Отговори
# 435
Добър вечер, момичета Simple Smile
Аз да кажа - когато искат да започнат снимките на АБИ, само да не го слагат в понеделник на ТВ. Щото "Далечен град" удари всички рекорди по рейтинги и то втори сезон (16.01, 11.06, 14.62). И никакъв положителен или отрицателен ПР на Шнура тук няма да помогне.
Между другото, и в двата най-рейтингови сериали персонажите, които идват, за да променят семейни и родови отношения са на лекари. Героят на Кенан ще е третият лекар. Явно имат нужда от лечения тия отношения...

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 20:28 от Katya_I

# 436
Кате, аз четох критики за снощната серия, някои сцени намирисвали на индийски сериал Grinning
Не искам да са в понеделник по друга причина, не заради високите рейтинги. Далечен град за мен не е нищо особено, но се носи по течението.

OGM стягат нов сериал - #Karakuyu - Черният кладенец. Режисьор Мурат Сарачоглу, сценарист Дениз Акчай. Много добре, много! Преди името на сериала било Фикрие или нещо подобно, нейсе.

Ярен Япъджъ има рожден ден днес, изпратили са й цветя от япъма

# 437
Не знам, Еве кой и какво критикува, това са фактите. После да не се налага да критикуваме турската публика, която не знае какво да гледа и Шнура, който не събира Афра и Мерт в семейство, та затова е  отрицателен ПР.

# 438
Еве, Мурат Сарачоглу какъв е на Афра?
За Далечен град, аз гледах точно два епизода, едно и също въртят. Чудно ми е за този рейтинг?
Гъбари. А може би труфелджии, по-престижно някак.

# 439
Кате, четох и аз, че прекалил с негативния пиар, но това е положението. Абе да изкарат там 15-16-28 серии, да закърпим до края на сезона, какво повече ни трябва Stuck Out Tongue Winking Eye Нов сезон, нов късмет. Хем може да ни се падне този път някой секси партньор Heart Eyes

Нинка, просто са с еднакви фамилии. Мурат е режисьор на Фазилет ханъм, както и на Имало едно време в Чукурова Heart Eyes

# 440
# 441
  • София

Добро утро, дами,

Не писах известно време, но бях доста заета с малка ваканцийка, признавам.

Афи е на четвърта позиция при факта, че нищо не прави, никъде не се показва, само на едни гъби е била:laughing:
А представяте ли си сега като избухне с АБИ?

От днес се започва...

Хубав ден!

# 442
Добро утро, девойки Kissing Heart Айде, днес пак чакаме цветята Grinning

Върбанова, на снимката ти са 12-те книги, с които можем да опознаем Афра Heart Eyes

Леко се притесних вчера, че Бирса пропусна Юсуф като готвен проект на OGM. Дали не са го отложили, докато напишат сценария?

# 443
Привет Heart

Да пожелаем на Афи успех,да изгради най-силният си и вълнуващ образ,ролята да и донесе професионално удовлетворение.Нека целият екип постигне признание и проекта да заеме челно място този сезон.
Чакам си и аз цветята и евентуално усмивка от Афи.
Патрона ще го пропусна днес.Денят е на Афра.Надявам се и неговият ред да дойде скоро.

# 444
Ние започнахме всеки ден да честитим, но дано днес наистина е Денят Grinning От сърце пожелавам успех на Афра и целия екип Heart

Постът е от снощи Stuck Out Tongue Winking Eye

Рамо в стара реклама

# 445
Днес трябва вече да е  "денят".  Ще почакам с пожеланията засега. Докато не видя селфито с цветята , няма да се хабя. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 446
Официалните страници на сериала, открити днес

https://x.com/abitvdiziresmi?t=uu6V2jyfCwC8Qeefjk1zTw&s=09

https://www.instagram.com/abitvdiziresmi

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 12:11 от Еванджелин

# 447
Милна GrinningHeart

Тълкувание на корицата

Кате, може ли да се включиш с анализ? Разбира се, други поназнайващи също Kissing Heart

# 448
Сетът започнал днес с Кенан, Афра е от петък. Пригответе си нови честитки Grinning

# 449
Еве, по-късно ще се включа. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт