Отговори
# 60
Ей, липсваше ми този смях на Рамо! Ами той днес с Хира и децата е друг човек - смее се, щастлив и отпочинал! Вчера с Мирай изглеждаше на 50 годишен уморен мъж, днес е жизнерадостния младеж, който познаваме! Радост за децата и феновете!
Афито 🩷

Отново се гонят един друг с публикуването на сторита, никой не изостава Wink

# 61
Добро утро Flowers Rose

Приказките под шипковия храст,продължават...Онур бей Joy

Еххх,любов необяснима,къде си ти..

– Страх ли те е пак да обичаш? – попита той тихо.
– Не от любовта. От това, че ще дам всичко и пак ще остана сама.
– А какво, ако този път не е като преди?
– Тогава ще ми се иска да вярвам… но не знам как вече.
– Започни с нещо по-малко.
– Като какво?
– Като да повярваш, че си способна да бъдеш обичана, без да се доказваш.

Понякога изцелението не идва от нова любов, а от това да спреш да наказваш сърцето си за старите рани.
Любовта не иска защита — тя иска присъствие.

/web/

Красиво на думи...

https://www.instagram.com/reel/DPhZVoUiaEA/?igsh=N2JpcG4xc3NscWw5

# 62
Хелоу, мацки Kissing Heart

Миленка, Онур рекламира новата песничка, та вкарал имената на патроните Grinning

Този младеж бил от приятелите на малката Пера. Прeдполагат, че е Маджит и са били влюбени още от деца

Какво ли се случва онази вечер, та Пера зарязва всичко и заминава за Асос Joy

# 63
Привет Blush

Детайли Blush

Рамо връща жеста на Хира за лондонското гостоприемство, много сладко Heart Eyes

# 64
Този младеж бил от приятелите на малката Пера. Прeдполагат, че е Маджит и са били влюбени още от деца

Какво ли се случва онази вечер, та Пера зарязва всичко и заминава за Асос Joy

А не може ли да предположим, че това е Адам? Да си представим, че Пера има баба в Асос и летата тя е прекарвала там - свободна, дива и естествена. След смъртта на баба си, която Пера обича повече от всеки друг, тя не иска вече да се връща на онова място, което й говори за загубата на най- скъпия й човек. Така къса връзка със селцето, с хората там и с Адам. Годините минават, тя става известна и все повече се потапя в блясъка на живота, който усилено гради, докато една нощ не вижда предателство, каквото не е очаквала. Кумирите/ боговете падат! (За това говорят и гротесковите статуи, които гледахме през цялото време). Оказва се, че всичко е било суета, че няма един истински човек, с когото да говори и просто бяга, за да се свърже отново с онова място, което някога е обичала и с хората там, които са запазили своята човечност и са по- истински от "приятелите й" в града. Почувствала се празна, опустошена и абсолютно сама срещу всички, какво й остава да направи?!
Това е вариант, в който Пера и Адам винаги са се познавали, и е един вид завръщане към чистата детска любов и мечтите. Копнежът по прекрасните дни на детсвото я отвеждат "у дома". Там, където ще се опита да ги изживее отново и отново, нищо че вече е зряла жена и животът й е показал и грозната си страна.

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 11:19 от Fi79

# 65
Добра хрумка, Фи Kissing Heart
Обаче ги снимаха тези деца в Истанбул,  някакъв басейн и общежитие. Аз оставам при Маджит, Адам ще е нещо ново и вълнуващо Heart Eyes

Широ и Наги Heart Eyes

Кате, с Джемре Байсел има снимка това момче

Снощи гледах новия й сериал с Мурат, бройката ми за следене се увеличи на 3 Heart Eyes

Афито и Асуде Калебек Heart Eyes Много искам да имат съвместни сцени в ABI, дано са приятелки. Асуде е прекрасна в действие Heart Eyes

Както чакам с нетърпение Афра и Нил Суде Албайрак в Пера. Изобщо имаме голям късмет с женския каст Heart Eyes

# 66
Добра хрумка, Фи Kissing Heart
Обаче ги снимаха тези деца в Истанбул,  някакъв басейн и общежитие. Аз оставам при Маджит, Адам ще е нещо ново и вълнуващо Heart Eyes
Добре, Еве, нави ме. Wink
Нека това да е Маджид. Значи разработвам вариант 2, в който Пера и Адам никога преди не са се виждали. Тя си е истанбулско девойче, родено със сребърна лъжица в устата, което през летата е обикаляло из известните галерии в Европа. Турската провинция й е чужда, непозната и негостоприемна. Заобиколена е с приятели от богати родове, с които споделят скъпи частни училища (пансиони) и свободно време по басейните на домовете си. Маджид е познат от дете, обичан по един тривиален начин (кой да обича, когато светът й е заключен между себеподобни?!), познат ни от уредените бракове, които целят сливане на богатствата на две фамилии. Всичко е до болка удобно и лишено от тръпка и емоция.
И нашето момиче би продължило да съществува така, с живот, в който не живее, с любов, в която не обича, ако една вечер не разбира за предателството на Маджид. Тук се повтарям и предателството е от същото естество, като във вариант 1. Сварва го с обща приятелка и разбира, че това е продължавало дълго във времето и всичките им приятели са знаели. Наистина се чувства предадена и наранена, нищо че сърцето й си остава непокътнато, защото дълбоко в него любов към Маджид липсва. Обичала е по навик, но тази изневяра все пак разклаща бляновете й. Останала сама, осъзнала целия фалш, в който е протекъл животът й, тя се освобождава от багажа на миналото си.
Сега... въпросът как избира това село из между всички села в Турция е сложен, но да предположим, че асистентката й е забравила свое писмо на холната й масичка от роднини, живеещи там и Пера съвсем случайно го вижда, докато хвърля дрехи в куфара, решена да започе начисто и отново своя живот. Така поема в тази посока.
В селската къщичка, където започва да лекува душата си, където открива нови страни от своята същност, потискани с години, тя разбира какво значи да живееш. Там среща истински хора с малките им проблеми, огромни в техните очи, среща хора, които не са спирали да мечтаят. Адам е един от тези мечтатели. С пекарната, в която влага цялата си любов и пече  най- вкусния и ароматен хляб, той й показва, че страстта към живота съществува в различни форми и навсякъде.
Не си мислете, че Пера няма да се пробва да дои кози, че самата тя няма да пробва да меси хляб, че няма да ходи по ливадите и да помага при прибирането на сеното... О, ще се впусне с пълни сили да изследва живота на село и даже да го заобича, защото обича (този път истински и със страст) мъжа, който принадлежи на това място.
Как ти звучи този вариант, Еве?
P.S. Днес нещо много ми се пише, но определено не за Мерт и Афра, а за героите им. За Юсуф също си мисля, но там не смея да пипам! Wink

