❄️💗Януарска радост 2026-та годинa💗❄️- Тема 3

• 8 626
  • 354
  •   1
Отговори
# 345
А сетих се и аз, днес очаквам да ми доставят и бебешки гащеризон, с подплата отвътре.

# 346
ДесиИ, за изписването само.
И аз се зачудих дали да не потърся някакви пухкави гащеризони. Аз ще раждам в Шейново така че, кой знае къде ще е паркирана колата.
Майка ми избърза и взе готови комплекти които обаче са 56ти размер и е пълно в тях с ненужни неща, а в 36та седмица по скоро ще ми трябват 50ти номер и предпочитам да взема отделни дрешки. Първи деца ще са ми и ми е супер объркано.

# 347
Даа, разбирам те. Аз си поръчах готов комплект за изписването. 

https://angel-baby.eu/drekhi/2005-zimen-komplekt-za-izpisvane-go … 9-razmer-50_56_sm

ДесиИ, за изписването само.
И аз се зачудих дали да не потърся някакви пухкави гащеризони. Аз ще раждам в Шейново така че, кой знае къде ще е паркирана колата.
Майка ми избърза и взе готови комплекти които обаче са 56ти размер и е пълно в тях с ненужни неща, а в 36та седмица по скоро ще ми трябват 50ти номер и предпочитам да взема отделни дрешки. Първи деца ще са ми и ми е супер объркано.

# 348
Аз съм взела за изписването типично кукленска рокличка, която има и дебело боди към комплекта с терлички,  след като се снимаме ще сложа по-дебели неща за отгоре плюс зимно чувалче.

# 349
За килограмите - аз съм плюс шест засега, в 28+6 съм, май съм една от малкото за края на януари.

За изписването си взех едни неща от H&M, които сама си съчетах, ританки, боди с дълъг ръкав и шапки, рипсени, които бяха в комплект и отделно една плътна блузка за отгоре и пантофки за крачетата. Взех и едно дебело, пухкаво одеялце за отгоре. Точно като меченце си го представям. Не мисля, че ще му е студено от входа на болницата до колата и после от колата до входа на блока.

# 350
Аз също взех готов комплект от Angel Baby. Дори току що пристигна и ми се струва доста добре като качество. Поръчах и две чувалчета за сън и хавлийка от тях.

# 351
  • Sofia
Днес бях при АГ, бебоците са по кило и половина или малко отгоре, водите са ми повечко. Трябва да избутам още две седмици и после да мислим за дата, даже още в края на месеца, нещо след 34 гс. Честно казано малко се ошашках.
Аз за изписване съм взела гащеризончета, шапки, тънка пелена, ама май трябва нещо горно да взема. Така се бях настроила поне за декември, ама....
Бях си натъпкала кошницата за черен петък, ама явно трябва да избързам.
АГ каза, че трябва някакви инжекции да ми се бият, 12 дни преди раждането, а другата седмица да отида да ме тестват за алергии към упойка, че предният път така ме подредиха...
Абе шашкането явно почва.

# 352
Тези инжекции са кортикостероиди,за разтваряне на дробчетата на бебетата .На мен също ми бяха били предния път ,защото имаше шанс за преждевременно раждане .Тогава бях с плацента превия и стигнах до 37г.с .Всичко ще е наред с вас ,когато се вземат предварително мерки .Дано стигнеш поне до 36г.с ,малко остана още 🙏🙏🙏

# 353
Днес бях при АГ, бебоците са по кило и половина или малко отгоре, водите са ми повечко. Трябва да избутам още две седмици и после да мислим за дата, даже още в края на месеца, нещо след 34 гс. Честно казано малко се ошашках.
Аз за изписване съм взела гащеризончета, шапки, тънка пелена, ама май трябва нещо горно да взема. Така се бях настроила поне за декември, ама....
Бях си натъпкала кошницата за черен петък, ама явно трябва да избързам.
АГ каза, че трябва някакви инжекции да ми се бият, 12 дни преди раждането, а другата седмица да отида да ме тестват за алергии към упойка, че предният път така ме подредиха...
Абе шашкането явно почва.

Всичко ще е наред, кураж и стискаме палци! ❤❤❤

# 354
Kroche, успех и вярваме, че всичко ще е наред.

Аз влязох “ударно” в 30 г.с. с температура от вчера, която днес продължава. Явно дискомфорта в стомаха, за който споделих, не е просто от притискане на матката, а има някакво възпаление. Боли ме доста стомаха, почти не мога да се храня, усещам болка на буквално всяка хапка, а и тази температура. От спешното на Щерев ме насочиха към гастро и утре съм на преглед. За сега поне нямам запушен нос или болки в гърлото. Снощи след като температурата стигна 37,7 пих един парацетамол по препоръка на АГ, днес също. Доста съм притеснена.

Общи условия

Активация на акаунт