❄️💗Януарска радост 2026-та годинa💗❄️- Тема 3

• 17 825
  • 704
  •   2
Отговори
# 690
Превръзките на Canpol са топ (лично за мен) от 1вото раждане. Изхабих сигурно 3-4пакета, после минах на нощни превръзки на Либрес.

Също съм доволна от еднократните им гащи

# 691
Скрит текст:
И моят е над 2, даже беше 2.2 май последно.. другите показатали обаче ми бяха в норма. Бях при Тончев на консултация, каза че е нормално и следящата също не го е отбелязала та... да видим.

а ти нещо пиеш ли - франсипарин, акард или друго

Днес бях на лекар и той каза, че от другата седмица като почна да ходя на тонове повече няма да ме преглежда ... а само ще обсъждаме изследванията и тоновете ... малко странно ми се видя. При вас така ли е

Пия акард 150, но поради завишен риск от прееклампсия според бхс-то. Но скоро трябва да го спирам. По принцип ми казаха, че и сега мога да го спра, защото няма индикации за проблеми към момента и бебето върви даже напред.

# 692
Момичета, може ли да препоръчате хубава книга за родители. Не от тези, които ти промиват мозъка, а някоя наистина полезна  Simple Smile

# 693
О, женице, това е трудна задача. Не толкова, че промиват мозъка, а дали изобщо ще ти влязат в употреба. Аз сеа завършвам "Спящо бебе", тя е по-скоро за запълване на времето. Ще започвам "Умно бебе" на Ива Алексанрова, но не знам дали и до колко ще е полезна, че да я препоръчам на 100%.

Момичета, може ли да препоръчате хубава книга за родители. Не от тези, които ти промиват мозъка, а някоя наистина полезна  Simple Smile

# 694
Момичета, как сте с отоците? Имате ли, само глезените ли?
От около седмица при мен става все по-зле положението, днес звънях на АГ и утре сутрин ще ходя до болницата да пускам ПКК+урина и след това на тонове и преглед (така или иначе имах час, но беше за по-късно през деня).
Ужасна картинка съм, всичко под корема ми до кутретата е като инжектирано лудогорско пиле 😀 опитвам да вкарам хумор, но днес сутринта си поплаках, че вече и едва се движа, всяко движение е с голямо усилие. Дано има спасение и някакво облекчение, защото не знам как ще се избута…

# 695
Същата съм и аз, така са ми се подули краката, че не мога да си обуя ботушите... Мъжа ми си прави майтап с мен като ми масажира краката, едно кебапче, второ и така докато стигне до наденицата /палеца ми/. Пръстите на ръцете също са ми подути... Повтарям си, че остана малко и после се връщам към любимият ми С размер.

Момичета, как сте с отоците? Имате ли, само глезените ли?
От около седмица при мен става все по-зле положението, днес звънях на АГ и утре сутрин ще ходя до болницата да пускам ПКК+урина и след това на тонове и преглед (така или иначе имах час, но беше за по-късно през деня).
Ужасна картинка съм, всичко под корема ми до кутретата е като инжектирано лудогорско пиле 😀 опитвам да вкарам хумор, но днес сутринта си поплаках, че вече и едва се движа, всяко движение е с голямо усилие. Дано има спасение и някакво облекчение, защото не знам как ще се избута…

# 696
И аз съм същата. Всичките ми маратонки (дори и най-удобните ми) ме стягат…

# 697
И при мен е така, но на ръцете е по-страшно. Свалих си пръстена дори, защото сутрин имам чувството, че ще ми се взриви пръста.  Маратонки дори не се опитвам да обувам, ходя с едни UGGs защото са широки и лесни за обуване и събуване - иначе е едно пуфтене, сумтене, препотявам се, ужас 😄 Никога не съм си мислила, че ще ми коства толкова енергия да си обуя чорапите и обувките.

Относно книгите - аз чета ‘Всичко за кърменето’ и за сега ми харесва. Всичко е подробно описано, но се надявам и на практика да се получат нещата.

# 698
  • Sofia
Тези дни се наблюдавам, но нямам отоци, обаче кожата ми е станала на шарпей, така изведнъж ми атрофираха мускулите, че не мога да се позная, като картоф с клечки съм. Решила съм тази и другата седмица да се пробвам да кача някое друго кило, гледам да ям през два три часа, че количества не мога, но поне да е на често. Персоналът свикна да ме вижда да набивам храна на масата в столовата част. Аз чета някакви кримки, ще разчитам на стари лаври да си спомням що беше туй кърмене и ще има ли почва този път при нас. 🤭

# 699
При мен няма отток, но сутрин много ме болят дланите и ходилата. Първите стъпки след събуждане са мъкаааа... До края на деня нащата вече се оправят и така идва следващия ден ..

# 700
И аз нямам отоци ама сутрин стъпвам на тръни ,докато се раздвижа .Днес измериха бебето 2500 в 33г .с. ,което малко не ми се вярва ама каквото такова .Качила съм общо 7кг и аз не ям много и на сила ям в повечето случай .Просто толкова ми е тежко ,че не мога и да ям .От два дни обаче ме боли глава ,не знам от пълнолунието ли или от високия пулс ама докато не пих един парацетамол не ми минаваше .

# 701
И аз нямам отоци, но залежа ли се после едвам ставам, така ме заболява кръста и таза.
Качила съм вече 11 кг ям нон стоп нищо не може да ме засити ако ще и 5 яйца да изям пак съм гладна след малко 😄

# 702
Днес измериха бебето 2500 в 33г .с. ,което малко не ми се вярва ама каквото такова .
Ако е момченце напълно възможно.
Аз също не спирам да ям. Все нещо намирам да меля... Забранила съм да се купуват във вкъщи каквото и да е за междинно хранене, било то здравословно или не. И накрая сама си нарушавам забраните като ми се дояде нещо...
Днес бях на тонове за първи път и аз. Това малкото не спира да мърда и да бута самият уред, който поставят върху коремчето и се чуват някакви зловещи звуци.  Laughing

# 703
  • 🌊
При мен краката са що годе добре, обувките леко ми стягат и не ми се нрави много носенето на чорап, но все пак не е толкова зле. НО РЪЦЕТЕ, ръцете са кошмар. Една постоянна болка в пръстите и на двете, дясната ми ръка е по-зле от лявата, нощем става като тарелка. Според АГ си е синдрома на карпалния тунел, взех си обездвижващи  шини, че не се траеше първите дни.

# 704
Аз пък от няколко дни имам ужасна болка и скованост в пръстите на едната ръка и ме боли страшно много челюстта, на някой друг случвало ли му се е ? Прочетох в интернет, че уж било нормално.

Общи условия

Активация на акаунт