Отговори
# 75
Еве, викаш да внесем и някакъв криминален елемент в сюжета! Joy
Тъмната тайна от миналото означава, че нашата ще да е от "мошениците". Я ще си е измислила семейство, я ще е някое грозно пате, минало през козметични корекции, я ще е простовата и повтаряща думички в микрофон... И Маджит от миналото ще я разкрие... Трудно ми е по детайлите...

# 76
Е лошо ли ще е, Кате? Например, не си представям Пера много бяла и добра, не ме питай защо. Очаквам с интерес сюжетите ви. Аз не мога да пиша красиво, надълго и нашироко, ще ви подхвърлям идеи само Stuck Out Tongue Winking Eye

# 77
И аз да се включа.Имам спомен,ако бъркам,коригирайте ме,че бяха писали,че Адам ще влезе в остър конфликт с Пера.Имаше и снимки от сет в болница,помня,че беше бащата на Адам.
Та в този смисъл,Пера може да отива в Асос,защото е приела някакво предизвикателство от Адам.Не казвам,че са се познавали,може да са имали конфликт в социалните мрежи,конкурс,шоу с участие на Адам,нали е известен пекар.

# 78
Аз мисля, че Адам няма да ползва социални мрежи и хабер няма да си има коя е Пера Grinning

# 79
А аз мисля, че Пера ще има някаква тъмна тайна от миналото, която ще разкрият. То не, че мисля, да не си приписвам чужди мисли и аз, чела съм. Четох, че на онова събитие когато представят статуята на Пера, ще се случи нещо.
Еге имаше снимки на един междуградски път, явно Маджит търсеше Пера.
От себе си ще добавя само, че може Пера да е била бедно момиче, добрала се някак до елитните среди и внедрена там успешно. Може ли да развиете сценария и по тази линия?
Нещо като марката Умай Карай ли имаш предвид? Wink Аз съм й голяма фенка на нея! Разбира се, тук няма да има бебета раждани по мазета, нито пък възрастни благодетели, склонени към брак, а едно бедно създание създало себе си от нищото. Дошло от мизерията, жертвало всичко, най- вече скрупулите си, постигнало блясъка, за който е мечтало винаги, без оглед на цената, т.е. Пера не само ще живее във фалш, но самата тя ще е този фалш. Разкриването на истината за нея е най- големият й страх и кошмар. В нейното съзнание социалната й смърт е равнозначна на физическа такава. Маджит знае тази тайна (познават се от деца, така че...), която виси като Дамоклев меч над главата й, и в  един прекрасен ден, волно или неволно, я изпуска пред най- големия продуцент, на чието сътрудничество разчита Пера.
Какво й остава да направи на нашата героиня, освен да избяга вдън гори тилилейски. Срамът (все още го има) е това, което я принуждава да зареже бляскавия си живот и да заживее в селце, където даже нямат Интернет.
Ирина, Адам не само, че не ползва социални мрежи, но и достъп до Интернет няма.
 Сблъсъкът с простичкия начин на живот на хората тук й показва какво е пропускала през цялото време, когато се е опитвала да бъде друга. А сблъсъкът с Адам й показва какво значи да бъдеш почтен, чист, малко наивен и голям мечтател.
Срещата им започва със скандал, защото той се опитва да й продаде вчерашен хляб! Joy Ами, виждайки, че не е своя и ще мине, и замине, човекът се поддава на това изкушение. Трябва да мисли за бизнеса си все пак! Да не е лесно да поддържаш жив квас, я!
P.S. Не забравяйте, че трябва да имаме и комични елементи! Само с доене на кози няма да стане. Ще ни трябва диалог!

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 16:15 от Fi79

# 80
Фи, точно Умай Карай.
Имам забележка по линията Маджит - продуцент. Според мен, продуцентът ще е в час с историята на Пера, а Маджит ще се изпусне пред мениджърката, с която се е сближил повечко напоследък. Тя пък, понеже завижда на Пера за живота, мъжа и прочее, започва да я изнудва, но чрез посредник. Посредникът издънва работата и историята става достояние на всички. Пера разбира за предателството на Маджит и мениджърката-приятелка и изчезва, последвана от продуцента, който пък не иска да си изтърве златната кокошка. В селото не знам дали за хляб ще имат скандал Пера и Адам, но не вярвам. Стар хляб е удар по имиджа на пекарната.
Ти си, Фи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 81
Момичета 🩷 много сте креативни! Радвам ви се. Нещо от мен, къде е семейството на Пера в сюжета? Защото турско дизи без семейна драма, тайна, пречка, аз не съм гледала.

