Връзка с 16 годишно момиче

• 13 552
  • 370
  •   1
Отговори
# 90
ванвал, направи опит да се запознаеш - с нея и с родителите. За собствено спокойствие. Иначе няма как хем да им писне от нея, хем да подават жалби да си я прибират. А и е много голяма, има и свидетели. А и цивилизовани хора не биха сторили подобно нещо.
Благодаря! Ще опитам

# 91
Ами ето, представен и одобрен е 🙂.
Няма как да пускат жалби, ако става с тяхно знание.
Моят имаше съученичка приятелка, три години се мачкаха у нас и у тях. Рев, драми, любов ❤️.
Майката на момичето дойде у нас да се запознаем. Допаднахме си. Но тя ми каза- знаем какво правят, но няма да спи у вас, докато не стане на 18. Точка. Изпращаше си я всеки ден. Но бяха и двамата на 15 до 18. Спази се правилото да не спи у нас.
Иначе ходеха на една вила уикендите с компания, и там са се мачкали 🙂. Но това не се брои.

# 92
"Няма как да пускат жалби, ако става с тяхно знание." - неверно.
Ако стане някаква неприятност, доказването на това съгласие, в тежест на кого си мислите, че ще бъде, как ще бъде доказано, колко време ще ги мъкнат по разпити  и разговори родителите на момчето. Въпроси към раздаващите свободни съвети наедро във форума.

"Ти не носиш никаква отговорност" - правете разлика между отговорност на участващите в секса и родител, който приютява в свое жилище непълнолетна за съжителство с пълнолетния и син.
То на чужд гръб и 100 тояги са малко, ама да се абонира човек за възможни неприятности ...
Съгласие за секс е едно, приютяването на непълнолетна за съжителство с пълнолетен в чужд дом е друга бира ...
Особено силно впечатление ми прави незаинтересоваността на родителя на момичето. Три дни в седмицата в друг град  (далечен) и пътува само момичето при момчето. Явно толкова и учи.

Тези три дни на фотосинтеза ли карат, без топла вода, отопление и пр. Това просто струва пари и организация и осигуряващият родител е този, който е приютил непълнолетната.
Какъв е капацитета на момичето за предпазване от бременност, болести пр. няма смисъл, да нищим. Явно няма подкрепящо семейство, щом се чувства приета у вас, а нейните са доста лежерни или са вдигнали ръце.

# 93
Deborana , благодаря ви,точно това са и притесненията ми като изключим финансовите, ако е до храна и отопление ще поема разходите, но всички други притеснения си остават. Притеснително е поведението  и на родителите ,и на момичето. Категорична съм вече,че апартамента няма да дам,в един момент му казвах да я доведе вкъщи при нас,но вече и това не желая, не че и  синът ми  е доволен от това предложение. Казах му може момичето да идва сутринта в събота и вечерта обратно при родителите й .Ее,големи деца,големи ядове. По- рано спорихме за някоя оценка в училище ,но бели ядове са били. Ако момичето беше на 18,нямаше да имам такива притеснения,но в случая нещата са доста различни. Благодаря на всички Ви!

# 94
  • София
Не се превръщай в сводник на непълнолетни момичета, на които майките им очевидно не се интересуват достатъчно от тях или са лъгани.
Да не ми се обиждаш, но синът ти ми звучи нахално, настоявайки за апартамент и терен.
Поне по мое време 16- годишните се свираха, където могат.

Встрани от конкретния случай, явно сега младите момичета нямат особено самоуважение, щом са готови да се мъкнат на километри и да ходят като цветарки по чуждите къщи. Все пак говорим за 16- годишни.

И не знам от какво има да го предпазваш него. Най- много да в забременя и да я зареже, той си е шапка на тояга. Тя ще се върне с корем при родителите си, всичките километри, които е пропътувала за един ...

# 95
Oказва се ,че ходейки на село ваканциите  са се запознали преди години,но са гаджета от 5 месеца,в началото не споделяше,а и аз гледам болен родител лятото,не се и виждахме даже ,с баща си бяха двамата...
А какво мисли бащата по въпроса? Би трябвало да се изяснят по мъжки. Или поне да нямате разногласия по въпроса.

# 96
Нормално е родителите на момичето да се за интересуват къде ще ходи непълнолетната им дъщеря, при какви хора. Те би трябвало първи да потърсят контакт. Аз не мога да си представя да имам дъщеря на 16 г и тя да има намерение да ходи всяка седмица някъде, а аз да не зная къде. За мен това означава или безотговорни родители, или тя нещо баламосва.

А това момиче уроци няма ли за учене, други занимания няма ли, че всеки уикенд ще пътува.

И да, винаги има опасност родителите да пуснат жалба срещу семейството или момчето, съвсем реални такива случаи има. Естествено, като краен резултат нищо няма да се случи на родителите, но докато се разбере кой какво, ще си имат неприятности.

Не бих се съгласила.
Не съм имала точно такава ситуация, но в случаите, в които ми е било искано разрешение за нещо "на ръба на закона" или "против закона" съм обяснявала спокойно аргументите си и съм срещала разбиране.

