Бързи здравословни въпроси и отговори – 54

• 14 706
  • 416
  •   1
Отговори
# 360
Атаракс не бих пила.
За безсънието има причина. Дали микро/макро елемент, дали лош режим, стрес, тези неща с Атаракс няма да се премахнат.

# 361
Пила съм атаракс по други причини и ми действаше ужасно. Да, доспиваше ми се но през деня бях сънлива и уморена.

# 362
Аз от половин Атаракс спя три дни! Ужасно ми действа. Преди да измислят Ериус, Зодак, Кларитин, от които не ми се спи, така ми действаха всички хапчета за алергия, които съм изпила в тоя живот. Спях с дни...

# 363
Някои има ли идея какъв може да е този обрив точно отдолу ходилото ми?
Скрит текст:

Супер много сърби и не изчезва вече май втора седмица.. Мажа го с Цикатрадина крем, но май трябва да отида на кожен лекар.
Нямам никъде другаде по тялото, нито други симптоми.

# 364
# 365

Боже, досега не ми се е случвало херпес на крака... А как се лекува това?

# 366
Не е херпес, гъбички са. Ламизил крем.

# 367
На мен ми изглежда на Херпес. Типични мехурчета има и после се сливат и става един голям мехур.

# 368
# 369
Точно херпес е.

# 370
  • пустинята Гоби
Херпеса не боли ли?

# 371
Сърби и боли. Но мен не ме е болял този на крака. Е, боли малко, но не като тези болки, които се описват за зостер.

# 372
Здравейте, може ли за насоки на тези резултати, мисля, че не са в оптимални стойности, а за първи път ги изследвам. На трети ден от цикъла са правени.

# 373
  • пустинята Гоби
Здравейте, удачно ли е да дам Ериус на дете, болно от варицела? Сега му избиха пъпките и го сърбят, чудя се как мога да облекча сърбежа с домашни средства.

# 374
Според мен няма проблем

Общи условия

Активация на акаунт