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 13:15 от Fi79

# 67
Да подкрепим Афра и Мерт
https://socipol.com/?c=poll&poll=2025-en-iyi-oyuncusu-on-eleme&f … or4oknpLOJNdgNe7A

Фи...Hands Clap
Аз ти предлагам да кандидатстваш за сценарист на "Юсуф"  Joy
На воля ще си пишеш за героя и покрай него за Мерт.
Пък и ние ще намажем...ще е изпипан сценарий,лишен от пошлост.

# 68
Включвайте се и вие в сценария, де! Редактирайте ме, давайте идеи за други посоки, в които да поеме. Онур наема по 4 човека минимум да пишат. Отделен е въпросът, че всеки пише сам за себе си и не чете колегите, но ние това ще го избегнем. Simple Smile
Мисля, че това е чудесен начин за релакс, в който пак пишем за патроните, но избягваме жълтините. А и най- важното е да ни е лежерно и забавно.

# 69
Фи, целувам умната ти главица Heart Eyes
Разгърни още сценария Hands Plus1 Много ми хареса за освобождаването на багажа от миналото Heart Eyes

После рахат рахат премини към Юсуф, интересна ми е гледната ти точка Sunglasses

# 70
Ако започна за Юсуф, ще ме изтрият много бързо и усилията ми ще останат напразни. Много е важно аудиторията ти да има чувство за хумор, което е показател за нещо, което на триещите липсва. Wink

# 71
Аз за Юсуф,съм пас,само ще чета.Фенки негови бол,вече и свободно си показват обичта..

Е,за да има баланс,аз пък си показвам моята Heart

Heart

# 72
Fi, аз се надявам, че сценарият ще е друг. Пера ще е от някакво средно семейство, красива, изучена и с амбиции да покорява света. Продуценти на реалити шоу я оценяват като необходимо и полезно момиче за привличане на широки слоеве от населението и моделират от нея загадъчен образ на "турската мечта". Разочарованието на Пера помоему трябва да дойде от мръсните игри на продуцентите и обърналата й гръб, и готова да я разкъса публика, както и от осъзнаването, че е била една играчка в ръцете на алчни и непочтени богове. Изборът на Асос за мен ще е резултат от: "Колкото по-далече и непознато, толкова по-добре!"
И тук ... ми се появява проблем - възможно ли е едно градско момиче от мегаполис (та даже и да не е от най-бедните) да живее в онова село с овцете и козите. То е  ясно, че ще срещне там искрени и честни хора като контрапункт на тия в Истанбул, както и красив, добър и сърдечен човек за влюбване, ама как се сменят нагласите...
Тук чакам нещо по-реалистично от сценаристите. Blush
За по-реалистичен вариант бих сметнала Пера и Адам да тръгнат заедно да променят селцето, да дадат нови възможности на хората там. Та ... любовта да е смислена не само за тях. На много ли се надявам?... Thinking

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 13:25 от Katya_I

# 73
Хм, добре, Кате! И ти ме нави (ще изле, че лесно се навивам) Wink, така че нека да разработим Пера като девойче от средните слоеве, драпало само със зъби и нокти, за да стигне на върха на пирамидата. Сега... разочарование от продуцентите нека има, но трябва и Маджит да я разочарова, иначе, защо да бяга и от него? Няма да я изкараме изневеряваща мацка, нали?!
Изборът на Асос не трябва да е на случаен принцип. Ако се опрем на "Колкото по- далече, толкова по- добре", то и от Асос има по- далече. Трябва ни знак, че ще е точно Асос.
После ще пиша за смяната на средата. А може ли Адам да се премести в мегаполиса? Да напусне своето любимо място, там където тежи  и сърцето му е на мястото си, заради жена, пък била тя и любовта на живота му?
P.S. Отивам да си търся детето, което яде само манджите на майка си и не ще и да чуе за стол, и пак ще се включа. Вие творете без мен! Hug

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 16:11 от Fi79

# 74
А аз мисля, че Пера ще има някаква тъмна тайна от миналото, която ще разкрият. То не, че мисля, да не си приписвам чужди мисли и аз, чела съм. Четох, че на онова събитие когато представят статуята на Пера, ще се случи нещо.
Еге имаше снимки на един междуградски път, явно Маджит търсеше Пера.
От себе си ще добавя само, че може Пера да е била бедно момиче, добрала се някак до елитните среди и внедрена там успешно. Може ли да развиете сценария и по тази линия?

Общи условия

Активация на акаунт