# 97
  • Обран бостан ;)
Този, който пиша гнусотията за ученичката и учителя е същия, който сега ръси глупости. Вече ми звучи като трол.

Аз съм този. Бих ти обяснил, но няма да разбереш. Малка си.

Новина от днес:

Заради момче: Ученички пребиха 15-годишна в Казанлък

https://nova.bg/news/view/2025/10/16/514206/%D0%B7%D0%B0%D1%80%D … 0%BB%D1%8A%D0%BA/

Дечица били 16 годишните, а ? Confused

# 98
  • София
Не, бе! Моми за женене са Sad

# 99
Deborana , благодаря ви,точно това са и притесненията ми като изключим финансовите, ако е до храна и отопление ще поема разходите, но всички други притеснения си остават. Притеснително е поведението  и на родителите ,и на момичето. Категорична съм вече,че апартамента няма да дам,в един момент му казвах да я доведе вкъщи при нас,но вече и това не желая, не че и  синът ми  е доволен от това предложение. Казах му може момичето да идва сутринта в събота и вечерта обратно при родителите й .Ее,големи деца,големи ядове. По- рано спорихме за някоя оценка в училище ,но бели ядове са били. Ако момичето беше на 18,нямаше да имам такива притеснения,но в случая нещата са доста различни. Благодаря на всички Ви!

Подкрепям решението ти.

Не приемам за релевантни съветите от сорта - "Ти не носиш отговорност". Както вече обосновано написаха други потребители, не е така. Освен това, с цялото ми уважение, искам да обърна внимание на аспекта, че в подобни случаи интересите на родителите на момичето и на тези на момчето НЕ съвпадат. За родителите на момчето може да е хубаво, че синът им има кого да мачка редовно, вместо да търси секс неизвестно къде и с кого, но за родителите на момичето е ясно, че всички, да не казвам, но 99 процента от рисковете са за нея. Както в случая - да  пътува сама по пътищата, да не си завърши образованието, да рискува здравето си с контрацептиви още от тази ранна възраст. Една нежелана бременност, да бъдем честни, поставя на риск бъдещето на момичето, а не на момчето.
Затова, след като нейните родители са безхаберни, най-малкото което мога да кажа за баща, който след петминутен разговор с приятеля на дъщеря си му гласува права едва ли не да съжителства с нея, но даже и по-лошо от установено съжителство, а просто  да пътува, да преспива, да поставя на риск образованието си, та в такъв случай, щом на родителите на момичето не им пука,  толкова по-отговорна трябва да бъде авторката.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 09:59 от Iris04

# 100
  • Обран бостан ;)
Не, бе! Моми за женене са Sad

Мафиотки по-точно.

# 101
Авторката, замисли се какви са тези хора, които ще пускат 16 годишна да се развява по три дни седмично из страната всяка седмица заради срещи в гадже. Голям таралеж ще си вкарате.

# 102
Има леко разминаване в историята.
Струва ми се, че мераците за тридневен седмичен престой на момето са повече в главата на сина на авторката, отколкото реалност.
Авторката каза, че момичето не искало да се запознава с нея – било му неудобно. Как тогава ще иска да дойде 3 дни да седи в тях? Ще се разминават като пътни знаци ли?
Също не мисля, че родителите на момичето дори знаят за подобни планове. Предполагам, че са наясно, че излиза със сина на авторката и правят джиджи-биджи, но надали са информирани за ежеседмичен престой по 3 дни в чужда къща.
По-скоро младежът е влюбен ентусиаст, който си фантазира някакви пребивавания, споделя ги на авторката и тя се вкарва в паника.
Няма какво да го дъвчеш – свързваш се с родителите на момичката и ги изясняваш нещата.
Тази девойка на училище не ходи ли? Активности няма ли, семейство, приятели извън сина ти, та е готова да седи 3 дни на чуждо място и дом? Според мен момичето може и да не знае дори за плановете на сина ти с тридневните престои.

# 103
След като се притеснявате е редно да откажете. Жилището си е ваше и вие решавате кого да приютявате и кого не.
Моят опит сочи, че и да разрешите, най-вероятно момичето няма да дойде, защото никой няма да и даде пари да пътува или ще дойде максимум един път. Тези приказки за идвания всяка седмица са само и единствено плод на тийнейджърските им фантазии и желания, които изобщо няма да се осъществят. За това аз бих разрешила, защото съм наясно че девойката няма да дойде и така няма да съм аз лошата. Мога да се обзаложа, че и да разрешите и да забраните, резултатът ще е еднакъв: нищо няма да стане, най-много да си говорят по вайбъра. Ако животът ги събере в един град, тогава може и да им се получат нещата. Ако живеят на различни места, ще си останат само с желанията. Единственото сигурно е, че вие сте хабила нерви и притеснения.

# 104
  • София
Аз оставам с впечатлението, че момичето вече е идвало бая пъти, просто сега искат официално разрешение...

Общи условия

Активация на акаунт