🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 5 (16.10 - 23.10) 🎭

• 31 335
  • 598
  •   1
Отговори
# 240
  • Другата България
Неве всъщност каза, че е смятала Георги за основния конкурент в тройката предатели, защото на Конклав е давал най-стратегически издържаните ходове. Подценила е Бачорски. Той е предложил да се отстрани Георги, тя е смятала, че е твърде рано. Също така му е повярвала, че ще я защити на последния съвет.
Последното изречение на поста ти показва защо Невена е навън, а Бачо вътре.
Тоест, заслужено. Blush

# 241
Невена я харесвах в предаването. Игра достойно и по-честно и от Георги и от Бачо. Но тя още от началото игра в защита и доказване и от там са й всички грешки. Тоест игра като жертва, не като хищник. Като жертва бърза да махне Георги защото се страхуваше от него и като жертва се предовери на Бачорски. Това й изяде главата. Преиграваше и от желание да се докаже - като актриса смяташе според мен, че има големи очаквания към нея. Точно и затова скочи така на критиката на Антон и бърза да покаже способности на масата, като се закопа окончателно. Също си мисля, че няма самочувствие в гилдията. Няма вяра и на колегите си, вижда ги като хора, които ще я предадат. От Гъмов според мен също искаше да се отърве точно защото му познава нрава и не му вярваше. И от толкова много напрежение и страх, тя прегоря. Според мен се предаде и искаше да излезе просто бързо и достойно накрая. Затова и не повлече Бачорски, а можеше. Не я съдя, разбирам я. Просто играта наистина е игра, но разкрива и някои истински лица на играчите в нея.

Мдам, назад точно това писах - актьорите всъщност се мразят и си завиждат страшно. Поради това и не си вярват, защото при тях конкуренцията за роли е жестока. Неве не съм я гледала много, само в един комедиен сериал навремето и мисля в една постановка - Жена ми се казва Борис, от която нямам никакъв спомен, значи не е нещо особено. На мен като цяло играта й в Трейтърс не ми допадна.

# 242
Неве и Жорката ми харесаха снощи, за разлика от участието на Онцова и Гъмов, снощи не усерих някакво озлобление или все още неспособност да приемат, че са ги надиграли. Признаха си някакви грешки.
За мен Невена имаше две основни грешки, но достатъчни, за да е извън шоуто. Първата е, че вярваше на Бачорски. Мисля, че тя осъзна това още в самото начало на кръглата маса, само като видя, че той първи взе думата и чу първите му изречения, знаеше, че е на гилотината и просто отказа да се бори. Определено не го очакваше. Ей там ми стана криво за нея, а и й симпатизирах в шоуто. Просто виждаш онзи тип усмивка, пълна с горчивина, която все пак иска да си тръгне с достойнство.
Втората грешка за мен не е дали е гласувала или не срещу Гъмов, а че не подготви добро извинение пред другите. Коментарът на Мая - можеше да кажеш, че нямаш сили да гласуваш срещу приятел - беше топ оправдание и евентуално можеше да я спаси. Можеше всякак да го извърти, но когато не си подготвен и си под напрежение, трудно мислиш бързо.

Относно предварителните уговорки - преди старта на шоуто си казвах - тук няма начин да има такива неща, каквито и уговорки да има, те отпадат, когато един от групата стане предател. Нали се борят за победа, за парите???? Ама много съм била глупава! За мен в случая (за следващ каст) е важно да намерят хора, които всячески искат да се борят за наградата, а не просто да ги дават по тв, за да станат инфлуенсъри след края му.

# 243
Скрит текст:
Неве и Жорката ми харесаха снощи, за разлика от участието на Онцова и Гъмов, снощи не усерих някакво озлобление или все още неспособност да приемат, че са ги надиграли. Признаха си някакви грешки.
За мен Невена имаше две основни грешки, но достатъчни, за да е извън шоуто. Първата е, че вярваше на Бачорски. Мисля, че тя осъзна това още в самото начало на кръглата маса, само като видя, че той първи взе думата и чу първите му изречения, знаеше, че е на гилотината и просто отказа да се бори. Определено не го очакваше. Ей там ми стана криво за нея, а и й симпатизирах в шоуто. Просто виждаш онзи тип усмивка, пълна с горчивина, която все пак иска да си тръгне с достойнство.
Втората грешка за мен не е дали е гласувала или не срещу Гъмов, а че не подготви добро извинение пред другите. Коментарът на Мая - можеше да кажеш, че нямаш сили да гласуваш срещу приятел - беше топ оправдание и евентуално можеше да я спаси. Можеше всякак да го извърти, но когато не си подготвен и си под напрежение, трудно мислиш бързо.

Скрит текст:
Относно предварителните уговорки - преди старта на шоуто си казвах - тук няма начин да има такива неща, каквито и уговорки да има, те отпадат, когато един от групата стане предател. Нали се борят за победа, за парите???? Ама много съм била глупава! За мен в случая (за следващ каст) е важно да намерят хора, които всячески искат да се борят за наградата, а не просто да ги дават по тв, за да станат инфлуенсъри след края му.

Ами тя не беше подготвена, защото истината е, че не това бяха истинските й мотиви. А тъй като не изтъкна нито един приемлив мотив аз лично реших, че проблемите й с Гъмов са личностни и тя не желае те да стават достояние на широката публика.

