Отговори
# 540
Хубава ни е адвокатката

# 541
Добро вечер, уважаеми,🥂,
най-накрая дочакахме официално да видим Афра! Много е свежа, и няма голяма промяна във външния вид.
Повтарям тази хубавица! 🥰

# 542
Гюнайдън Kissing Heart

Днес може вече да видим подобно видео, нали? След като официално ни представиха Чаала...

Сетът снощи беше почти до полунощ

Във Франция да покажа как стоят нещата, да няма притеснения за взаимодействието и да се надяваме на песнички в сторита Grinning

# 543
Привет Kissing Heart

Бирсен се присетила за красиви адвокатки Grinning

# 544
Нашата адвокатка най-красива  , най-чаровна и най-слънчева . Харесва ми промяната на косата  ѝ . Освен в цвета  има промяна и в дължината -  няма ги онези филирани тънки краища. Косата изглежда плътно и тежко. Супер е  !
Чаках селфи с цветята , но явно си ги пази само за себе си. Stuck Out Tongue Winking Eye

Къде зачезна Мерт. Липсва ми това момче , с неговите изненади.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 12:12 от Kami_J

# 545
  • София
Афра е толкова прекрасна и лъчезарна, промяната на цвета на косата и дължината й се е отразило много добре.
За подготовката за ролята на адвокат - сигурна съм, че го е направила много отговорно.

А Мерт - очаквам скоро да се появи, време му е, Афра започна да снима и Рамо не може да остане в сянката й.Laughing

# 546
Стара статия в сайта на Ранини, пусната след финала на Чапкъна:

Yılı Çapkını: Разочарованието, което е в ръцете ни
Синем Юлбеги
5 април 2025 г.
„Може би всичко ще се нареди, кой знае? Божиите пътища са загадъчни.“
Това изречение е клечката кибрит, която вадя от джоба си и запалвам, когато пътят се стъмни. Дава ми сила. Улеснява ме да повярвам в историята си.
С какво оставаме, ако не вярваме в истории?
Присъединих се към гледането на Yılı Çapkını по средата на първия сезон. Няколко сцени, които привлякоха вниманието ми, ме накараха да гледам предишните епизоди. Но не можах да се присъединя към верните му последователи. Не можах да изгледам нито един епизод докрай, защото развитието на събитията не вещаеше нищо добро.
Първият трейлър криеше толкова магически възможности, нали? Любовна история, развиваща се във великолепни имения, докосваща емоциите. Химията между Ферит и Сейран вдигна летвата на очакванията. Мислехме си, че гледаме страстна история за трансформация. Но не беше.
Обичаните герои сякаш се бяха превърнали в карикатури. Публиката, очаквайки да бъде изумена от силата на Сейран и да стане свидетел на трансформацията на Ферит, напускаше екрана още по-съкрушена в края на всеки епизод, питайки се: „За какво ставаше дума?“
Сценарият понякога беше толкова несвързан, че самите герои забравяха кои са. Един ден Ферит беше нуждаещ се от любов като дете, на следващия - безразличен като непознат. Сейран стоеше изправена един ден, а на следващия - изгубена в несигурност. Публиката, търсеща последователност сред толкова много противоречия, оставаше само с противоречията.
Всеки нов герой, всяка нова криза беше вплетена в сценария като пачуърк. Мафиотски герои, сцени, които разрушаваха етичните граници, и толкова много недовършена красота... Yılı Çapkını не успя да донесе очакваната пролет. Историята му не успя да разцъфне.
Не е лесно да се създаде любовна история. Става дума за две ранени души, вкопчени една в друга. Всичко, което очаквахме, беше да гледаме как двама души се сближават. Това място се превърна в увеселителен парк, а не в имение. Емоции като влакче в увеселителен парк, герои, които се издигат и падат като люлка, сюжет, който се върти на едно и също място като виенско колело...
Нулиране на емоциите всеки ден в произведение, чиито главни герои са толкова обичани. Превръщане на математиката на сценария в тефтерче. Кръпка тук, криза там...
Хората обичаха тази история. И не можем лесно да се откажем от любимите си хора, нали? Невероятно е как подведохме милиони зрители, които копнеят за любов, драма и трансформация. За съжаление, това беше история, която се срина пред очите ни.
Публиката не е число, тя е душа. Yılı Çapkını забрави това.
Мечтите на всички са разбити.
Мечтите на публиката на Yılı Çapkını бяха заковани на бетона.
С любов към целия екип, който работи неуморно, за да продължи историята напред...
Приятен ден.

# 547
Цитат
Не е лесно да се създаде любовна история. Става дума за две ранени души, вкопчени една в друга. Всичко, което очаквахме, беше да гледаме как двама души се сближават.
Аз пък мисля, че е много лесно да се създаде любовна история. Примери имаме много. Дори не е необходимо свръхталантливи сценаристи за това. И само прилични могат да свършат работа, особено ако разполагат с актьори, които си кореспондират повече от добре на екрана.
 Ако тези ранени души бяха започнали да се лекуват чрез любовта си (клише е, но работи безотказно) вместо да се нараняват отново и отново, сега нямаше да говорим с носталгия и едновременно с горчивина за "Рибарче".
Не мисля, че зрителите, влюбили се в Сейран и Ферит и създали СейФер, някога ще простят това, което им беше отнето.
Аз определено не бих!

# 548
# 549

Там ѝ е мястото на Афи - на върха !

# 550
Браво на Афито Heart Eyes Кралица Wear CrownStuck Out Tongue Winking Eye

От фотографа на сериала

# 551
Пишат, че днес сетът почива, затова тишина Grinning

Изчезналият патрон Grinning

# 552
Гюнайдън Kissing Heart

Надявам се днес да не почиват и да получим повече новини от сета Grinning

Мердо на млади години Heart Eyes Дано и от него получим вест Grinning

# 553
Привет Blush

Опрели до Мелиса Дьонгел да я питат за разликата във възрастта между Афра и Кенан. Същата е партньорка на Халюк Билгинер, 71 годишен

Превода пак смях, партньорче, но се разбира смисъла Grinning

# 554
Привет и от мен!
Не се ли умориха вече да претоплят стари манджи?! Мислех, че дискусията за разликата във възрастта е изчерпана, но не. Знайни и незнайни трябва да се изкажат, защото ние няма да оцелеем без мнението им. Кастингът приключи, снимките започнаха, но е много важно да знаем кой е за и кой против партньорството на Афра с Кенан.

Моят сериал приключва в събота с цели 7 епизода, така че вече съм напълно свободна за "ABI". Спрях да гадая за сюжета и очаквам изненади.

Последната партньорка на Рамо отказала ролята на Елени в "Това море ще прелее". (Да допринеса и аз с нещо любопитно от света на турското дизи) Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 13:36 от Fi79

Общи условия

Активация на акаунт