Връзка с 16 годишно момиче

• 13 629
  • 370
  •   1
Отговори
# 105
Има леко разминаване в историята.
Струва ми се, че мераците за тридневен седмичен престой на момето са повече в главата на сина на авторката, отколкото реалност.
Авторката каза, че момичето не искало да се запознава с нея – било му неудобно. Как тогава ще иска да дойде 3 дни да седи в тях? Ще се разминават като пътни знаци ли?
Също не мисля, че родителите на момичето дори знаят за подобни планове. Предполагам, че са наясно, че излиза със сина на авторката и правят джиджи-биджи, но надали са информирани за ежеседмичен престой по 3 дни в чужда къща.
По-скоро младежът е влюбен ентусиаст, който си фантазира някакви пребивавания, споделя ги на авторката и тя се вкарва в паника.
Няма какво да го дъвчеш – свързваш се с родителите на момичката и ги изясняваш нещата.
Тази девойка на училище не ходи ли? Активности няма ли, семейство, приятели извън сина ти, та е готова да седи 3 дни на чуждо място и дом? Според мен момичето може и да не знае дори за плановете на сина ти с тридневните престои.

Защо да се разминават в тях?  Авторката още в първия пост е изяснила, че става въпрос за самостоятелен апартамент, в който спокойно могат и да не видят момичето.

# 106
След като цяло лято е висяла в бабината къща, не изключвам спокойно да се нанесе и в апартамента. Имах една приятелка, която редовно приютяваше за по няколко дена ученички, живеещи в други градове, за да не се прибират. Родителите им уж знаеха, не се чу да възразяват. Толкова им е било и ученето, идеята ми е, че не е съвсем рядък случай да искат да идат на чуждо място.

За мен е малко вероятно да стане проблем, преди връзката естествено да се разпадне. Но от друга страна темата веднага ми напомни на една новина, която мернах тия дни - в апартамент в София са открили възрастен мъж и непълнолетни момче и момиче, обявени за издирване и "безследно изчезнали". Определено е добре авторката да се свърже с родителите и да разбере със сигурност дали знаят.
Сега, ако апартаментът е предвиден така или иначе да се отдели там младежа, някак не ми се струва редно да му се държи сметка как точно живее. Бих го предупредила и дотам. Тепърва да се осигурява терен, само заради девойката - няма нужда.

# 107
В интерес на истината момичето дойде веднъж и си стояха от петък до неделя в апартамента ,който не използваме. Не пожела да се срещнем ,неудобно й било. Следващата седмица не дадох достъп ,защото се замислих доколко е редно това,но синът ми отиде- в бабината къщата,за тази не знам.

# 108
  • София
Ето това вече не го приемам - не й е неудобно да прави секс на чужд терен, ама й е неудобно да се представи.

# 109
А, в другия апартамент е ок, а не е ок да се запознаете.
Това е малко странно поведение.
Свържи се с родителите и виж за какво става въпрос.
Малката го играе нещо манипулаторка.

# 110
  • София
Ето това вече не го приемам - не й е неудобно да прави секс на чужд терен, ама й е неудобно да се представи.
Да, нахалничко.

# 111
  • София
Да, нахалничко.

A и доста невъзпитано.

# 112
16 годишно момиче едва ли е умряло за секс та да бие път до друг град специално с тая цел. Сигурно и тя е влюбена и иска да са заедно. Знаем как стоят нещата на тая възраст и кой напира за интимност. Може и да е срамежлива, но със сигурност не е редно дори да не се представи.

# 113
Купете и кукли на 16 годишната да си играе с тях и да скача на въже, къде е тръгнала да се занимава с гаджета. Хеле пък терен да им се осигурява на разгонените тийнове, да се натискат по храсти и пейки.
Не знам усещате ли се колко абсурдно е всичко изписано в тази тема, че чак май и лека завист усещам у някои потребителски, че изглежда те наистина са си играли с кукли на тая възраст

# 114
А не бе, целта в живота ни е е била да осигуряваме редовен секс на разгонените момченца.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 12:24 от Iris04

# 115
  • София
Скрит текст:
Купете и кукли на 16 годишната да си играе с тях и да скача на въже, къде е тръгнала да се занимава с гаджета. Хеле пък терен да им се осигурява на разгонените тийнове, да се натискат по храсти и пейки.
Не знам усещате ли се колко абсурдно е всичко изписано в тази тема, че чак май и лека завист усещам у някои потребителски, че изглежда те наистина са си играли с кукли на тая възраст

Дори по мое време на 16 отдавна вече не бяхме за кукли и скачане на въже...

# 116
  • France
Просто обясни на сина си, че щом обича девойчето, трябва да  е загрижен за нея. Да пътува той да я вижда, да не и пречи да си завърши образованието, а самият той да се стреми да си намери работа и да стане самостоятелен финансово.
Много добър коментар.
Като майка и бившо момиче ми е малко странно това 3 дневно пътуване всяка седмица. Девойката няма ли уроци, не ходи ли на спорт, няма ли приятелки, не иска ли да прекарва време с родителите си? Вярно, че на тази възраст любовта е винаги жежка и завинаги (Ромео и Жулиета), но нека да не забравяме, че и бъдещето се кове в този момент. Избира се професия, почва се подготовката за кандидатстването за студент...
Мн ми е странно, че родителите на момичето са ок. Моите родители бяха много отворени, майка ми е купувала презервативи (да си имам), на екскурзии са ме пращали, включително и в чужбина, но ноу уей да си прекарвам уикендите с гаджето в друг град. И то без дори да звъннат на родителите? Това ми навява мисли, че не са мн стока

# 117
Чуйте се с родителите на момичето, дали наистина са О.к. Да не би двамцата да са им казали, че вие сте съгласни и те да са казали, ами добре тогава....

# 118
16 годишно момиче едва ли е умряло за секс та да бие път до друг град специално с тая цел. Сигурно и тя е влюбена и иска да са заедно. Знаем как стоят нещата на тая възраст и кой напира за интимност. Може и да е срамежлива, но със сигурност не е редно дори да не се представи.
Сещам се за една моя история от тия години. Ранните 2000ни, мирката, интернет залите и т.н. Тя беше на 16 или 17, аз на 20, на другия край на България. Запознахме се в някакъв чат канал, пишехме си, пращахме си стрели, тя ми се обаждаше даже по често. Въобще не съм имал някакви намерения, бях и обяснил дори, че не ми се вкарва в такива филми за връзка от разстояние и да блъскам по 8 часа с влака да я видя. При толкова материал наоколо хич не си го представях да се вкарам в тая схема. Накрая момичето като се убеди, че няма да ида след половин година комуникация искаше тя да дойде при мен да се срещнем, даже се пазареше да съм с нея цялото време, понеже следващия влак беше на другия ден. Съгласих се, то си е грехота да я откажеш, а и момичето си беше доста симпатично на снимките, в крайна сметка не дойде понеже май техните не я пуснаха. Така че такива история бол, само се вкарвате в някви филми тук, вместо авторката да се радва, че синът и се занимава с гаджета вместо да се е вглъбил в устройствата като повечето от тяхното поколение

# 119
  • София
Това, че ти още тогава си се чувствал като Принцес слаш награда, не значи, че това е нормалното дори на тази възраст и че майките не трябва да си възпитават момичетата да не търчат след момчета, да бият път само за да ги потаковат, щото материалът е навсякъде за всички. Особено подрастващи... От сега се коват.

Общи условия

Активация на акаунт