❄️💗Януарска радост 2026-та годинa💗❄️- Тема 3

• 21 467
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
И моето бебе има дни, което не е особено активно, подритва ме помалко сутрин и вечер.

Днес получих кутията на HiPP.
Може ли да споделиш какво има вътре.

# 556
И моето бебе има дни, което не е особено активно, подритва ме помалко сутрин и вечер.

Днес получих кутията на HiPP.
Може ли да споделиш какво има вътре.

Да, кутия за храна, лъжичка за хранене, мострички на чай, бебешки душ гел, лосион, тоалетно мляко, препарат за миене на бебешки съдове и разни материали и брошури.

# 557
И на мен ми се обадиха вчера да кача снимка от ултразвук и ще ми пратят кутия.
Но нямам представа на какъв принцип избират, защото явно не пращат на всички.

# 558
И да не ви изберат, не го мислете, кутиите им не са нищо особено - само едната кутия евентуално която може да се ползва за сухо мляко, лъжичка и мини мострички, в едното шишенце даже препарата беше толкова малко, че се беше втечнило на дъното.

# 559
На 34 страница от тази тема, @Daniela Pehlivanova е качила какво има в кутията.
На мен ми хареса всичко.
Щом са Ви се обадили, значи ще Ви я изпратят според мен.

# 560

Ето я кутията, моята обаче е леко пукната на дъното. Надявам се да не ми се налага да ползвам адаптирано мляко така или иначе, но е красива и бих съхранявала нещо за бебето вътре. Честно казано, много се зарадвах на стикерчето за кола, много е сладко.

Имате ли вече повечко стягания (предполагам да)? Последно време се възползвам от последните дни с по-хубаво време, готвя по два пъти вкъщи и гледам да съм активна, за да си запазя бавния темп на качване на килограми, но стяганията на корема зачестиха. Особено при пълен мехур след пиене на топла течност са постоянно.

# 561
Здравейте, мамчета! Днес бях на фетална морфология в 32 г.с. Всичко с бебетата е наред, освен повишените още повече околоплодни води на едното бебе. Специалистът по ФМ ме насочи към секцио и заради позицията на това бебе (седалищно). Сякаш ми олекна, поне знам вече какво ме очаква, при следващ преглед ще обсъдя с АГ. Наплаших се, понеже ми каза, че според него водите най-вероятно ще изтекат по-рано (35,36 седмица), а секциото се планира в 37 седмица.
При мен също се увеличиха стяганията, продължавам да спя полуседнала, ако легна усещам стягания и не мога да дишам почти, явно се пристиска диафрагмата. Края на седмицата мисля да почвам да стягам багажа за болницата.

# 562
Слънчогледче, колко повишени са водите?
Казаха ли причина?
И при мен са в повечко, засега с малко, но се притеснявам. Не сме говорили, че може да се наложи секцио поради тази причина, но то при теб има и други.
Моето бебе си върви от самото начало със седем-десет дни напред и четох, че е възможно това да е причината за по-голямо количество околоплодна течност.
Максимален вертикален джоб при мен беше измерен 87мм.

# 563
  • Бургас
Попринцип, ако имате гестационен диабет се очаква да имате и повишено количество води и бебето върви по-голямо. Въпреки, че при мен не е така, имам ГД - водите ми и бебето са в норми, даже малкия върви със 100на грама по-малко от нормите

# 564
Нямам ГД, правихме обременяване в 20 г.с, всичко беше в норма.
Сега на последните изследвания и глюкозата беше в норма.
Но съм си с повече килограми. А бебето от самото начало си върви напред.
На ФМ всичко беше наред. Но въпреки това се притеснявам.

# 565
  • Бургас
Колко е захарта на гладно? Това, че не сте имала в 20г.с не значи, че не се е развил.

# 566
На последното изследване от миналата седмица е 4.71

# 567
Слънчогледче, колко повишени са водите?
Казаха ли причина?
И при мен са в повечко, засега с малко, но се притеснявам. Не сме говорили, че може да се наложи секцио поради тази причина, но то при теб има и други.
Моето бебе си върви от самото начало със седем-десет дни напред и четох, че е възможно това да е причината за по-голямо количество околоплодна течност.
Максимален вертикален джоб при мен беше измерен 87мм.
При мен е 10 см. Правих обременяване с глюкоза, но няма данни за ГД. Според лекаря просто физиологично едното бебе е по-голямо, другото е в норма. До колкото запомних, едното е около 2600 гр, другото около 2200 гр., а съм 32 г.с. И двамата с таткото сме си големички, явно и бебетата ще са така, тежестта се усеща вече доста.

# 568
  • Sofia
Слънчогледче, точно се бях замислила тези дни при теб как вървят нещата. И при мен са застанали като Ин и Ян, с доста води съм и при двете вече, ще ме приемат от днес до събота в болницата, да ми правят изследвания, да чуят тонове и някакви вливания. Трябва да се пробвам да издържа поне до 05.12 и да влезна в 34 гс, после вероятно ще ги вадят. Аз съм с ГД, но реално отражението е в повечето води.

# 569
Слънчогледче, точно се бях замислила тези дни при теб как вървят нещата. И при мен са застанали като Ин и Ян, с доста води съм и при двете вече, ще ме приемат от днес до събота в болницата, да ми правят изследвания, да чуят тонове и някакви вливания. Трябва да се пробвам да издържа поне до 05.12 и да влезна в 34 гс, после вероятно ще ги вадят. Аз съм с ГД, но реално отражението е в повечето води.
Ще устискаш, сигурна съм. ❤ доктора вчера ми обясни, че минат ли 32 г.с. Близнаците риска от усложнения при по-ранно раждане е нисък, защото се развиват по-бързо, докато за едно бебче би било много по-рисково. Всеки ден след това е бонус. Kroche, стискаме палци и чакаме само хубави новини.

Общи условия

Активация на акаунт