Лош сън на бебето по време на пълнолуние

• 331
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте! Забелязах, че при пълнолуние бебето, на 8 месеца винаги спи лошо. Забелязали ли сте подобна тенденция и как да се справим с това? Четох, че при някои зодии влия повече отколкото при други

# 1
  • София
Има теми за Луната - може да попиташ там.
Следя фазите на Луната, най-вече Пълнолунието и не съм забелязала подобно влияние върху бебетата и децата.
(зодиите на децата са Козирог, Лъв, Риби, Дева, Близнаци)

# 2
Няма какво да се справяш, щом за 8 месеца 8 пъти е спало лошо бебето. Останалите бебета, дето не им влияят фазите на Луната, много често са с повече периоди на лош сън - заради колики, зъби, неразположения...

# 3
Има теми за Луната - може да попиташ там.
Следя фазите на Луната, най-вече Пълнолунието и не съм забелязала подобно влияние върху бебетата и децата.
(зодиите на децата са Козирог, Лъв, Риби, Дева, Близнаци)
Мале, изредила си моето семейство. Smile За куриоз, у нас също не се влияем от пълнолунието. Thinking Yum

# 4
Вярвайте в каквото пожелаете, но нашето бебе спи лошо от месеци и се буди по няколко пъти на нощ, което едва ли се дължи на пълнолунието. Вероятно причината е някое мащабно пренареждане на планетите или може би движението на астероидите, ако ще следваме тази логика. Малко е странно да прехвърляме отговорността на небесните тела за нещо толкова земно като режима на съня. Ако фазите на луната бяха виновни за всяко безсъние, животът ни щеше да зависи изцяло от прогнозата за времето, а не от реалността вкъщи.

# 5
Дъщеря ми е овен - спеше лошо при пълнолуние, новолуние и всички фази между тях, всяка нощ се събуждаше с рев докъм 3-годишна възраст. Сега спи като пън, но се налага да я будя, защото иначе се напикава.

Общи условия

Активация на акаунт