💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 8💛

• 8 696
  • 451
  •   1
Отговори
# 405
Буди се, но давам биба и заспива. И не знам как ще я откажа от бибата. Ползвам я само за заспиване и през нощта като се събуди. През другото време не я търси, освен ако не я види.

# 406
Моята не се буди няколко вечери, вчера вечерта обаче се буди, но бързо се успокоява и заспива, но и зъби чакаме.
Днес не съм пяла приспивна песни - пуснах й да слуша Белослава. Вече съм й голям фен. 😄

# 407
  • София
Моят син вчера на обяд не спа много, само в ръцете ми докато го приспивах. Днес рева да го слагам да спи, и пак се мъча 40 мин вече. А преди си заспиваше за 5 мин. Сутрин и вечер прави по 5:30-6ч интервали.

# 408
Да ви кажа, това с приспиването и аз го имах с първото. И нощно будене и дундурканици на заспиване, накрая заспивах преди него. Обаче, с второто бях твърдо решена, че ще заспива само. С третото вече знаех още по-добре, как става и изобщо нямаше филм. Първото до към 2г и половина, че и малко повече да не е било, беше свикнало (по моя вина), да се правя на умряла лисица. Ооо, тоз' кошмар повече на кака няма да й се случи, "казах си аз!" 😅
С Верена просто сведох кърменето до незначителност и да няма никаква връзка с нищо. Асациации ли какво е там - по модерно му 🫠
Сутрин, преди да събудя децата за училище и градина, тя сучеше, или ако не е останало време тогава, щом ги оставя и още на паркинга в колата. До тогава си подхапваше нещо в колата. Щом е отбито едно дете, то няма да се буди за да търси навика си, ако е нахранено добре, според мен не би се будило, също.

И нещо друго да споделя. Края на миналата седмица подлудях по една рокля. Търсих я къде ли не. Излезе, че я намерих в английският сайт на некст, не на некст директ. Цената беше 2 пъти и половина по-ниска от тази в некст директ!?!?! Дали не побеснях, а? 🙄 А за да поръчам от английският им сайт, трябва да се свързвам с доставчици от Англия до България. Реших, че ще я намеря в друг сайт. В амазон я имаше роклята, в и бей май също, и в няколко италиански сайта. В крайна сметка, я поръчах от някакъв италиански. Та, мисълта ми е, повече, аз от некст директ няма на плащам двойно, мразя двойни стандарти, обаче точно тези дето "се борят" с тях, са ги измайсторили и си ги практикуват. Дали не са наглички наглетата... 🤔 Решила съм, вече ако поръчвам от некст, да е от английският сайт и ще си получавам чрез доставчици. Дано да ви е бил полезен опита ми. Аз лично много се раздразних. Може би защото изобщо не очаквах, че конкретната марка ще я има там и щом видях, че има и моят размер, бях безкрайно щастлива, а се сепнах с това, че не доставяли до България 😵‍💫 и да поръчам чрез некс директ, на повече от двойно по-скъпо. Ъхъ, аз само за това си мисля. 🙄
Роклята е страаашнаааа. Лятото ще я нося с кеф!! 😎 ако някоя от вас е височка, мога да ви я покажа. Остана една шапка да си сложа. 🤭 Хахаха знаете ли майтапа - може да съм от селата, но съм капелата 😅 е, вече 9та година, и аз съм от селата 😂 нищо, че маминките и дядовците ми са у града родени. Случва се и в най-добрите семейства.... да станеш капелата 😂😂

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 15:16 от КремонаЛиза

# 409
Сподели сайта и роклите.
Моя ще ме води на топло другия месец и съм в търсене на рокли. Висока съм и си имам още кг, та искам нещо хем готино, хем прикриващо малко тук/там, хем и да не е бабешко.
Иначе няма нищо страшно да пазаруваш чрез доставчик. Мъжа ми ползва много ggbg, а пък сестра ми Gabko. Сигурно има и други, но тези са най-известните и сигурни.
Некст харесвам детските неща, обаче са си цифра нещата им и ме е жал да взимам за един сезон. Поне като поотрасне и може да изкара пролет и есен с едни дрехи, бих се прежалила.

# 410
Ихаа, Ваня, къде на топло и с детето ли?
Ние имаме билети за Атина и Базел, с детето. Ако сте без дете, кой ще го гледа, че много ми се иска без дете някъде да отида.

