💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 8💛

• 9 259
  • 459
  •   1
Отговори
# 420
Аз ще дам идея за шарени памучни "парцали" от trendyol с марка trendyol, не са никак лоши и са безкрайно евтини имат плажни рокли, сетове, пареота.., в зара също в момента има намаления. Обичам да ходя с леки и памучни фусти, с ленти и кърпи по главата Simple Smile, за жалост си го позволявам само по плажни дестинации, в градски условия се чувствам странно, нищо че живея на морето Simple Smile

# 421
Офф ще отворя после да видя оферти за Малдиви, навихте ме😂 ама няма къде да оставя детето🙄 ако е чартер мога да я замъкна и до там, колко му е😂

Ние за празниците си останахме в Сф, което е мн яко, защото е празна и имаш време да си чилваш, но някой беше качил снимки от Анталия за нова година… еми на два часа полет хората бяха на плаж, да на 20-22 градуса, не на 30 ама и това е добре. Хвана ме яд и съм го замислила за следващата година. А мъжа ми … Базел🙄 нещо на северния полюс не намери ли😂

# 422
Няма чартър до Малдиви Sad... Ние се възползвахме от есенния чартър за Анталия, беше чудесно, с изключение че освен на разходка до градчето няма какво да се прави с дете на 1 година, плаж, басейн, ядене, ядене, ядене и общо взето едно и също 7 дни,  за баткото беше рай, но не е моята почивка, просто не вдигах и не слагах, което си е супер. Навих се заради голямата компания и чартъра, имаше още 2 бебета и имаше с кой да се побутваме и да се оплакваме една на друга...ахаха ... Последно бяхме ходили през 2010, като млади гаджета на Ал инклузив в Турция с Аквапарк ами бяхме се разбили от кеф, без да мръднем почти от хотела... Но всяко нещо с времето си. Сега като няма накъде с малкото чудо пак бих отишла, ако някой предложи. Беше много страшно с багажа, бях изпаднала в паника докато стягах 3 куфара, баща ми има голяма кола, но 4 куфара, 4 раници и бебешка количка, дойдоха в повече... Но типично по български, платила съм си го, ще си го взема Simple Smile

# 423
Аз ще дам идея за шарени памучни "парцали" от trendyol с марка trendyol, не са никак лоши и са безкрайно евтини имат плажни рокли, сетове, пареота.., в зара също в момента има намаления. Обичам да ходя с леки и памучни фусти, с ленти и кърпи по главата Simple Smile, за жалост си го позволявам само по плажни дестинации, в градски условия се чувствам странно, нищо че живея на морето Simple Smile

Утре ще ми дойдат някакви парцалки точно от Трендиол, ама ми се искаше да имам 1/2 по-хубави рокли, че моите леееко не ми стават 😂

Офф ще отворя после да видя оферти за Малдиви, навихте ме😂 ама няма къде да оставя детето🙄 ако е чартер мога да я замъкна и до там, колко му е😂

Ние за празниците си останахме в Сф, което е мн яко, защото е празна и имаш време да си чилваш, но някой беше качил снимки от Анталия за нова година… еми на два часа полет хората бяха на плаж, да на 20-22 градуса, не на 30 ама и това е добре. Хвана ме яд и съм го замислила за следващата година. А мъжа ми … Базел🙄 нещо на северния полюс не намери ли😂

Няма директни полети до там. Ние ще летим през Дубай. 5 часа полет, после 4 часа киснеш на летището за другия полет. До Мале е около 4 часа полета и после имаш 30 мин/час с хидроплан до конкретния остров. Та за това с малко дете е супер шит. Или с бебе или поне 4/5 годишно. Поне аз не се навивам да взема нашето на тази възраст.
 Иначе, ако се разровиш може да намериш добри оферти. По-малките острови са по-евтини, но пък и по-скучни. А, пък там все пак отиваш за едно 7/10 дни, за да си оправдаеш разхода за билета и ако острова е малък, няма много какво да правиш и ти става скучно. Сигурно някои хотели в България са с по-скъпи нощувки от някои хотели на Малдивите. Проблема идва от скъпите билети до там. Иначе и там има и скъпо, и по-поносимо.
Евтина топла дестинация е Египет. Ние бяхме там на нещо като меден месец (седмица 😀). Октомври беше 35 градуса. Ноември сигурно също ще е добре, та и началото на декември. Края на март и началото на април също мисля, че става. Януари е около 20 градуса. И полета по спомен беше 2 часа. Юли и август хотелите не работят (така казаха), защото става над 50 градуса и е абсурд да излезеш. 2019 за една седмица, с билети, ол инклузив (без включени активности) ни излезе 2800 лв. И хем беше през агенция, която и тя си взима нещо за нея. За тая сума (и тогава) щяхме да стигнем до Банско за една седмица 😀 Така бих се навила да съм с детето на някаква по-екзотична дестинация, но Бали, Тайланд, Малдиви, Шри Ланка - твърдо не на тази възраст 😀

# 424
Ваня, сега се сетих, че май забравих да ти отговоря -177 см съм висока.

А за трендиол, пазарувала съм, но не всичко е било сполучливо. Някои са били доста къси 🥲 а аз не обичам дрехи тип "види дуп".

