Отговори
# 600
Сет “Aile Bir İmtihandır” #AfraSaraçoğlu #Abi Heart Eyes

# 601
Асуде на сета Heart Eyes

Дано имат много сцени с Афра, супер е мацката Grinning

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 16:47 от Еванджелин

# 602
Не мога да разчета, кой епизод пише на сценария на Асуде, 2 ли?

# 603
  • София
Добро утро, дами!

Прекрасната Пера - Афра...
Чакам с нетърпение да се появи.

За Мерт - не знам. Вече започвам да губя интерес към него.

Хубава седмица желая!

# 604
Хелоу, мацки Kissing Heart
Хубав ден и успешна нова седмица пожелавам Hug

Мерт и Ипек Heart Eyes

# 605
Добър ден , момичета !  Пожелавам ви една чудесна седмица. Да има от всичко хубаво по много !

Чакаме постера  на  A.B.I.   Надявах се да видим , поне  е едно око , визията на Афра , но  не би.  
Трябва вече да кажат деня на излъчване и датата.
Нищо не гледам , откъснала съм се от всичките тривиални сюжети  и чакам търпеливо да ме изненадат с ABI   и Пера. Там разни "морета" и "градове" ме отказаха с повтарящите се сценарии.
Хайде вече наистина да се задвижват събитията  -  да си обсъждаме  епизоди , герои , фрагове , да чакаме онлайна. Това е тръпката.

# 606
Ками, един арабски профил снощи писа, че промоцията на ABI е съвсем скоро, но то и без това беше ясно, че ще се случи. Чакам тези дни и аз Heart Eyes

Порових за значението на името на нашата адвокатка Heart

Значенията на името Чагла са следните: Това е неузрялата, зелена форма на плодове като бадеми, кайсии и сливи и се използва в смисъла на „бъди ентусиазиран“. То е от турски произход и се свързва с понятия като свежест, природа и младост. Може да има и други значения, като например „вродена доброта“.

Неузрял плод: Неузрялата, зелена форма на плодове като бадеми, кайсии и сливи.
Джошкулу ол: Това е заповед или съществително име, използвано в смисъла на „бъди ентусиазиран“.

Вродена доброта: Това е друго значение на името.
Други значения: Изразява понятия като свежест, младост, иновация, естественост и чистота.

И за фамилията й

Името „Öncü“ е от турски произход и означава „първият, който започва проект, показва пътя, лидер или водач“. Това име се използва за описание на иновативни, смели и прогресивни личности и произлиза от думата „ön“. Името „Öncü“ означава също „неустрашим от предизвикателства, бърз и водач“.

Лидер и водач: Някой, който инициира проект или ръководи група.

Показващ пътя: Някой, който ръководи и насочва другите.

Прогресивен: Някой с иновативни и прогресивни идеи.

Неустрашим от предизвикателства: Някой, който не се отказва пред лицето на предизвикателствата.

Кенан на сета вчера

# 607
  • София
Еве,

Благодаря ти за отделенето време и съответно информацията за значението на имената.
Както всички знаем в турския език имената имат своите значения и едва ли те в този сериал са избрани случайно.

Да си призная и аз като Kami не гледам нищо и чакам с нетърпение АБИ - не знам защо, но вътрешно съм убедена, че няма да остана излъгана в големите си очаквания - все пак това са Афра и Кенан:smile:

# 608
Честно казано, аз също заразях всички сериали, които наглеждах с мишката предимно и чакам A.B.I. Heart Eyes

Понеже наистина имената не са случайно сложени в турските сериали, нося ви разстановка и на Доан Ханджъоглу Stuck Out Tongue Winking Eye

Името Doğan има две основни значения: вид хищна птица и „роден, дошъл на света“. Значението на „хищна птица“ се свързва със сила, смелост и свобода, докато значението на „роден“ означава ново начало и съществуване.

Значение на името Doğan
Хищна птица: Това е името на хищна птица, подобна на ястреб, от семейство орлови. В този смисъл се свързва със сила, смелост и свобода.
Роден, дошъл на света: Прилагателната форма на глагола „да се родиш“ означава да започнеш, да се появиш или да дойдеш на света.

Фамилията „Hancıoğlu“ се образува чрез комбиниране на думите „han“ и „oğlu“. Думата „han“ тук носи едновременно значението на благородство и суверенитет, а на старотурски означава „благороден, могъщ водач“. Следователно „hancıoğlu“ предава значение като „синове на благородник“ или „потомци на хана“.

Хан: Дума със значения като благородство, суверенитет, благородство и власт.

Син/Синове: Формата за множествено число на „син“ се отнася до тези, чийто род или потекло продължава.
Когато тези две думи се комбинират, значението е „потомци на хана“.

# 609
Привет, момичета Blush

Напоследък много стари снимки на Мерт излизат в х Heart Eyes

И прекрасната Сейран Heart Eyes

ИИ Heart

Еве, благодаря за интересното четиво Heart

# 610
Мерт, Мирай и Мюге Илайда асистентката, три пъти М за щастие Stuck Out Tongue Winking Eye

# 611
Голяма сладурана Афито Heart Eyes

Мирай Кая снощи била на постановка с участието на Мерве Диздар и този приятел на Мерт. Може ли да са били заедно?

Понеже Ясир пък е качил дъмп от Барселона, явно вече са се върнали Grinning

# 612
Добро утро

Кенан и д-р Ауtekinyaz,Специалист по ринопластика,филъри в Медицински факултет Hacettepe,Cарийер,Истанбул

# 613
Върбанова, ти не ги разбираш тези работи Stuck Out Tongue Winking Eye

Емрулах, направи шоу и сложи сцена за линчуване в трейлъра Grinning

# 614
  • София
Върбанова, ти не ги разбираш тези работи Stuck Out Tongue Winking Eye

Емрулах, направи шоу и сложи сцена за линчуване в трейлъра Grinning

Еве,
Къде ти да разбирам аз от отношения между актьор и асистентка, сложно е...
както и от ПР.

Общи условия

Активация на акаунт