Връзка с 16 годишно момиче

• 11 312
  • 365
  •   2
Отговори
# 330
  • Обран бостан ;)
Не знам как да го кажа, че да бъде разбрано буквално.
Никой нищо не им ЗАБРАНЯВА.

Не знам, Ема го каза добре …
Работа с текст, баси!

Те пък точно вас ще питат  Trollface

# 331
И пак да наблегна, никой не е казал за нещо системно, много е вероятно след тия 3 дни да им се поохлади ентусиазма и да се наситят.

Или да им се услади. Момичето ще измрънка, че не му се пътува повече, момчето ще каже: „О, ми тогава остани при мен да живееш, ще си се гушкаме всеки ден и ще летим на крилете на любовта“.
Нали точно от това се притеснява авторката. Че в една такава съвсем реална ситуация (аз съм виждала поне 3-4 такива, плюс бременност за бетониране на решението и връзване на ръцете на родителите) или ще се обзаведе набързо с още едно дете в училищна възраст, за което да се грижи, или родителите ѝ ще тръгнат да си я прибират с полиция (също реален вариант) със съответните последствия.
Така и не се научихте мъжете, че понякога лесният секс ви излиза през носа.

# 332
  • Пловдив
И пак да наблегна, никой не е казал за нещо системно, много е вероятно след тия 3 дни да им се поохлади ентусиазма и да се наситят.

Или да им се услади. Момичето ще измрънка, че не му се пътува повече, момчето ще каже: „О, ми тогава остани при мен да живееш, ще си се гушкаме всеки ден и ще летим на крилете на любовта“.
Нали точно от това се притеснява авторката. Че в една такава съвсем реална ситуация (аз съм виждала поне 3-4 такива, плюс бременност за бетониране на решението и връзване на ръцете на родителите) или ще се обзаведе набързо с още едно дете в училищна възраст, за което да се грижи, или родителите ѝ ще тръгнат да си я прибират с полиция (също реален вариант) със съответните последствия.

После 2 деца , ипотека. Той ще се превърне в креватен търтей , тя в отчаяна домакиня.Докато той си гледа снимки на някаква пачавра в IG и слага сърчица , онази ще му сложи и тя. Ще се разпишат , той ще се влюби , ще си зареже жената и децата и ще отиде да си изживява любовта...........и тя ще стигне до тема в BGmama.

Така де , в тоз свят всичко е цикличност .........винаги се връщаш там откъдето си тръгнал.

# 333
Не знам как да го кажа, че да бъде разбрано буквално.
Никой нищо не им ЗАБРАНЯВА.

Не знам, Ема го каза добре …
Работа с текст, баси!

Те пък точно вас ще питат  Trollface
Ами момчето точно майка си пита за апартамента.

# 334
  • France
Ам де Simple Smile имам чувството, че някои тук никога не са били влюбени. На кого му писва да ходи по любов???

Рф, Ариел, не всички имат конфликтни и дисфункционални семейни отношения. Има и нормални, хармонични и базирани на взаимното уважение.

# 335
[
По тая логика може да им се услади и без тия 3 дни, така че нали, куклите, уроците, после кариерата, апартамента и най накрая секса, на 30, евентуално...
Иначе съм виждал и с полиция да си я прибират, и ограничителни заповеди да се вадят, или само с ограничения от родителите. Повечето завършиха с надут корем, ама след въпросните мерки, а между другото някои още са семейства вече с пълнолетни деца.

# 336
Някои  конфликти с времето , годините , изглеждат различно.
 А на въпроса за секса, да не би да мислите ,че  след някоя година свършва и няма повече, както и за пътуване, развитие на възможности,  учение - ами не свършва.
 Няма нужда да изконсумираш наведнъж. И обикновено нещата вървят заедно.

# 337
За куклите – не, но за уроците – тъкмо сега им е времето. Образование и работа, че от днешните жени се очаква да гребат наравно с мъжете и да носят пари вкъщи, ако не и повече.
А и както се вижда, младежът не се е забързал да почва работа, та може да се наложи момата да го издържа накрая.
А за апартамента... Кой както си го нареди, но днес е по-важно жените да имат собствено жилище, за да не се налага да търпят издевателства заради единия покрив над главата. И да има къде да се приберат с децата, когато ги заменят с по-нов модел.

# 338
Да се чудиш как правят секс тийнейджърите, на които родителите не са им предоставили самостоятелна, обзаведена, отоплена любовна квартира.

# 339
  • Обран бостан ;)
За куклите – не, но за уроците – тъкмо сега им е времето. Образование и работа, че от днешните жени се очаква да гребат наравно с мъжете и да носят пари вкъщи, ако не и повече.
Скрит текст:
А и както се вижда, младежът не се е забързал да почва работа, та може да се наложи момата да го издържа накрая.
А за апартамента... Кой както си го нареди, но днес е по-важно жените да имат собствено жилище, за да не се налага да търпят издевателства заради единия покрив над главата. И да има къде да се приберат с децата, когато ги заменят с по-нов модел.

https://bg-mam.ma/p/1823264/50370158 Wink

Днешните жени сами се вкараха в тази каша.

"Искаме да сме равни с мъжете" , "ние сме силния пол", и т.н. и т.н.

Сами си го надробихте, сега яжте, да ви е сладко. Wink

# 340
Да се чудиш как правят секс тийнейджърите, на които родителите не са им предоставили самостоятелна, обзаведена, отоплена любовна квартира.

Е, как, как... Нали ти казаха как. Или мама постила, а тати държи свещта да си се сексят децата спокойно, или по храстите и тоалетните.
Средно положение няма. Simple Smile

Но пък то всеки с опита си...

# 341
Има, в детската стая, само се внимава да не се клатят картините. Може и в колата, но там при по дълги сеанси почва да вали като дъжд, само че вътре

# 342
Да се чудиш как имаме деца като сме живели заедно две семейства преди. Сигурно заради това няма картини по стените ,да не се клатят. То пък  какъв секс   - основи на къщите клатите,  изпуснали сме го това.
 Вие сте го открили секса, ясно.

# 343
А, да ви кажа, че бях в същата ситуация. Аз от Бургас, момичето от София - еми пътувахме всеки уикенд, тя по-често през лятото, аз по-често през зимата. И е точно както се пише горе - в колата, в детската стая, в приятели, пък и на хотел сме ходили Simple Smile И дали е щяло или не да ни харес - еми 14 години по-късно сме си щастливо женени с едно 3-годишно. Та хора и ситуации всякакви. Те беше на 18 тогава де, не на 16, за протокола само Simple Smile

# 344
А, да ви кажа, че бях в същата ситуация...Те беше на 18 тогава де, не на 16, за протокола само Simple Smile
Не е същата ситуация! На 18, не на 16!
За ужас и потрес на някои пишещи, ще кажа, че има и друг вид тийнеджърски връзки с излизания, заедно след училище, през ваканциите, разходки  в други градове, кино, escape room, молове, рождени дни. Сексът не е на живот и смърт - ако не е в свободен апартамент няколко дни, край!
P.S. Сигурно си има причина под 18 год. да не може да сключиш брак. А ако не се лъжа, в някои щати в Америка е едва на 21 год.
Мисля, че и там е малко изпусната работа, ама да не отчайваме майка му.

Общи условия

Активация на акаунт