❄️💗Януарска радост 2026-та годинa💗❄️- Тема 3

• 10 785
  • 452
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Виолетка и при мен се пада 37 и малко

# 451
Виолетка и при мен се пада 37 и малко

Да и при мен , 37+4,5. Питах няколко пъти моя доктор , категорично отказва за 38 г.с. понеже съм с усложнения, но каза че бебчето ще си е към 3 кг, с разтворени дробчета, доносено и няма от какво да се притеснявам.

# 452
FT4 ми е под долна граница
11.40 при долна референтна граница 11.90
Ще започна еутирокса надявам се всичко да се нормализира до някаква степен. Иначе ми препоръча ендокринолога и диета ограничаване на тестото и сладкото.

Момичета, малко съм се притеснила.
Миналата седмица си правих кръвните изследвания за началото на третия триместър. И ми излезе TSH 3.20
АГ ме изпрати на ендокринолог и днес бях на консултация и ми каза, да пия еутирокс 25 мг и че тсх има влияние върху
 развитието на плода.
Изплаших се толкова ли е проблемно, че трябвало да е под 2.5, при положение че съм чела че 3.5 е ок по време на бременност, не искам да се тъпча с лекарства излишно.
Фт4 как е? По принцип на този етап от бременността бебето вече има работеща своя щитовидна жлеза и влиянието си е главно за вас. Не се притеснявайте, аз цяла бременност не можах да го сваля под 2.5, а пия по 100мкг. Тези седмици се забелязах, че съм малко по-депресирана и естествено ТСХ е на 3.

Общи условия

Активация на акаунт