❄️💗Януарска радост 2026-та годинa💗❄️- Тема 3

• 18 664
  • 730
  •   4
Отговори
# 720
Аз половината дрехи изпрах и подредих, остана другата половина, но ще е другата седмица.
Кошарка и количка имаме, кошарката смятам за оправя в началото на януари (терминът ми е за 25.01, така че мисля, че имам време), багажът също смятам към 20.12 лек-полек да започна да го глася за по-сигурно. Очаквам последни пратки и имам още малко покупки и ще съм изцяло готова до 05.01, надявам се, че няма да бърза да излиза преде това.

Успех на всички, които са в очакване този месец, вярвам, че всичко ще е наред с вас и бебетата!

# 721
И аз ще започвам дрехите, завивки, чаршафи и спално бельо другата седмица. Искам да мина през Икея събота и неделя, за да му взема за шкафа и гардероба някакви органайзери или кошове.

Аз ще ги пера с бебешкият прах и омекотител на Сано Максима, така или иначе ги ползваме в нас от години, защото много ни харесва миризмата. Вие с какво ще ги перете?

# 722
Взех Тео Бебе в бързината, но съм фен на Сано Максима, така че вероятно като свърши ще взема и аз такъв. Преди перях с лилавия, на който пише sensitive,  изпираше доста добре петна от пюрета.

# 723
Аз се спрях на Бебо. Течния перилен препарат е без аромат, розовия омекотител е с много лек аромат, но въпреки това го използвах за одеалца и връхни дрешки, за да не товаря все пак детенцето в началото.
И аз ще започвам дрехите, завивки, чаршафи и спално бельо другата седмица. Искам да мина през Икея събота и неделя, за да му взема за шкафа и гардероба някакви органайзери или кошове.

Аз ще ги пера с бебешкият прах и омекотител на Сано Максима, така или иначе ги ползваме в нас от години, защото много ни харесва миризмата. Вие с какво ще ги перете?

# 724
Sano Maxima - повечето ми познати ми го препоръчаха, но си има силен аромат според мен. Аз не съм почвала нито с пране, нито с дрехи и багажи понеже съм в 32 седмица и планирам около коледа и НГ да се занимавам с това. Покупките са готови на 95%, но малко се притеснявам защото както допреди 1.5-12 месеца вървеше 2 седмици напред и ми казаха да почна да ям по-малко въглехидрати и сладко, вчера бебето беше само 2 дни напред и от 1 месец си стоя същите кг. Та се надявам да не почне да върви назад. Иначе успех ви пожелавам на всички, които явно очаквате досто скоро да се почвят мъничетата Simple Smile

# 725
Sano Maxima имат и едни пликове с омекотители, ние ползваме тях, защото останалите в шишетата са концентрати и наистина са доста силни на миризма.

# 726
Аз съм взела на Фрош и на Тео бебе, много ми харесва аромата им. Дрехите ухаят приятно.

# 727
Аз половината дрехи изпрах и подредих, остана другата половина, но ще е другата седмица.
Кошарка и количка имаме, кошарката смятам за оправя в началото на януари (терминът ми е за 25.01, така че мисля, че имам време), багажът също смятам към 20.12 лек-полек да започна да го глася за по-сигурно. Очаквам последни пратки и имам още малко покупки и ще съм изцяло готова до 05.01, надявам се, че няма да бърза да излиза преде това.

Успех на всички, които са в очакване този месец, вярвам, че всичко ще е наред с вас и бебетата!

И аз съм със същия термин Simple Smile къде ще раждате?

# 728
За нашите дрехи във вкъщи използвам сода за пране на Nellie's и съм поръчала от бебешката им серия за бебето, но най-вероятно ще ползвам една опаковка и след това ще си пера само с другата. Даже ако не го получа преди Коледа ще изпера с нашата. И двете са без аромат и са подходящи за чувствителна кожа.

При мен продължава търсенето на козметика и избор на пелени.

# 729
Absent, аз съм от малък град, но ще раждам в Плевен.

# 730
Момичета освен багажа за родилното (който зависи според болницата), някой от вашите АГ каза ли ви какви документи трябва да се подготвят, на мен нищо не са ми казвали пък една позната ми каза че от личната лекарка трябвало да се вземе някакво направление за раждане, пък моята лична излиза в отпуска януари демек трябва преди празниците да върша всичко, пък нямам информация какво ми трябва.

Общи условия

Активация на акаунт