❄️💗Януарска радост 2026-та годинa💗❄️- Тема 3

• 21 766
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте,
Записвам се и аз в темичката. Ще раждам в Надежда със секцио около 20ти януари. Количка и кошара поръчахме от немския Амазон, с безплатна доставка, всичко е много по-евтино там. Козметика вероятно също ще поръчам от там. Simple Smile

# 391
Добре дошла! 🎊☀

Не съм разглеждала немският амазон, може ли да споделиш линк за кошарата и количката, ако не ти е проблем?

# 392
За кога ти е термина или си назначено секцио? И при кой лекар?

Ти какво си приготви за болницата, аз лежах в гинекологичното отделиние и всичко си ползвах общо взето
Термина ми е 31.12, ще раждам секцио при др Чолаков. Стегнах това, което той ми е пратил- нощница, чехли, еднократно бельо за родилки, превръзки, хавлии, помпа и тоалетни принадлежности. Аз също една вечер лежах на системи и нямаше нищо в стаята, така че ще трябва всякакви тоалетни принадлежности. Честно казано малко съм разочарована от условията в болницата, но заради доктора ще
Го преживея 😬

# 393
Съвет за багажа за болницата - сложете си грим, неща за изписването, че после ще е трудно да обясните на ВМ кое искате 🤣

# 394
  • Sofia
Аз съм си взела от LCW три нощници, които са пригодени за кърмене, от памук са, АГ каза поне две да имам. Един пакет от изложението за постъпване в болница, тоалетни принадлежности, джапанки за банята /дано с това секцио да мога да си се къпя нормално/, чехли трябва да взема и планирам от Лидл да купя чорапи над коляното, защото нощниците са до коляното /все пак трябва да се ръси сексапил, какво от това, че коремите са ни големи/. Както вече писах, ще съм в Майчин дом, въпреки че в началото мислех за Надежда, но ми казаха, че най-добрите неонатолози са в Майчин дом или Токуда. Та това надделя. Явно всяка болница има свои изисквания, в Шейново предният път даже ни раздаваха служебни нощници, като бяха различни за родилите или за чакащите. Вчера даже ходих да си боядисам косата, да не чакам последен момент. За бебето нищо не казаха, но ще уточняваме списъка на 17-ти.
ММ ще се погрижи за грим и дрехи за изписване, аз съм малко небрежна в това отношение.
Сега ще сещам за една тъпотия в Шейново, за да ядеш супа, трябваше да си носиш чаша, в която да ти сипват, естествено си занесох халба. Дано тези неща вече ги няма...

# 395
Мен пък ме мъчат много отношенията ни с моя мъж, от началото на втория триместър нещо моите хормони ми влияят на желанието за интимности, нямам никакво, надявах се да се оправи, но засега само се влошава... Той ме разбира, но все пак се тормозя, че нищо не е същото като преди, дали ще се оправи, досега сме били в хармонични отношения, а сега не мога да се позная, имам чувството, че не мога да го гледам. Simple Smile
Покрай мен повечето приятелки бяха точно противоположно по време на бременноста и се чувствам нещо повредена.
В този ред на мисли притеснявам се за тревожните си наклонности, някой с опит да препоръчате за консултация при съмнение за следродилна депресия или силна тревожност, много се колебая как да подходя.

# 396
Аз съм по същия начин, но на мен АГ ми каза,че е нормално и за психолог да се насоча само ако 6 месеца след раждането се е влошило, за момента ми каза, че съм в графата 80% от бременните.
Пролактинът, естрогенът, прогестеронът и кортизолът при тяхното покачване в повечето случаи води до подтискане на чувството за интимност.

Мен пък ме мъчат много отношенията ни с моя мъж, от началото на втория триместър нещо моите хормони ми влияят на желанието за интимности, нямам никакво, надявах се да се оправи, но засега само се влошава... Той ме разбира, но все пак се тормозя, че нищо не е същото като преди, дали ще се оправи, досега сме били в хармонични отношения, а сега не мога да се позная, имам чувството, че не мога да го гледам. Simple Smile
Покрай мен повечето приятелки бяха точно противоположно по време на бременноста и се чувствам нещо повредена.
В този ред на мисли притеснявам се за тревожните си наклонности, някой с опит да препоръчате за консултация при съмнение за следродилна депресия или силна тревожност, много се колебая как да подходя.

# 397
Съгласна съм, все пак много хормони, много промени. Аз също не чувствам нужда от интимност, но пък не изпитвам грам вина и предполагам това е, защото мъжът ми не настоява, а напротив - влиза ми в положение и яко подкрепа.
И все си мисля, че няма нужда да се вглъбяваме чак толкова в това. Достатъчно мисли имаме.

Аз съм по същия начин, но на мен АГ ми каза,че е нормално и за психолог да се насоча само ако 6 месеца след раждането се е влошило, за момента ми каза, че съм в графата 80% от бременните.
Пролактинът, естрогенът, прогестеронът и кортизолът при тяхното покачване в повечето случаи води до подтискане на чувството за интимност.

# 398
Аз пък желание имам бая, ама с тоя корем и като се гледам как ми трябва половин час да се завъртя със сто охкания, просто не го виждам вече как да стане, прекалено са ми ограничени движенията, а да седя като пън - мерси Grinning А като знам, че спомага за изглаждане на шийката, ме хваща и страх да не предизвикам преждевременно раждане и съвсем губя смелост.
Пък мъжо... той си е свикнал без, то едвам го накарах да направим бебето Joy

# 399
Здравейте, вие откъде си купивате зимни якета за бременни, че моите вече ми умаляват Grinning

# 400
Аз си поръчах от Шейн, но още не е дошло за да кажа дали си заслужава, поне имаше добър рейтинг.  Гледах че предни години в Лидл са пускали, но корема ми вече е огромен и нямаше как да чакам повече. Иначе ако ти се дават пари има чудесни якета в Сгушени Simple Smile

Здравейте, вие откъде си купивате зимни якета за бременни, че моите вече ми умаляват Grinning

# 401
Аз си купих някакво на Only - XL от peek and cloppenburg

# 402
Аз си взех от fashion days на black friday

# 403
Аз на h&m, но от ремикс за 20 лв, супер доволна съм, предвид че ще го нося два месеца, не ми се даваха луди пари.

# 404
Аз много исках да си взема истинско дълго зимно яке (а не от тези софтшел) със допълнителна платка за корема и отделна за бебеносене. Имах добри отзиви за Екатрин, ама се оказа, че отдавна вече е затворен този магазин. В Сгушени имаше само едно, което е дълго, и нямаше размери и като ги питах, ми казаха, че тая година само от късите ще зареждат. А според мен този път ще си имаме истинска зима. Та накрая си купих от олх едно страхотно руско яке, точно каквото исках 3в1, от което съм супер доволна. То е направено за -30° и съответно над 10° завирам с него, затова си взех и едно пролетно от Шеин пак с платка за бебеносене, та сега съм подготвена за всички сезони Smile

Общи условия

Активация на акаунт