# 82

Еми кой каквото и да казва,Афи е кралица.Дори нямат още актьорски състав като хората,но филма е предизвикал голям международен успех.
Големите имена като Кенан и Афра,могат и с гол постер и той е фотошоп Grinning
Изчака ми се търпението на мен ..

# 83
Права си, Еве!
Продажбата на стар хляб, пък било и на Пера, е голям удар за престижа на пекарната. Адам е благороден човек със златни ръце, затова стария хляб го дава в кравефермата на Али Ръза.
За какво обаче може да имат конфликт с напълно непозната клиентка? Освен Пера, влизайки в пекарната, да започне да мрънка за  интериора или да започне да му дава "съвети" за съставката на някой сладкиш.
Нинка, "Пера" няма да е типичното турско дизи, така че тук ще се освободим от семейството и ще се съсредоточим върху личните драми на индивида.
Сега предлагам да се върнем в реала и бурно да аплодираме Афра и Кенан. Само с един постер (и той измислен) да станеш обект на интереси от купувачи, не е за пренебрегване. Май сме свидетели на изкуството да продаваш на зелено. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 84
Миленка, че какво му е на фотошопирания плакат на ABI Grinning

Сценаристките се заиграват нещо Grinning

Пера няма да има семейство, верооятно е била в сиропиталище Thinking С Адам са се скарали заради Мистик, която е изяла пресните кроасани от витрината.

# 85
Значи за отиването в Асос, забележките ви са основателни. Не е случаен изборът. Blush
Сещам се, че като търсихме инфо за него, открихме, че от това място (селцето) древногръцките богове са наблюдавали развитието на Троянската война.  Тук се намира и храм на Атина, богиня на мъдростта, занаятите и стратегията във войната. Тъй че ... нашето момиче трябва да открие за себе си в каква война по същество е участвала и кои са кукловодите й.
Асос е място и където Аристотел е основал своята първа философска школа, а самото му име в превод означава отличаващ се със съвършенство и търсене на съвършената цел в живота, въобще - добро място за бягство на Пера. И интересното е, че тук Аристотел се влюбва в приемната дъщеря или племенница на цар Хермий - Пития. Не знам как са съгласували легендите и фактите от Древногръцката история, но ми се струва, че и Адам също е от беглеците от цивилизацията.  И изборът на професията му не е случаен, доколкото хлябът символизира самия живот. Пекарят е майстор на основен занаят, който не само поддържа живота, но и свързва хората в семейство и общност.
ПП За АБИ аз се надявам дано Кенан е стъпил здраво върху шията на нашия продуцент, който определено демонстрира зависимости от рейтинги и започва некооридинирани движения по никое време.

# 86
Кате, благодаря за информацията, за това ли били всички тези бюстове и статуи на богове на сетовете? Сега разбирам... До колкото знам има Асос и в Гърция.

# 87
Кате, благодаря за информацията, за това ли били всички тези бюстове и статуи на богове на сетовете? Сега разбирам... До колкото знам има Асос и в Гърция.
Има, Нинка, ама гръцкият Асос е основан много по-късно, чак през 16 в. от венецианците.
Нашите се закачат с древногръцките богове.Blush

# 88
Момичета, ABI идва Heart Eyes

Кате, не случайно ни навираха онези статуи в очите Grinning

# 89
Чудесен е постера Еве,възхищавам се на това,че дори не са снимани заедно,ноооо,са най,най Heart

Стори от партньора Кенан Heart Eyes

Рекламира си жената,човека..

Иии цял ден Пера се разисква и Маджит и хоп Еге,реши да се покаже Heart

Супееер,най-сетне АБИ идвааа...

Общи условия

Активация на акаунт