❄️💗Януарска радост 2026-та годинa💗❄️- Тема 3

• 21 531
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Да, опитвам се уж да почивам повече, но все има нещо за правене...

Момичета, минавам да споделя, ако искате да разгледате немския амазон. Аз накупувах доста неща тази сутрин, цените на някои неща са наполовина, взех един комплект на Philips (това е в кошницата след намалението и от baby wishlist).

Скрит текст:

# 511
Ехе, това е супер оферта.
Аз взех същият комплект преди месец за 100лв. обаче…
Но ще разгледам други неща

# 512
тези неща са най-евтини в емаг. Аз го взех за 55 лв (но може би беше същия комплект, но без 2 -те клапи). Дълго време ги следих и като че ли там мисля, че за нещата на Филипс авент като цяло е най-изгодно

# 513
Да, опитвам се уж да почивам повече, но все има нещо за правене...

Момичета, минавам да споделя, ако искате да разгледате немския амазон. Аз накупувах доста неща тази сутрин, цените на някои неща са наполовина, взех един комплект на Philips (това е в кошницата след намалението и от baby wishlist).

Скрит текст:

Може да си създадете baby wishlist и след няколко дни получавате 15% допълнително. Аз така успях на 16€ да ги взема, а и получавате безплатен подарък (избор между няколко продукта са)

# 514
Да, бяха в уишлист, следя ги от доста време. Simple Smile
И на тази цена съм доволна, комплекта иначе без клапите и в БГ е по-евтин.

# 515
Момичета, как сте с хемоглобина?
В понеделник пусках изследвания и ми излезна 108.
Моята АГ ми предписа Сорбифер по 1 на ден...

# 516
  • Бургас
Моят е 109 и пия 2х1 Феррофолгама

# 517
Моя беше 108 и вече три месеца съм на Сорбифер, вече е 136.
Ще ти го вдигне, много е важен за секцио.

# 518
Моя беше последно началото на октомври 120, сега не са го проверявали, не пия нищо.
И аз ще съм секцио и имам забавено кръвосъсирване, надявам се да няма усложнения.
Всеки път го споменавам, но ефект няма, както беше и с шийката, доктора е много ларж.

# 519
Моя хемоглобин е 109, от сорбифер минах на малтофер по 3 таб., но е все тая...

# 520
Аз пия Сорбифер по 1 табл на ден, не съм повтаряла изследванията дали се е нормализирал. Хемоглобина ми беше съвсем леко занижен.

Искам да ви попитам вие обсъждахте ли дати с вашите АГ за раждане. Интересува ме тези, които са с планово секцио и нормална бременност колко по-рано ще направите секциото? Защото моята АГ ми каза дата, която е 2 седмици преди термин, което ми се вижда много по-рано, не е ли хубаво да е по/близо до термин? Не съм наясно Има ли някакви рискове като е по-рано или е по-рисковано да не тръгне нормално раждане.

# 521
  • Бургас
При мен е така:

Термин - 02.01
Секцио - 18.12 или 19.12

# 522
  • Sofia
Моят хемоглобин е 117, засега съм само на Сидерал 2х1, АГ каза, че е ок.
Лиляннн, при мен първото раждане секцио беше с термин 21.05, като ме планираха за 14.05, ноооо, младежът тръгна да се ражда на 12.05 и в крайна сметка го извадиха на 13.05. Така че не е толкова рано, предполагам са преценили съобразно бебето и теб.
Моят термин сега е 15.01.
Дата ще решаваме за началото на декември, нещо до около 08.12, ако избутам дотогава /близнаци са/.

# 523
Не е рано, в 38 седмица е супер. При мен ще е малко по-раничко даже, защото моя АГ иска да избягаме от истински контракции по медицински причини може да се случи кървене. Уверил ме е,чв бебето ще си е доносено и няма от какво да се притеснявам реално още след 36 г.с.
Много бебета си се раждат нормално тогава.

# 524
Аз предния път родих по спешност в 37г.с. Тогава бях с плацента превия и кървях почти през цялото време .Но в деня в който бях на лекар и той ми каза да изчакаме още една седмица и да насрочиме дата ,аз се разочаровах ,че още една седмица ще ми тежи 😄,и веднага след прегледа ми падна тапата и започнаха контракциите .Вече след три часа бях родила ,бебето се роди  2500кг и беше на антибиотик ,заради плацентата ,но не е седяла в кувиоз и ни изписаха на 7мия ден ,като ни свърши антибиотика и на двете .Мен повече ме притесняваше плацентата превия ,че бях чела страшни неща ,които се случват по време на секциото .Но всичко мина гладко и безпроблемно .Много се надявам и сега да е така ,въпреки че пак го мисля и си вкарвам всякакви филми в главата 😄😄

Общи условия

Активация на акаунт