# 411
Малдивите. Мъжа ми каза, че тъкмо е решил да ме заведе и съм забременяла. Но аз помня тези думи 😂😂😂😂 Няма да е с детето, иначе курорта е подходящ за деца. Даже като гледах снимките и си викам: “ей тук ще си играе” и после се сещам, че ще сме без нея 😀
Лятото в Гърция не можех да го нарека почивка и просто толкова пари и път, а накрая пак нито починала, нито нещо да съм видяла - няма как с нея просто 😀
Много ми се иска като имаме възможност, да ходим някъде без нея поне веднъж годишно. Не е задължително да е на скъпи дестинации. Просто малко време за мен и мъжа ми. Все пак и ние сме хора.
Ще я гледат родителите на мъжа ми. Имам доверие на свекървата - била е по 6 месеца в Америка да гледа племенниците (там майчинството е 4 месеца, а яслите са скъпи) и сега гледа други две деца (те вече са на 5 и 8, но има тренинг). Та на нея й се доверявам, ноооо пак ще ми е притеснено и свито. До сега не съм спала и за една вечер на чуждо място без нея и доста го мисля. Поне да бяхме пробно две вечери във Велинград, ами ние ударно на 14/15 ч път със самолет 😂

Кремона, май го намерих next.co.uk ли? Наистина има сериозни разлики с НекстДирект. Само една сравних и разликата беше два пъти и половина 🥸
Има добри модели. Трябва само да проуча как мога да върна, защото аз нямам пратка с дрехи без да върна нещо от нея 😀 Обаче щом няма доставка до България, сигурно и връщането няма да се получи. Пък и пак по-евтини, са си скъпи, за да ги прежаля. Ще го мисля.

# 412
Ще го пробвам и аз некста. На намаления съм купувала от абаут ю и имаше изгодни неща, но в този оригиналния сайт, са по-добри цените и без намаления.
Дамското на некст хубаво ли е, така както детското? Не съм виждала на живо модели.

Ваня, завиждам благородно! Да си изкарате супер!
Искам и аз да оставя моите на бабите поне за 1-2 дни ама не би.

# 413
И това е другото, заради което се навихме. По принцип си говорим за второ, но стане ли, пак поне две години няма сериозно да мръднем някъде, а да оставим две деца на бабата - много са и то за толкова време. Та точно сега ни е момента за такъв тип пътуване.

# 414
VaniaK, въобще не го мисли, да ще ти стане мъчно, но това да имаш време с любимия човек и то на подобно място, кой ли няма нужда от подобна емоция. Няма да видите нищо ако времето детето, ще трябва да стоите само в хотела с него, немислимо е да отидете дори на шнорхелинг с дете под 5-6 годишна възраст. По време на Ковида така не се отделях от първото дете и като започнаха да се разминават нещата и пак да се лети надалече и викам си тръгваме, ще вземем и детето този път, което беше в първи клас, мъжът ми категорично каза НЕ. И добре, че не го взехме хората с деца не си прекарах особено добре, кой беше с обрив, кой се разболя, с деца на подобни дестинации не е работа... Много да ви е слънчево и романтично... Като излязат оферти и аз се замислям да тръгна с децата и после се стопирам, поне 2 полета, чакове по летищата, а с бебето на една екскурзия няма да мога да ида. Моето никой не желае да го гледа. Били сме по невероятни места без първото дете и въобще не съжалявам, дори и да съм тръгвала напрегната като кракът ми стъпи на подобно място забравям за всичко! А и да добавя сега е момента, след 2 годишна възраст започват да се осъзнават и малко имаше драма с една дълго пътуване, което бързо преодоля и на 4 пак го бяхме оставили...

# 415
Ваня, този е сайта, да.
Дрехите на некст за възрастни не са с лошо кафество. Бива 🙂

Роклята да я показвам ли? 🙂

Кефете се на Малдивите! 🥳 Декември 2015 и ние щяхме да ходим, ама разбрах, че съм бременна 😅
Иначе брат ми ни подари точно това за сватбата ни - "меден месец" в Малдиви , която беше 3 месеца по-рано 🥲
Е, не сме ходили... 🤪

Здраве да е, и това ще стане... някой ден😅😅

# 416
Кремона, да, покажи я. До къде ти е като дължина, ти колко си висока? Да се ориентирам. Не можах много да разгледам, че се събуди, но довечера. Трябва да заложа на нещо сигурно, за да не се вайкам как ще връщам после, та за това са въпросите ми. Много обичам дълги рокли, но мразя да са ми къси.

Анника, да и ние смятаме, че сега е момента. Не е съвсем бебе, не ходи на ясла, за да се разболява, аз още не съм започнала работа. Отделно все не оставаха много възможности преди да пътуваме - то сватба, после Ковид, апартамент, кредит, ремонт, бременност, бебе. Все нямаше пролука или за време, или за пари 😀 Та смело и безотговорно, живи и здрави, февруари излитаме 😀

# 417
Роклята е "бруталка" 😎
Аз и чепици имам за нея...

С тези ще я нося 😎😎

За чепика да дам ли линк? Още ги има. Моите са купени месец преди да забременя с третото. Обожавам ги! Много са удобни. 😊

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 18:10 от КремонаЛиза

# 418
Телесата ми в такова няма да влезнат. Пък такъв ток носех като по-млада 😂
Аз ще разгледам по-широките модели 😂 Но благодаря за идеята за сайт за рокли, че нещо не харесвам нищо.

# 419
Има страхотни платформи на tommy hilfiger 🙂
Такива носех в ранните ми 20 🥲 имам и чанта, тя още е налична. Чепика замина. Няколко пъти съм имала и са удобни и издръжливи. Просто трябва да се перат често, ако са със стелка от плат, защото е доста прашно из улиците на родината ни 🤷🏻‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт