🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 5 (16.10 - 23.10) 🎭

• 31 346
  • 598
  •   1
Отговори
# 255
Чудесно, но искам да е без геймъри и риалити звезди.

Днешната промо статия пак е пълна със спойлери. Като я прочетох, направо няма нужда да гледам епизода. Animal See No Evil

# 256
Чудесно, но искам да е без геймъри и риалити звезди.

Днешната промо статия пак е пълна със спойлери. Като я прочетох, направо няма нужда да гледам епизода. Animal See No Evil
Къде ги четете тия статии?
Редактирам се - намерих я. Явно някой малоумен я е писал. Може да е водещия на ПО, който се хвали, че е станал водещ вчера. Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 15:49 от 92420

# 257
Йее! Благодарим за хубавата новина, Дяволо!
Аз пък с нетърпение чакам тазвечершния епизод, там според мен ще е развръзката. Много непопулярно мнение в темата, ама на мен Бачорски ми е аадски интересен. Не съм вярвала, че ще му стана такъв фен. 😁

# 258
Бях на 90 % сигурна,че ще има втори сезон. Това е много успешен международен сезон, няма начин при нас (независимо рейтинга) да не направят поне 2 сезона.

Снощи си пуснах с3 на Американците.Почти никой не познавах, основно бяха вкарали реалити герои.
От грозотия до грозотия са се наредили, някакви урунгели с преправени лица от housewives поредицата.
Отказвам се да го гледам. Не им симпатизирам въобще чисто визуално. И пак демонстрации на типичното американско лицемерие и мяучене при запознанство...

Чакам новите файлове на с5 на Франция. Засега в моя сайт са само 6 епизода.
Апропо, започнали са да качват Celebrity Traitors UK, но както францизите,и при тях само 6 файла имат.

# 259
Аз много искам Ваня Червенкова да влезе в сезон 2. Тая жена е за това предаване.

# 260
Аз много искам Ваня Червенкова да влезе в сезон 2. Тая жена е за това предаване.
Моля ви, само не Ваня. Не е човека за това предаване въобще - много е остра, конфликтна и също не мисля, че ще разграничава личния живот от играта

# 261
Наистина някой вчерашен е писал статията - "... заплашва да помете участниците като отприщил се бенд...."

# 262
Наистина някой вчерашен е писал статията - "... заплашва да помете участниците като отприщил се бенд...."
Що бе, виж тия как са се отприщили Joy

# 263
Само на мен ли ми е скучен този формат?

Не е заради каста или как е снимано.
Признавам си чистосърдечно, че го гледам само заради Мая.
И щото има панделка Heart Eyes

# 264
Какво ще рече това, че има панделка?

# 265
Червенкова е с едно огромно его,едно чудо..Ще разправя на плебея какви върхове е изкачила и каква красива Москва е видяла от прозореца в Радисън.Пък те - едни голи цървули. Smiley
Според мен ще прави скандали на масата,а само някой да посмее да й напише името, лелеее, ще хвърчат мигли и екстеншъни.
Иначе я намирам за умна жена,дори я харесвам, но е с много експлозивен характер за този тип предаване.

# 266
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много е опасен Владо и Бачора трябва да го отстрани, а Антон е лесна птица за отстрелване, като му дойде времето.
Колко пък да е опасен Владо? Опасен като безопасна игла. Joy
Той е най-лесният за манипулиране там, не просто защото не играе Трейтърс, а си гледа само спортната част на играта, а и също защото е с изключително високо его, което е достатъчно да бъде почесано веднъж и той вече е фен до гроб. За Бачо не е никаква заплаха, защото сляпо вярва, че не е предател. Даже завет остави да му вярват. А Бачорски си го води за носа с лекота. Както знаем, няма по-слап от този, който не иска да види. Joy
Единствената му сила е това, че се ползва с голямо уважение от останалите и като каже нещо, го слушат. Но това пак не е заплаха, защото се завъртаме в кръг и се връщаме на момента, в който той е убеден, че Бачо е праведен.

# 267
Ако поканят Червенкова ще очаквам да е в комплект с Евгени Минчев. 😁

# 268
  • София
Хайдеее! Слагайте маските, каските, излизайте от "храстите" и им кажете Наздраве! Дано са поумнели (мъничко поне).

Нещо..., не много предвиден ход, а, детективите? Измежду спряганите, но не първи избор?

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 20:10 от EmBrother

# 269
Майчето се изложи. Защо на синхрон казва, че никога няма да приеме, пък сега хън-мън, щом си ти, приемам. 😁 Да не се беше обаждала.

Общи условия

Активация на акаунт