🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 5 (16.10 - 23.10) 🎭

• 31 330
  • 598
  •   1
Отговори
# 225
Може би много хора вече не помнят Дамяна от Survivor 5, но тя също ще е много добре стратегически подготвена.

# 226
БТВ ако зарежат и това реалити заради "незадоволителен рейтинг" им слагам окончателно кръста. То това не се търпи тяхното. Гледах с такъв кеф гривните и те вместо да надградят (имаше доста минуси, но и огромен потенциал) те го зарязаха безславно. Тук потенциала е още по-голям, а е и по-евтино за изпълнение и се надявам да не изглупят и да го оставят и това.
Само за втори сезон имам една препоръка - два епизода на седмица. Определено има материал за два епизода, след като толкова много сюжетни линии не сме видяли. Те от бързане да натъпчат много действие в един епизод проследяват само основната линия (тази на изгонения) и така всичко става много предвидимо. Аз го виждам така: Първи епизод за седмица - Закуска, игра и разговори, Втора вечер - още разговори, маса и Конглав. Мисля, че има материал за запълване и така ще има повече задълбочаване, а не да се чудим как така се появиха имена на масата като Тома или Анна-Мария.  
Колкото до Неве, слушах я в Маските и мисля, че тя просто не издържа на напрежението. Не е лесно да очакваш постоянно кой ще те отстреля - свои или чужди. Също ми направи впечатление, че дори тя и Георги супер много са подценили Бачо и не са очаквали, че е толкова опасен. Те по същата линия го подценяват и Праведните. Той затова е под радара, явно умее да внушава без да се забелязва.

# 227
  • Другата България
Може би много хора вече не помнят Дамяна от Survivor 5, но тя също ще е много добре стратегически подготвена.
О, аз я помня.
Съгласна съм.
Тя не участваше ли и в “Максимал“?

# 228
БТВ ако зарежат и това реалити заради "незадоволителен рейтинг" им слагам окончателно кръста. То това не се търпи тяхното. Гледах с такъв кеф гривните и те вместо да надградят (имаше доста минуси, но и огромен потенциал) те го зарязаха безславно. Тук потенциала е още по-голям, а е и по-евтино за изпълнение и се надявам да не изглупят и да го оставят и това.
Само за втори сезон имам една препоръка - два епизода на седмица. Определено има материал за два епизода, след като толкова много сюжетни линии не сме видяли. Те от бързане да натъпчат много действие в един епизод проследяват само основната линия (тази на изгонения) и така всичко става много предвидимо. Аз го виждам така: Първи епизод за седмица - Закуска, игра и разговори, Втора вечер - още разговори, маса и Конглав. Мисля, че има материал за запълване и така ще има повече задълбочаване, а не да се чудим как така се появиха имена на масата като Тома или Анна-Мария.  
Надявам се да не го зарежат - по рейтинг бие Ергенът и Биг Брадър и като цяло е четвъртото по рейтинг предаване на БТВ (а едно от тях е новините, тях дори не трябва да ги броим). Ако поработят по проблемите от първи сезон, догодина би трябвало да има още по-висока гледаемост. Но да, определено трябват по два епизода на седмица. Мисля, че това е част от проблема - хората губят интерес, като е толкова нарядко.

# 229
По броя на убитите могат да се досетят за отказаните ултиматуми, но в крайна сметка винаги ще има двама предатели на този етап... това ако има някой в час разбира се което никак не е сигурно. А за момента те трябва да знаят че е останал един предател след като са изгонили двама и няма пропуснато убийство за сметка на вербовка

Но на спойлера в Маските падат показаха следните хора от групата - Бачорски, Мая, Тино, Глория, Георги, Даниел, Ева, Ванци, Ана-Мария, илизиониста, Даяна и Оля.  Не видях Владо и Антон. Понеже не ги помня всичките участници, има ли друг, който го няма в групата на спойлера? Оля, между другото седи до Бачорски. Може нея да е избрал и да са убили с нея или Антон, или Владо. Във всички случаи от откъса се видя, че човекът, на когото предложи, е нисък, не е Владо. Не ми се видя и да има гърди (Мая има, Даяна май няма, но тя мисля, че е по-висока от Бачорски), значи може да е Антон и той да е отказал или да се е съгласил и да са убили Владо (обаче Антон едва ли би искал да убива Владо).

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 20:54 от Janelle

# 230
Маските падат:

Най-после гостува и Силвия Петкова. Каза, че ако е била в играта е щяла да играе с актьорите и да иска да се пазят.

Интересно беше, че освен Неве, поканиха Жорката втори път, за да обсъждат отношенията им. И двамата казаха, че нещата между тях са били счупени и тя е знаела, че той ще иска да я маха скоро. Затова и е нямало как да играят срещу Бачорски заедно, от което той се е възползвал.

Неве си отчете като най-голямата грешка, че не е гласувала против Ана-Мария. Не е очаквала да махнат Гъмов. Самият той пък още и бил обиден в някаква степен, което хем е странно, предвид че е игра, хем не ме изненадва като поведение. Неве отчете и че емоционални нейни реакции са допринесли другите да я подозират.

