Какво правите с нежеланите подаръци?

• 4 665
  • 83
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Защо преподаряването или изхвърлянето да е неуважително? Къде изобщо намирате място за всички непотребни вещи?

# 76
Защо преподаряването или изхвърлянето да е неуважително? Къде изобщо намирате място за всички непотребни вещи?

Нали? Много по-неуважително е да ти направят "подаръци", които показват, че не те познават и слушат 🤷

# 77
Grinning не харесващите подаръците изглежда са тези, които преподаряват, да не излезе накрая, че преподарените подаръци подаръци са тези, които не се харесват и едни и същи вещи се връткат между недоволни и нехаресващи.

# 78
Преподарявам след изрично изказано желание на потенциалния получател Simple Smile Както и подарявам по същия начин в 50-60% от случаите Simple Smile В останалите съм слушала кой какво иска и от какво има нужда Simple Smile Така обикновено набелязвам подаръците и доста по-рано от празника Simple Smile

# 79
По принцип близките ме питат какво точно искам и слава богу. Почти никога нямаме засечки. Но ако получа нещо, което е готино, но не е в моя стил или не ми става - продавам го на предполагаема по - ниска цена. Просто ще зарадва някой друг, а със спечелените пари си купувам нещо за мен, което ми допада. Simple Smile

# 80
Напоследък с ММ толкова ни завъртя животът, че почнах да си купувам неща и да му показвам какво ми е подарил за еди си кой повод. Практични неща, които ми трябват. И той доволен, и аз. Въпросът е какво да правя с покъртително гадната, окачена в коридора картина от леля му. Блякс. Ама са си близки. Ще трябва като бърша прах без да искам да я съборя и да се надявам на чудо. Най-много рамката да се счупи. Тя пък е хубава. Оф, роднини, да са живи и здрави, ама айде без подаръци по-добре

# 81
Планирайте му един ремонт на жилището за "смяна на интериора" и картината може да изчезне мистериозно 😄

# 82
От какви материали е?
Да я напръскаш с нещо, да се повреди случайно Rolling Eyes

# 83
  • София
Просто му кажи искрено, че не ти допада и те натоварва да я гледаш всеки ден.

Не знам някои мъже толкова ли за залюхани и не се усещат на номерца или са под чехъл, но за себе си мога да кажа, че ако някой умишлено ми повреди подарък и се направи на дръж ми шапката, ще му изпочупя нещата.
Важи и за горния "грях". Да забранява да подарява на майка си същия парфюм. В такъв случай просто бих си поискала парфюма от недоволстващия, вместо да свия уши и да внимавам да подарявам на еди- кого си, каквото ми е казал еди- кой си.

И съответно, аз самата не си позволявам да давам наклон за лични вещи или лични решения на друг човек.

Общи условия

Активация на акаунт