбирам. Според мен вземи 18+. И аз не съм махнала бибата и сякаш старите й хлопат, та се чудя дали да купувам нови или да махам старите. Ама така хубаво си заспива с биба….

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 14:24 от VaniaK

# 474
Ваняяя, изглежда райско! Наслаждавайте  се! На тоя етап без детето ще се радвам и в мазе да ме прарите😂

Аз за второ бе съм готова. Никаква помощ нямаме, ние само я гледаме. Може би съм лигла, може и някакъв перфекционист да съм, но просто усещам как започвам да се изчерпвам ментално и психически. Лесно се дразня, паметта ми е като на маймунка. Може и да е защото сезона е тъп, но просто се усещам изхабена в момента. Обмислям като мине грипа да започна да я водя на почасови занимани няколко пъти седмично. И в това време да спортувам или и аз нз какво, но малко да си отдъхна.

Не, че е кофти дете ама ѝ отнехме монтесори кулата, защото започна да я движи ( и вдига!) из цялата къща и да прави бели и тя след 2 дни се усети, че може да постигне същия ефект с кухненски стол…. Просто все се катери, все пипа нещо и е изтощително

# 475
Ние също нямаме помощ. Имаме, ако се уговорим за нещо планирано. Не мога да кажа, че утре искаме да идем на кино. Обаче не мога да си позволя да чакам още 3/5 години за второ, защото си вървят годините, а не ми се иска да остава сама. Ще видим, де. То не става да щракнеш с пръсти.
Иначе и моето дете се качва на стола. Мърда го сама, качва се и от там на масата. Още не се е сетила са го мести.

# 476
Ваня, изглежда райско ❤ Весело да си изкарате 😊
Ние ходим доста пеша, количката поне от месец не сме я използвали. То не беше сняг, киша, локви, кал, ако я изкарам навън после трябва да я разкачвам да я пера, а ми е много досадно. Като вземе да се лигави и да кара 2 напред 3 назад я мотивирам със сок или близалка и върви, даже тича 😂
Майка на годината няма да е за мен медала 😂
Дребничка е и още няма никакъв шанс да се качи на стол. Тя едва едва издрапва на дивана 😁 Кулата иска да и я слагам на мивката и да мие лъжици и да се мокри. Доста време изкарва така. Също им купихме детска мивка, която е все още много вървежна. Учим я да кара баланс колело с 3 колела, има още доста какво да се желае, но и май и идва тежичко колелото. Иначе желание има голямо 😁
Иска ми се или да стои снега или вече да се стопля. Тези дъждове и калища много се задържаха сякаш.
И аз се хващам понякога, че си мисля за още едно дете, колко ли ще е хубаво. Ама засега не ми стиска, шубе ме е, а и искам поне малко да се върна да поработя.

# 477
Фрезия като спомена колело и се сетих да споделя за тези от вас които още нямат, за топ колелото. То е от кумовете, втора ръка Joy обаче е супер леко и от колело с 3 колела си става на истинско баланс колело. С 3 колелета Ванина многоо си го кара, обръщали сме го 2-3 пъти на баланс ама си я е страх, ноо аз за пръв път видях такова и наистина много ме впечатли.
Скрит текст:

Девойката иначе и тя мести кула, столове, катери се навсякъде. Пазя и прибирам всичко и се надявам, че няма да се пребие някъде и така. И аз няма да взема медала със сигурност Joy

Общи условия

Активация на акаунт