Връзка с 16 годишно момиче

• 13 567
  • 370
  •   1
Отговори
# 285
  • France
Явно има нужда от място за да се изказва. Четенето и взимането на полезно участие не влизат в неговите амбиции.
МомИче, момче... все тази

# 286
А че връзката е от разстояние, вие изобщо стоплихте ли?

# 287
  • София
Това съм аз, в моя темперамент не влиза идеята, че това чуждо дете е просто кукла за забавление на "златните" синчета, на които ще им предоставя и терен за да са по-спокойни.
Да, браво. За жалост това се чете много често между редовете на майките на момчета.

# 288
С чужди апартамент и щерка най-лесно се разполага - форумна мъдрост.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 21:59 от TeoYo

# 289
Всъщност тук отговорността за момичето не лежи върху авторката. Момичето си има родители, които да се грижат за нея. За авторката е важно да няма последствия за сина й като единствения пълнолетен участник в тези креватни забавления. Защото както уж има съгласие от страна на девойката, утре като "надуе корема" (по РФ), като нищо ще си оттегли съгласието и ще тръгнат да го съдят.

И без да забременее, само да се скарат примерно, пак може да му създава проблеми. Тоава ще излезе наяве и че родителите му са знаели, но са си затваряли очите, предоставяли са терен и са финансирали тези срещи (защото сметки, храна, чаршафи не ги плаща безработния син).
Опасна работа ми се струва, но аз дълго време живея в чужбина и може моите възприятия да са по-изострени.

# 290
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Всъщност тук отговорността за момичето не лежи върху авторката. Момичето си има родители, които да се грижат за нея. За авторката е важно да няма последствия за сина й като единствения пълнолетен участник в тези креватни забавления.
Защото както уж има съгласие от страна на девойката, утре като "надуе корема" (по РФ), като нищо ще си оттегли съгласието и ще тръгнат да го съдят.
Скрит текст:
И без да забременее, само да се скарат примерно, пак може да му създава проблеми. Тоава ще излезе наяве и че родителите му са знаели, но са си затваряли очите, предоставяли са терен и са финансирали тези срещи (защото сметки, храна, чаршафи не ги плаща безработния син).
Опасна работа ми се струва, но аз дълго време живея в чужбина и може моите възприятия да са по-изострени.

Значи, грижовната майка трябва да информира сина си за алтернативните методи за секс, при които шанса да се "надуе корема" е равен на нула.

# 291
Ей , това ви е мечтата,  алтернативното.

# 292
Ако на 18 някой ми беше казал, че ще се изпишат 20 страници заради връзката ми с 16-годишната ми приятелка ...

# 293
  • София
Ако на 18 някой ми беше казал, че ще се изпишат 20 страници заради връзката ми с 16-годишната ми приятелка ...

И ще ти обяснят, че на 16 е най-добре да не излиза от детската...

# 294
  • Обран бостан ;)

Иди да видиш темата за американските избори. Wink

# 295
Аз пък на 22 със 17 годишната ми приятелка щяха да ме обявят за педофил

# 296

То и верото у нас сигурно не подозира, че има 50 страници за него в темата за домакинство и почистване.

# 297
  • София
Топ коментар Grinning
Някои хора действително са си повярвали.

# 298
Абе съберете се и му купете кукли на момичето, къде е тръгнала да мисли за гаджета

# 299
  • София
Явно на всяка страница трябва да ти се обяснява, че никой в темата не е против сексуалния живот на двойката, а изискването им някой да им го осигурява.

На следващата страница с подобно включване, ще взема да си помисля, че си със специални образователни потребности.

Общи условия

Активация на акаунт