, за жалост си го позволявам само по плажни дестинации, в градски условия се чувствам странно, нищо че живея на морето
, за жалост си го позволявам само по плажни дестинации, в градски условия се чувствам странно, нищо че живея на морето
... Ние се възползвахме от есенния чартър за Анталия, беше чудесно, с изключение че освен на разходка до градчето няма какво да се прави с дете на 1 година, плаж, басейн, ядене, ядене, ядене и общо взето едно и също 7 дни, за баткото беше рай, но не е моята почивка, просто не вдигах и не слагах, което си е супер. Навих се заради голямата компания и чартъра, имаше още 2 бебета и имаше с кой да се побутваме и да се оплакваме една на друга...ахаха ... Последно бяхме ходили през 2010, като млади гаджета на Ал инклузив в Турция с Аквапарк ами бяхме се разбили от кеф, без да мръднем почти от хотела... Но всяко нещо с времето си. Сега като няма накъде с малкото чудо пак бих отишла, ако някой предложи. Беше много страшно с багажа, бях изпаднала в паника докато стягах 3 куфара, баща ми има голяма кола, но 4 куфара, 4 раници и бебешка количка, дойдоха в повече... Но типично по български, платила съм си го, ще си го взема
Че и време само за мама и тати, па и размисли за второ... А аз... аз се чудя къде съм спала като съм се женила и как мога да си "оправя живота"... Препоръчани теми