Струва ми се, че мераците за тридневен седмичен престой на момето са повече в главата на сина на авторката, отколкото реалност.
Авторката каза, че момичето не искало да се запознава с нея – било му неудобно. Как тогава ще иска да дойде 3 дни да седи в тях? Ще се разминават като пътни знаци ли?
Също не мисля, че родителите на момичето дори знаят за подобни планове. Предполагам, че са наясно, че излиза със сина на авторката и правят джиджи-биджи, но надали са информирани за ежеседмичен престой по 3 дни в чужда къща.
По-скоро младежът е влюбен ентусиаст, който си фантазира някакви пребивавания, споделя ги на авторката и тя се вкарва в паника.
Няма какво да го дъвчеш – свързваш се с родителите на момичката и ги изясняваш нещата.
Тази девойка на училище не ходи ли? Активности няма ли, семейство, приятели извън сина ти, та е готова да седи 3 дни на чуждо място и дом? Според мен момичето може и да не знае дори за плановете на сина ти с тридневните престои.
Защо да се разминават в тях? Авторката още в първия пост е изяснила, че става въпрос за самостоятелен апартамент, в който спокойно могат и да не видят момичето.