# 244
Щеше да е интересно ако например останат без човек за убиване. Това пак щеше да е един вид счупване на правилата.

То за малко да стане така в един английски сезон, бяха се бутнали двама предатели в четворка "осъдени на смърт", спаси се цивилка и без малко да изгонят другата цивилка на масата.

Неве точно стратегически игра зле по мое мение, иначе ми хареса, в анкетата не съм отговрола, точно защото ми е и така и така.

# 245
В Американските сезони предателите, които са били предадени, са имали право да изложат конкретни аргументи срещу друг предател, преди да си тръгнат. Тука в нашия са някакви прости недомлъвки.

Също, недоизпипано е положението с клетва да не разкриваш предтел ако си предтел.

Бачорcки разкрива Неве, а тя пише какакви тAпизми за 3-то лице. Същото се полyчи и с Георги.

Не вярвам, че някой от тях е чак толкова глупав, но не мога да разбера как са се оплели толкова много, че не са могли да прецакат предателя, предател.

# 246
И тук имат право, според мен просто не се досетиха или ги достраша. Все пак, зависи и от начина. В британската версия имаше проблем с един случай на "parting gift", аз лично смятам че беше съвсем в реда на нещата и много хубаво се получи, но аудиторията е останала недоволна и после май са затягали правилата. Много е трудно да се определи границата на допустимото. Имало е случаи и на намигвания към друг предател, и какво ли не. Наистина обаче Неве най-малкото трябваше да напише името на Бачорски.

Вече гледахме номера с четирима осъдени на смърт, остава да внедрят и другия коронен номер на продукцията - убийство пред всички (с целувка, прегръдка, нещо от този сорт). Предполагам, че предстои, имаше индикации. Това е ключов момент и възможност да хванат Бачорски.

# 247
  • София
Отделно от видимата инфантилност - която показват на екран, а и независимо какво разправят в обзорите, мисля, че болшинството от поканените не знаят къде отиват, в какво попадат. Честно, изненадах се, когато Боби Л. рече, че искал да е с "чиста глава". Получава се парадокс някакъв: о, играе им се, искат да са там, ама не знаят къде е това "там" и какво се прави в "него". Виждаме резултата. (И щом в шатото е пълно с бивши играчи от други игри, значи ще да е гювеч от познатите вече. Да, ама не съвсем!)
ПП.1. Каквито и приятелски/колегиални отношения да е имало навън/преди, смятам, че егото на Гъмзов и високото му самомнение каква ценна личност е, щеше да го огорчи и скара с всеки от гилдията им, ако го беше "предал". За Жорката вече се изписа, че не прецени какви ги говори пред нашия Капо ди тутти Трейтърс. И пак (независимо от "разясненията" им пред Маските падат), ако е бил преднамерен ход - значи с Бъч е имал/изграждал дружинка.
ПП.2. След като в този формат Библията е доста строга и постулираща какво може/какво не, остава на първо място подборът на участниците. Виждаме резултата и в това отношение.

# 248
Неподготвените участници не ме дразнят много. Приемам тяхното участие като впускане в абсолютно непознато приключение, което не знаеш какво ще предизвика у теб, каква скрита черта, негативна обикновено, ще извади на показ или ще те забие в ступор и няма да можеш да реагираш. Интересно ми е да гледам адаптивността на хората в неизвестни условия. Но разбирам, че зрителите предпочитат наистина игра, а не просто да "избуташ" участието, докъдето успееш и приемам, че са прави. Ако обаче играта включва предварителни уговорки между участници, не ми е интересно. Затова и позагубих интерес към нашия формат, особено след като паралелно тръгна британски. Ще го изгледам, де, все пак е само веднъж седмично, но тук все по-малко ми се чете и коментира.

# 249
Пред Оля и Мая Бачорски ще избере Мая според мен. Защото е по-млада, а той е мъж с палави очички Joy

# 250
Мая и Бачорски са набори, сега проверих.
Той ми изглежда по-възрастен от годините си, на нея бих и смъкнала 2-3.

# 251
Имам предвид, че е по-млада от Оля, поне така ми изглежда. И по-хубава.

# 252
  • До морето
Изтървах ви последните дни. Днес наваксах с форума, Маските и ПО.

Кой е този клет човек, който са сложили да води интервютата с участниците в ПО??? Абсолютно безсмислено беше участието на Неве.... беше неудобно за гледане и слушане. Самата Неве се чудеше какво става. Тя говори за предаването, той я прекъсва с "Но ти си щастлива, обичана и успешна, нали?, нека видим как пееш.....Не, няма да видим как пееш, а ето гледаме..... (Пускат клипче на Неве и Тино). Къде пеете тука, защо пеете? (Тя почва да отговаря, той без да я чува, явно  му говорят в слушалката) Аха...аха, преди да говорим за любовта на Глория и Петканов (до момента в разговора никой не е споменал нищо за тях) нека сега видим историята на една петолевка и Цеца (пускат клипче как Глория диджейства.). Спират клипа. Невето абсолютно шашардисана, горката, изглеждаше така все едно е в скрита камера.

# 253
  • София
Идвам с чудна новина:
Сезон 2 е договорен. Независимо какви са рейтинги и пр. бТВ залага смело на Трейтърс и ще го развива. 😊

Не че не беше ясно, но все пак знаем от миналото на тази телевизия, че няма нищо сигурно...

# 254
Бях сигурна, че ще има. Ако няма обявен кастинг, нали се сещате какви ще са участниците? Laughing
/с покани/
Даже мога да ви кажа кой ще е водещ? Heart

Общи условия

Активация на акаунт