Като цяло, заедно с първия епизод, определено най-интересния такъв, защото се чуха повече неща по стратегията на двама от предателите и социалните отношения между тях.

# 231
  • Другата България
Обидата на Гъмов изобщо не ме изненадва, този егоцентрик достатъчно го коментирах поне аз, тъй че е затворена страница за мен.
Но съм изненадана от “счупването“ на отношенията между Жорко и Неве.
Само аз ли съм го пропуснала?
В смисъл - ЧАК счупване не видях.....

# 232
  • Stockholm
Е, тя Жорката не го считаше за човек. А когато ги видя да заговорничат с Бачо, съвсем го изхвърли от полезрението си. Което ѝ беше първата и може би най-голяма грешка. Личи си, че е много зле със стратегиите при работа с хора. Според мен се показа като надменна, повърхностна и наивна. При това със склонност към безсмислени рискове. Това не е стабилен Трейтър.

Относно полемиката дали предателите са такива и в живота, съм убедена, че нашите трима предатели са абсолютно същите и в реалния живот, те играха себе си. Но съм и сигурна, че Предател може да се изиграе и от  човек с висок морал. И аз бих искала да гледам такова нещо, а не Бачо.

# 233
Според мен и Жоро хич не взимаше Неве насериозно. В другите две предавания видях, че играе основно с мъже, а с жени само ако са млади и го привличат (защото в последствие му стават гаджета... така че май добре за Неве).

# 234
Аз също си мисля, че по-скоро Георги не взимаше Неве насериозно. Имаха няколко разговора с Бачорски още в самото начало, които бяха точно тип "кекеке, емоционалната лелка". Не съм му гледала вчерашното участие, но гледах малко от един от подкастите в които участваше и все още ми остава усещане, че отношението му към Невена е снизходително, макар че тя реално да му би шута. Поне като уж, изпечен риалити играч, може да й свали шапка за това.

Иначе Ана-Мария откровено си беше спойлнала това за Гъмов и Неве още преди началото на предаването. Беше казала, че двама човека с дългогодишно приятелство са си развалили отношенията в предаването. Беше ми ясно, че ще са Гъмов и Неве, след като падна акцент върху това, че се познават от десетилетия. За това, ако има втори сезон, никакви подкасти преди стартирането на формата за мен Grinning

# 235
Това е абсолютно против библията и няма как да стане. Един ден няма как да бъде разтегнат в два отделни епизода. Но пък могат да излъчват по два снимачни дена на седмица и да свърши двойно по-бързо.

# 236
  • Другата България
Да, да, изброените от вас неща и аз ги видях, макар и не толкова изразени, но “счупване“ ми звучи доста силно, явно си е било наистина невъзможно да намерят общ език двамата.

# 237
Аз също си мисля, че по-скоро Георги не взимаше Неве насериозно. Имаха няколко разговора с Бачорски още в самото начало, които бяха точно тип "кекеке, емоционалната лелка". Не съм му гледала вчерашното участие, но гледах малко от един от подкастите в които участваше и все още ми остава усещане, че отношението му към Невена е снизходително, макар че тя реално да му би шута. Поне като уж, изпечен риалити играч, може да й свали шапка за това.

Иначе Ана-Мария откровено си беше спойлнала това за Гъмов и Неве още преди началото на предаването. Беше казала, че двама човека с дългогодишно приятелство са си развалили отношенията в предаването. Беше ми ясно, че ще са Гъмов и Неве, след като падна акцент върху това, че се познават от десетилетия. За това, ако има втори сезон, никакви подкасти преди стартирането на формата за мен Grinning

Аз пък си мисля, че Неве просто изнагля и в напъните си да се докаже колко е печена и готина актриса, се нахвърли като бик на червено на де що имаше хора около себе си - колеги-предатели и колеги-приятели.
Комплексарско ми се стори цялото това нещо.

# 238
Неве всъщност каза, че е смятала Георги за основния конкурент в тройката предатели, защото на Конклав е давал най-стратегически издържаните ходове. Подценила е Бачорски. Той е предложил да се отстрани Георги, тя е смятала, че е твърде рано. Също така му е повярвала, че ще я защити на последния съвет.

# 239
Невена я харесвах в предаването. Игра достойно и по-честно и от Георги и от Бачо. Но тя още от началото игра в защита и доказване и от там са й всички грешки. Тоест игра като жертва, не като хищник. Като жертва бърза да махне Георги защото се страхуваше от него и като жертва се предовери на Бачорски. Това й изяде главата. Преиграваше и от желание да се докаже - като актриса смяташе според мен, че има големи очаквания към нея. Точно и затова скочи така на критиката на Антон и бърза да покаже способности на масата, като се закопа окончателно. Също си мисля, че няма самочувствие в гилдията. Няма вяра и на колегите си, вижда ги като хора, които ще я предадат. От Гъмов според мен също искаше да се отърве точно защото му познава нрава и не му вярваше. И от толкова много напрежение и страх, тя прегоря. Според мен се предаде и искаше да излезе просто бързо и достойно накрая. Затова и не повлече Бачорски, а можеше. Не я съдя, разбирам я. Просто играта наистина е игра, но разкрива и някои истински лица на играчите в нея.

Общи условия

Активация на акаунт