Връзка с 16 годишно момиче

• 13 548
  • 370
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ако родителите на момичето, както и самото момиче, отказват запознанство - ето тук и аз бих се притеснила. На 16 човек е достатъчно голям не само да има връзка и да прави секс, но и да поема отговорности за действията си. Да застане спокойно и без драми пред майката на половинката си, да седне на една вечеря като бели хора. Да каже какви са й намеренията спрямо момчето, какво иска да учи, иска ли да учи, не иска ли...
Защото съм както "За" хора на 16-18 да имат връзка, така съм и "Против" да се държат като в детската градина. "Ама, госпожооооо, аз не искам да говоря с Марийка". Е, не.

# 76
Но как изобщо ще седна с 16 годишно момиче, гадже на сина ми, и ще говорим за "какви са й намеренията спрямо момчето, какво иска да учи, иска ли да учи, не иска ли...". В ролята на каква? Simple Smile

# 77
  • София
Но как изобщо ще седна с 16 годишно момиче, гадже на сина ми, и ще говорим за "какви са й намеренията спрямо момчето, какво иска да учи, иска ли да учи, не иска ли...". В ролята на каква? Simple Smile

Ъ, на майка на момчето?

# 78
Според мен е съвсем нормално и приемливо родителите да се запознаят. По-странното е защо родителите на момичето не са се поинтересували да потърсят контакт например при положение, че дъщеря им е на 16г. и вече с месеци спи при приятелят си.

# 79
Аз като злобна бъдеща свекърва, ще кажа, че не сме съгласни да прекарват уикендите сами в апартамента, защото  считаме, че това не е подходящо за възрастта. Да се виждат навън, излизат, прекарват коклкото време си искат, няма проблем. Но, преди навършване на 18 год на момичето, не можем да позволим съвместно съжителство.
И ще попитам майката, как така е съгласна непълнолетната ѝ дъщеря да липсва почти всяка седмица с дни и как така се доверява на приятеля ѝ?

# 80
Как, как? Контрол липсва, ясно е.
Дали родителите са прекалено ларж, дали момичето е неконтролируемо не е ясно.

# 81
Аз като злобна бъдеща свекърва, ще кажа, че не сме съгласни да прекарват уикендите сами в апартамента, защото  считаме, че това не е подходящо за възрастта. Да се виждат навън, излизат, прекарват коклкото време си искат, няма проблем. Но, преди навършване на 18 год на момичето, не можем да позволим съвместно съжителство.
И ще попитам майката, как така е съгласна непълнолетната ѝ дъщеря да липсва почти всяка седмица с дни и как така се доверява на приятеля ѝ?
Точно, момичето все пак е ученичка. Това не е излизане, а съвместно съжителство. Кой плаща в къщата на бабата? Храна и други консумативи?

# 82
А родителите на момичето познават ли сина ти?
Знаят ли, че отскачат до къщата на бабата?
Според мен страховете ти са преувеличени.
Запознаваш се с родителите и оставяш любовта.
И моят син заживя самостоятелно на 18, завършил беше. Пресен студент.
Дали е имало 16 годишни около него? Вероятно не. Не съм питала.
Не отблъсквай сина си с такъв контрол, това момиче може да е бъдещата ти снаха. Покажи, че му имаш доверие и уважаваш чувствата му.
Само се запознай с момичето и родителите.

# 83
Благодаря, че повечето ме подкрепяте.Аз все се обвинявам, че съм с остарели разбирания.И тъкмо си казвам ,че трябва да съм благодарна за това,че все пак синът ми е споделил с мен ,защото можех и да не зная какво се случва . Но не мога и не мога да приема,че едно 16 годишно дете  дори и с позволение на родителите си спокойно ще върви из цяла България, ще спи 3 дни при момче ,което те познават едва, едва .И все си мисля,че ако позволя това много скоро щи дойдат проблеми и при това големи

# 84
Ти не носиш никаква отговорност. Той е пълнолетен.
Въпросът е дали е зрял. Да си пере чаршафите там, да си правят сандвичи и да оставя жилището в състоянието, в което му е предадено.
Това момиче има родители. Ако са ок, нямаш ядове. Ще имате връзка, ако се наложи.
Споделил е, това е важно. Аз не бих се притеснявала за чужди деца. Но я виж дали е читава, да не е някоя беладжийка 🙂.
От колко време е връзката? Не ми отговори родителите на момичето познават ли сина ти.

# 85
  • София
ванвал, говориш за апартамент, за къща на баба. Да не се притесняваш да не е някоя интересчийка, която се интересува финансово от момчето ти?

# 86
ванвал, говориш за апартамент, за къща на баба. Да не се притесняваш да не е някоя интересчийка, която се интересува финансово от момчето ти?
Не от това,а от факта,че един ден родителите й може да им писне от собствената дъщеря и да пуснат жалба в районното и ако я намерят при него,четох че се води укриване на непълнолетно лице и големи разправии

# 87
Момчето няма нищо още, докато  дойде до него  много вода ще изтече. Като искат семейство ,да се грижат един за друг, не е малко да има жилищна площ  даром. Да си плащат разходите.
 По натоварващо е да   я "доведе" в детската стая  и да се грижи  проекто свекървата за всички  и всякак.  Като докажат, че са сериозни ,да завърши и момата, да почне работа, да се задържат до тогава - ще мисли по друг начин.
 Сега понякога на гости на вечеря  и това  е. Ама не е почнал работа и бърза. И фактически   е младеж с гадже на разноски на мама. Става за срещи, но за съжителство си  е неудобно.

# 88
Ти не носиш никаква отговорност. Той е пълнолетен.
Въпросът е дали е зрял. Да си пере чаршафите там, да си правят сандвичи и да оставя жилището в състоянието, в което му е предадено.
Това момиче има родители. Ако са ок, нямаш ядове. Ще имате връзка, ако се наложи.
Споделил е, това е важно. Аз не бих се притеснявала за чужди деца. Но я виж дали е читава, да не е някоя беладжийка 🙂.
От колко време е връзката? Не ми отговори родителите на момичето познават ли сина ти.
оказва се ,че ходейки на село ваканциите  са се запознали преди години,но са гаджета от 5 месеца,в началото не споделяше,а и аз гледам болен родител лятото,не се и виждахме даже ,с баща си бяха двамата.
Синът ми казва,че с бащата на девойчето е разговарял около 5-минути .И оттам му е гласувано доверие на моя синковец,че може да отговаря за момичето .

# 89
  • София
ванвал, направи опит да се запознаеш - с нея и с родителите. За собствено спокойствие. Иначе няма как хем да им писне от нея, хем да подават жалби да си я прибират. А и е много голяма, има и свидетели. А и цивилизовани хора не биха сторили подобно нещо.

Общи условия

Активация на акаунт