❄️💗Януарска радост 2026-та годинa💗❄️- Тема 3

• 21 493
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Връщам се и аз сега от Бебемания-та. Взех комплект на Uriage- за измиване, лосион, крем за подсичане с подарък хавлия и несесер на мнооооого по- ниска цена от тази в аптечната мрежа. С баткото бях купила всевъзможни варианти- гел, пяна, лосион, олио и тн., но почти веднага се появи дерматит и нещата използвах аз. Иначе има доста неща, доста марки, подаръци, томболи.

# 121
[/b]
Мустела след онази скандална тема от преди години и ниски резултати в съставките на някои продукти категорично не. Уриаж също по втората причина редом с Биодерма, българските, Ла Рош Позе, Судокрем.
След като обърнах с хастара всички бебешки продукти от няколко сайта, ще вземем да Хип, Веледа и Натура Сиберика.

Можеш ли да разкажеш малко повече какво се гледа в съставките и какъв е бил проблемът с Мустела? Аз изобщо не съм чела още за козметика и ще ми е интересно.

Относно стерилизаторът - подкрепям мнението, че не е задължителен. Сестра ми има три деца и никога не е купувала стерилизатор, а преваряваше всичко, което си е същото. На мен просто ми се струва удобно със стерилизатор.

За помпата за кърма - мислите ли, че ще е по-логично да се вземе една ръчна, колкото да се стимулира кърмата и вече, ако не потръгнат нещата да се купува друга? Аз също се замислих, че не ми се дават много пари за нещо, което може изобщо да не влезе в употреба. Съдейки по това колко обяви за неизползвани помпи има в олх, явно често се случва.

# 122
Връщам се и аз сега от Бебемания-та. Взех комплект на Uriage- за измиване, лосион, крем за подсичане с подарък хавлия и несесер на мнооооого по- ниска цена от тази в аптечната мрежа. С баткото бях купила всевъзможни варианти- гел, пяна, лосион, олио и тн., но почти веднага се появи дерматит и нещата използвах аз. Иначе има доста неща, доста марки, подаръци, томболи.

На каква цена го взехте? Не сме от София и утре имаме пътуване дали да минем и от там се чудим

# 123

На каква цена го взехте? Не сме от София и утре имаме пътуване дали да минем и от там се чудим
Да, 63 лв.

# 124
  • 🌊
[/b]
Мустела след онази скандална тема от преди години и ниски резултати в съставките на някои продукти категорично не. Уриаж също по втората причина редом с Биодерма, българските, Ла Рош Позе, Судокрем.
След като обърнах с хастара всички бебешки продукти от няколко сайта, ще вземем да Хип, Веледа и Натура Сиберика.
Можеш ли да разкажеш малко повече какво се гледа в съставките и какъв е бил проблемът с Мустела? Аз изобщо не съм чела още за козметика и ще ми е интересно.
Това е темата за Мустела https://www.bg-mamma.com/?topic=662076 . Минало е доста време, но такава политика тип "второ качество хора" веднага ми е червен флаг. Иначе от друга тема научих за https://incibeauty.com/ и от там си проверих всички продукти.

# 125
  • Бургас
Ние взехме комплект на Uriage bebe(дешгел и шампоан 2в1; термална вода и крем за тяло) + крем за лице и за крусти също на Uriage, Бепантен за подсичането, пудра за пъпчето и бебешка пудра на Джонсън бейби.

До края на месеца има доста промоции на бебешка козметика в аптеки Бену, Гален, Софармаси и други вериги ❤

# 126
Включвам се и аз по темата с покупките - днес ще ходим до Аико да поръчаме скрин с повивалник и матрачетата на magniflex Pierre Cardin + някои дребни неща ако има на промоция. Също и ще разглеждаме за количка, труден и ограничен е избора на двойни за съжаление.
Чета, чета за помпите за кърма и ми е тъмна Индия, нямам идея как да постъпя, дали да купя хвалената Momcozy M5 за около 400 лв. Или по-бюджетен вариант, дали да изчакам…
Относно козметиката мисля да взема на Бебо и Хип, ако не понася на бебетата, това да премина на по-висок клас и за суха кожа.
Някой друг ако е ходил на Бебемания нека сподели дали си заслужава и дали може да се пазарува от повечето щандове или е само като изложение. Чудя се дали да ходим предвид струпването на много хора и вирусния сезон точно сега… та, заслужава ли си?

# 127
За козметика и аз се спрях на Бебо. Състава им е много добър и с добра оценка, както и кърпичките им с вода. Ако не понесе тогава ще взимам по-специална и скъпа козметика.

