Отговори
# 555
Привет и от мен! Simple Smile
Добре, че е отказала, Fi. Понеже го гледам "Морето", да се изкажа. Изобщо не й подхожда ролята на Елени, нито възрастово, нито по натюрел.
А какво се е изказала Мелиса Дьонгел?

# 556
Нямам представа какво се е изказала, но никак не кореспондира с времето, в което го прави. Просто ужасно е закъсняла. Wink

# 557
Фи, за Мирай Данер ли става въпрос? Супер неподходяща щеше да е за Елени Grinning
Гледах видеото на Мелиса, увърта го там на бургия. Става въпрос за нейната разлика с Халюк, оттам споменаха Афра и Кенан. Били свършили страхотна работа, сигурно и нашите така щели... Просто нямат никакво взаимодействие, ако не споменат името на Афра, затова го пъхат в почти всичките си новини Grinning

# 558
Да, Еве! На Мирай Данер предложили да изиграе Елени, но тя отказала. Дали от амбиция (иска само главни роли, примерно) или поради друга причина (не й е допаднал сценарият), но в момента, тези които гледат "Морето", не могат да й се радват.
P.S. Подходяща ли е или не, не мога да кажа, понеже аз този сериал не го гледам, а и не познавам самата Мирай как стои на екрана (чакам да я видя с Мерт).
Това е информация, на която случайно попаднах и реших да я споделя. Надявам се източникът да е надежден и да не ви подвеждам.

# 559
Ами не е подходяща Мирайчето. Добре, че не е приела Grinning

Мердо Heart

# 560
Не е, Еве, ама никак не е подходяща за ангел.
Аз имам 3 актриси, които определено ме напрягат, когато ги гледам. В първите две (Мирай и Мелис Сезен)  откривам някакво прекалено гримасничене и движения. В третата красавица (Йозге Незнамкоя си - "Очите на Черно море) - едни големи, черни, но безжизнени (бездушни) очи и едно опънато лице, което сякаш се бои да изрази чувства. И така, започвам да ги гледам и ... бързо приключвам. Confused

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 00:08 от Katya_I

# 561
Гюнайдън Kissing Heart

Афито и Чаалар Heart Eyes

Вчера се въртя това видео от рождения й ден 2023 година

https://x.com/TvDunyasii/status/1731235896240849126?t=dsa4JA9ZJr-8GlOQPhchiw&s=19

Афра в моите очи все още е малката дъщеря на Фазилет. 19-годишното малко момиче Heart Eyes

Надявам се, че репо мепо свърши и днес ще видим нещо от сета Head BandGrinning

# 562
Привет Blush

Истанбул, моя любов Heart Eyes

Сладко видео от Децата на сестрите. Жалко, че набързо приключиха тази история, имаше потенциал Heart Eyes

https://x.com/Afra1944995/status/1988505685600899365?t=wR3Lq5JOs … g1dkpED0WRFw&s=19

И любимите Сейфер Heart Eyes

# 563
Сабах сабах сетове, не разбрах дали са два различни Stuck Out Tongue Winking Eye

Снимката от Бейкоз е на гримьорката на Кенан, вероятно там ще е домът на семейството.

Кате, същите чувства изпитвам към споменатите от теб актриси Grinning

# 564
Айде и тук статуи Grinning #ABI

Малко остана Heart Eyes

# 565
Привет Heart

Значи ни чака от същото като при Пера. Пейзажи,каравани и статуи.Някой и друг екшън с взрив отпуснаха. Поне резултата ще го видим много скоро.

Къде потъна това момче?На път е да удари рекорд по скътаване.

Вероятно се готви за роля. Според слуховете ще е нещо много различно, така,че ще го изчакаме търпеливо да ни изненада.Само дано този път е обсъдил внимателно появата си  с щаба по ПР-идеолог и участник, да не ни развалят удоволствието да го видим в друго амплоа.

# 566
Дирен на сета Heart Eyes

Нещо ми подсказва, че маймуната ще е за героя му Grinning

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 14:45 от Еванджелин

# 567
Здравейте, дами!
Не знам дали съм ви казвала, че преглеждам една грузинска група, където много живо коментираха "Рибарче". Тези дни бяха качили снимки на Мерт, които аз не бях виждала и се чудя дали са някакви рекламни. Кога са правени също ми е мъгла. Някой може ли да внесе някаква яснота?

Това мацката, която играе в "Халеф" ли е?

# 568
Фи, не е актрисата от Халеф, но също е актриса - Беррак Тюзюнатач. Снимани са с Мердо в стара реклама на сладоледите Магнум.

Днес вероятно снимат афиша на ABI. Бейза и гримьорът Али Ръза Оздемир са там Heart Eyes

# 569
Оха Heart Eyes

Мерт Heart

Общи условия

Активация на акаунт