# 425
Египет е готина идея, ама не се наемам на такива места с детето. Хигиена, безопасност са им на интересни нива мерси. За Дубай съм мислила, сравнително близко е.

Иначе бяхме скоро в King’s Valley край Казанлък… 220€ е нощувката😅 сигурна съм, че на Малдиви има и по-бюджетни места😂

# 426
За някакъв популярен Кашмир ми казаха (Велинград ли да не беше) - 800 лв на вечер и нямало места за месец май 😂

За Египет, ако си избереш добър ризорт, няма да имаш проблем с хигиената. И да не излизаш от комплекса. Навън е голяма мизерия.
И Дубай е идея, също може да хванеш добри оферти. Сега там също става за плаж. Не знам как са Тунис, Мароко, ама сигурно нещо от рода на Египет и трябва да си с внимание към хигиената, че са си африканци все пак 😀

# 427
Моя мъж не ще да чуе за чужбина и ука си пбикаляме…
За рокли виж на Дафне, не са хич лоши и на намаления дават добри цени.

# 428
Те не са ли по-бизнес стил? Ще погледна и там. Честно казано не ми се дават много пари за рокли. Надявам се все още, че ще отслабна  и ще си нося старите 😂

# 429
Лятото гледах по-свободни рокли, къси до коляно и миди дължина вискозени с най-различни десени.
Аз съм обрана на ръст, на по-висока жена ще стоят още по-добре.

# 430
Ох, момичета, с такова удоволствие прочетох последните страници. Почивки, дрехи, хубави емоции... Blush Че и време само за мама и тати, па и размисли за второ... А аз... аз се чудя къде съм спала като съм се женила и как мога да си "оправя живота"...

Да се оплача: моята девойка е болна. Днес на обяд не спа добре, вдигна температура, хленчеше. Като се събуди, беше щастлива, игрива, а апетит. Аз предварително й бях опържила яйце, тя го изяде. Няколко часа по-късно изведнъж почна да хленчи, да се гушка, да заема поза само с дупе нагоре, да проплаква, абе ужас. И изведнъж като повърна 🫨🫨 После втори път 🤯🤯 Сложих Вомакур свещичка, тя се опита да дреме, но за кратко. Педиатърката каза, че върлува подобен вирус и моментът с приема на течности и храна е деликатен. В общи линии: да не яде и да не пие много, за да не повръща, но все пак нещо да пие, че да не се дехидратира. 😵‍💫 И горкото ми дете е гладно, гладноооо, а мама му дава само 1 сухар, няколко солети и общо 140 мл мляко. Сега я слагам да спи, но я очаквам скоро да се събуди от глад. Дано само не повръща от претоварване на стомаха. 😭

# 431
Имаше май някаква Хумана за такива случаи. Моя приятелка знам, че взимаше, защото нейното също така повръщаше от друга храна като е болна и само това ядеше, но не знам подробности как се приготвя и удачно ли и в твоя случай. Дано се оправи бързо, защото е много мъчно да са болни 😢

Иначе аз споменах за второ. Реално не съм готова, но ни се иска един ден да си има братче или сестриче. Аз ставам тази година на 38, мъжа ми е почти на 42. Просто биологичния часовник тиктака и нямаме много време да се туткаме. Иначе на мен с едно ми е трудно, с две направо не знам. Бабите са далеч, за да разчитаме на тях за някой уикенд или просто няколко часа. За това с нетърпение чакам яслата, за да имам някаква надежда, че пораства, става по-самостоятелна, че почва повече да разбира и най-вече да говори, защото сме на “ъъъъъ” и ми е изморително постоянно да гадая какво иска. Тази ясла я чакам като манна небесна и накрая чувствам как ще се разочаровам. Нищо де, ще си мрънкаме тука 😀

# 432
Ваня, през Септември ще стана та 36, а мъжът ми през Март на 49, не се коси за годините! Ако искате второ, направете си! С по-малка разлика, сякаш по-лесно се гледат. С един режим са, на един акъл са 😊🤭

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 23:29 от КремонаЛиза

# 433
Искаме второ, ама още ми е много прясно всичко. Мааалко ми се иска да излезна от майчинството, да поработя…. Ще го мислим. А и си е Божа работа.

# 434
О, някои рокли и на мен не ми стават. Ама почивка без детето - абсурд. На моя родителите са на по 70 години, моите са на 60+, нямам им вяра, че могат да се справят с това диване. Хем много ми се ще поне 1-2 дни някои да ме отмени, хем нямам доверие на никой.
Иначе и аз понякога се чудя, що съм спала като съм си избрала мъжа, ама шанс. Още малко време има, дребуса като се окопити още и се лепне за него ще го видя, къде ще бяга. 😂 Досега 1 памперс не е сменил, а то това вече е трудна задача. Лесно беше, като беше бебе, а сега го гоня с памперса, все едно след автобуса тичам. Накрая го хващам и сменям памперса на ръце. Навън излизаме - прави 5 крачки и ме гушва за краката да я взема. Пък вкъщи не мога да я хвана.

Общи условия

Активация на акаунт