Бързи здравословни въпроси и отговори – 54

• 9 792
  • 322
  •   1
Отговори
# 315
Някой, ако има опит с лумбалната пункция, моля да ми пише. Ще ми правят такова изследване..
Ама ти нямаш спирка. Как намираш сили да си назначаваш сама изследвания, като не спиш?

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 17:30 от Пролетно цвете

# 316
Е, как сама ще си назначи лумбална пункция?! И кой ще ѝ я направи без назначение?! Не знам историята на търсенето на лечение на тази дама, ама това не е като да се намаже с мехлем, та сама да го изиска и да ѝ го направят просто ей така, защото тя е решила.

# 317
  • Washington,USA
Как без назначение от лекар ще си правиш лумбална пункция?🤯 Накрая вЕрно искаш да те объркат! Седни си на гъза и престани да живееш във филм! Резултатът от изследването, което направи, ще ти покаже всичко!

С лекарско назначение е.

# 318
Няма нищо страшно в лумбалната пункция.

# 319
Здравейте!Изписаха ми лепенки Климара и капсули Естрофен. Въпросът ми е напълнява ли се от тях?Че и без това в тая менопауза съм с 10 кг отгоре и няма сваляне.

# 320
Сваляне има, но трябва да забравиш за някои храни. Не става по стария начин.

# 321
Нямам проблеми с кг със сигурност. 54-5 съм 165см. Като слизам по стълбите усещам болка в едното коляно, но отшумява, не  е постоянна, и отскоро в лакътя след като приспивам бебето някой път, защотохна ръце го държа. Аз също смятам чее свързано с кг, но не моите, а на бебето. Приспивам на ръце, по 20 пъти от1ви до 3ти етаж дневно.. танцуваме..вече не, че и хълбоците като че ли ме наболват.

Вземи си ергономична раница, подходяща за възрастта и килограмите на бебето. Дъщеря ми беше 8 кг на 8 месеца, така че за над 6-месечна възраст ти трябва.

# 322
Сваляне има, но трябва да забравиш за някои храни. Не става по стария начин.
За климарата питам😉

Общи условия

Активация на акаунт