# 128
Здравейте и от мен, току що се върнах и аз от Бебемания , има отстъпки на всички продукти и козметика, но целта на моето посещение беше биобанките за стволови клетки.Има ли някоя от вас която ще сключва договор , защото всички в момента предоставят отстъпка от 1000лв, като много се чудя между Биоренегерация на болница Надежда и Cells4Life. Ако имате интерес ще кача и офертите които ми предоставиха.

# 129
Слънчогледче, за мен не си заслужаваше. Наистина беше претъпкано с хора. На някой щандове беше невъзможно да се говори с представител. Може да се пазарува и дават мостри на някой места, което може би беше най-полезното. Ако човек не е насочен е изнервяща за обикаляне и оглеждане атмосферата, а цените не си ги представяйте, че са по 2лв. Напр. помпите за кърма на Canpol, които на щанда уж бяха на супер промоция са с 10лв разлика с мрежата 😆 Имаше няколко щанда, където пишеха 50% намаление, но аз лично вече бях супер изнервена от навалицата и не се загледах дори.

# 130
Здравейте и от мен, току що се върнах и аз от Бебемания , има отстъпки на всички продукти и козметика, но целта на моето посещение беше биобанките за стволови клетки.Има ли някоя от вас която ще сключва договор , защото всички в момента предоставят отстъпка от 1000лв, като много се чудя между Биоренегерация на болница Надежда и Cells4Life. Ако имате интерес ще кача и офертите които ми предоставиха.

След разговори с медицински представители (зълва ми е хематолог, нейни приятели са във ВМА и се занимават с това) няма да съхранявам стволови клетки - в момента медицината е в този етап, в които стволове клетки се използват като последно средство при трансплантации.

# 131
Според мен Бебемания си заслужава, ако е с цел да разгледаш и да набележиш неща, защото на едно място има доста марки и продукти, и тук там мостри. За пазаруване по-скоро не, отстъпките не са кой знае какво, поне продуктите, заради които отидохме, ги има в други магазини на доста по-промоционални цени.

# 132
Днес си беше пълна лудница, но това е защото хем е събота, хем лекциите бяха днес. Според мен утре ще е много по-спокойно. Ако си фен на събирането на безплатни мостри, има бая неща да си береш. Satisfied Ако имаш някой бранд, който те интересува, е добра възможност да си поговориш с тях и да видиш нещата на живо (има списък с всички изложители на сайта). Ако искаш да видиш какво се предлага като цяло на пазара, също си е добра извадка. На всеки щанд те дърпат да ти говорят за продуктите си, да ти обясняват какво, защо, как, което може да е дразнещо за неща, които не те интересуват, но може и да научиш някакви интересни работи.
За промоциите подкрепям мнението, че не е с топ приоритет, особено за по-дребните неща - и в аптеката пускат такива промоции периодично. За неща като колички и мебели 10-15% са си по-значителни, но пак не бих заложила, че няма да има същите или по-големи промоции на черни петъци и тн.
Аз съм доста доволна от лекциите, като изключим, че някои вече съм ги гледала. Най-сетне видях Ася Демирева на живо, ей велика е тая жена, със сълзи съм се смяла! Sweat Smile Беше ми полезно като цяло, но не бих се вдигнала да пътувам часове или да си променям плановете, само за да отида.

# 133
И аз минах през Бебеманията, доволна съм, взех работи които ще са ми от полза - шишета на филипс комплект, биберони, малко дрешки, други аксесоари, капки за колики, козметика, бебешко адаптирано мляко без палмово масло и разни други неща. На мен ми беше първи пазар за бебето.

# 134
  • Sofia
Аз също минах през Бебемания, много хора имаше, купих си помпа и комплект за болницата, както и сгъваема ваничка. Взех и едни протеини на грахова основа, които ще са ок за диабета, поне са сладички, че аз без сладко почти не мога, а тези са със стевия. Купих си и колан, най-накрая да ми допадне нещо.
Слънчогледче, ние капарирахме количка, като я комбинирахме със зимни и летни кошове. Най-малките не ги взехме, защото няма да са ми от полза. Магазинът е на Г.М.Димитров. Количката е на Peg Perego, реално са две отделни, които се слагат една до друга и се прикрепват с два механизма. Дадоха ми много хубава отстъпка от 27%. По този начин си решавам проблема с асансьора, а и е удобно като сме двама разхождащи
Иначе бях на ФМ, мисля да е последна, 28 гс, няма нищо притеснително, освен повечкото околоплодна течност, която АГ ще си следи. Изненада ме, че шийката от 4 е станала 5 см., което за мен е ок.

Общи условия

Активация на акаунт