💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 8💛

• 16 072
  • 787
  •   1
Отговори
# 780
И аз съм на мнение, че всеки си знае кое е най-добро за детето. Животът не е справелив и няма нужда да ги заблуждаваме. При всеки обстоятвлствата вкъщи са различни. Някои ги взимат рано, други стоят до последно. Това е положението.
По мои наблюдения в големите групи се борят кой ще си тръгне последен и там драмата приключва. 😁

# 781
Знаете ли, аз мисля, че и двете мнения са правилни. Защото на едните причините да го правят са важни за тях, но понеже не са общовалидни, се набиват на очи на родители, чиито дечица са им плакали и са ги молили да бъдат и те взети по-рано. Обаче поради невъзможност, заради работно време, те остават с болката в душата, че не са могли да успокоят с положителен отговор неразбиращото си детенце.
Така че, дори и това никога да не е бил казус, пред който съм изправена, и двете мнения са абсолютно с правото си, според мен, съгласете се. Помислете.

Моите деца или не са забелязвали, или пък както средното, все се тюхка, че имало време и съм бързала, а 17 :20-17:30 изобщо не е бързане. 🤭 но добре, че е така, защото ако ми плачеше, щеше да ми е гадно, признивам!

А примера с телефоните е точен, дори много, но са мънички за да е приложимо на тази възраст. Защото повсеместно на 3-4-5, те още бъркат вчера, днес и утре . . . 🙂

Последна редакция: пт, 15 май 2026, 22:50 от КремонаЛиза

# 782
Моля, пуснете нова тема.

# 783
Купуването на телефон зависи от решенията в семейството.
Правилата в градината са за всички.

# 784
Купуването на телефон зависи от решенията в семейството.
Правилата в градината са за всички.

Това “правило” обаче ти си го измисляш, не съществува никъде нито в нормативната уредба, нито в правилниците за вътрешен ред.

# 785
Съвсем случайно просто се казва Целодневна детска градина, нали Simple Smile

# 786
Съвсем случайно просто се казва Целодневна детска градина, нали Simple Smile
Пишеш такива щуротии, че е глупаво от моя стана изобщо да ти отговарям. Но все пак да не ти остана длъжна, защото ме дразниш - къде се казва “Целодневна”? В официалното наименование на детските градини? Не.
В говоримия български език? Не. В София поне не говорим така.
Това, че ти цитираш едно прилагателно, което описва услугата, предлагана от институцията ДГ, не означава нищо! Нито е “правило”, нито е закон, нито е норма за морал и етика.
Приключвам темата защото наистина спорът е абсурден.

# 787
Момичета, заповядайте в новата тема: https://bg-mam.ma/t/1880250

От телефона я пускам, та ако нещо не е както трябва ще коригирам по-късно/утре. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт