🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 5 (16.10 - 23.10) 🎭

• 31 327
  • 598
  •   1
Отговори
# 210
Във Франция 5, още в началото нарочиха две приятелки,които са влезли заедно и следователно играят заедно.
Всички казваха,че това е нечестно спрямо останалите и изгониха едната.
Красота е да гледаш 15 човека как играят,забавляват се, показват феърплей.
А нашите байганьовци влизат в предварителни уговорки кой с кой ще играе и си гарантират финал.

Срамота. Аз сякаш вече не искам С2,защото ще е същата схема и несправедливост.
Каквото пипнете,рушите с вашите балкански тарикатски манталитети.

# 211
На мен пък въобще не ми пука. Харесвам предаването създава ми настроение и ме държи пред екрана във вторник. Познавам някои от играчите вътре и няма как да ми променят мнението само на база игра.
Харесвам играта на Бачорски и то доста. Следя го от много години и точно това очаквах, като разбрах, че ще участва. Не се впрягам на предварителни уговорки, в България винаги ги има за всичко.
Убедена съм, че няма да има сезон с обикновени хора и със сигурност няма изберат ютюбъри, разбиращи играта. Такива не им трябват.
Харесвам Владо Карамазов и страшно гледките и природата там.

# 212
И аз не се впрягам, нито мисля, че кастът е чак толкова зле. Има всякакви типажи. Темата стана доста негативна и смятам, че е незаслужено. Доста се подценява (или по-скоро не се разбира) и балонът, в който се намират, а той е реален и съвсем различен от това, което виждаме с недотам добрия монтаж.

Дано да има следващ сезон, вярвам, че ще има и по-ориентирани играчи тогава.

Иначе обзорното предаване не само че е с много късен час, но е и ужасно кратко. Има време само за общи въпроси. Не падат кой знае колко маските там...

# 213
Според мен изборът на първите предатели трябва да е на случаен принцип и това да е ясно на участниците.

# 214
То като се замисля, всеки който влезе в тази игра трябва да е наясно, че във всеки момент може да се наложи да е предател - дали в началото, дали после.  Така че, да - неготови за тази роля нямат място в тази игра.

# 215
А това предаване е страшна тъпотия. Късно, кратко, тъпи разговори, нищо интересно от кухнята на предаването. Не харесвам Деси въобще, само масата и готина там.

# 216
Кой казва,че каста е зле?
Участниците индивидуално са много добре подбрани ( с изключение на няколко кадри),това,което разваля всичко е предварителното наговаряне кой с кой ще играе и как няма да се гласуват помежду си.
И аз като честен играч как бих се мотивирала да играя като знам,че каквото и да правя,5 човека да си уговорили финал?

И тези,които казвате,че не ви пречи,всичко е забавно,казвате това,защото нямате изгледани международни сезони,за да видите реалната красота на тази игра.

За едно подкрепям обаче, сезон с неизвестни хора няма да видим. 30 сезона Черешката на тортата, въртяха са хора по 5 пъти да готвят,обаче да дадат шанс на другите - не.
И това ще е така, на Продукцията честна игра не им трябва,трябва им просто гледаемост,а Известните подпомагат рейтинга. Ясно като бял ден сред лято.

# 217
Ще е много тъпо да гледаме как благородно Бачора добутва други до финала и се отказва от парите заради тях.
Вече гледахме подобен сценарий в Гривните, не искам да вярвам, че тук ще се повтори.

Хехе, Бачора още не е казал "много ми се иска жена да победи"
Joy

Бачорски е толкова подъл и алчен, че никога няма да се откаже от наградата🤣, дори и 2 лв. да са, но играта му е страхотна.

Аз също мисля така. Не може да е тоооолкова добър актьор във формата, просто играе себе си. То и за това напоследък нямаме добри актьори като цяло - защото мнозинството от гилдията умее да изиграе само себе си. Не знам по какви критерии ги приемат в НАТФИЗ, обаче нещата са плачевни. Та да се върнем на Бачорски - той си е той и в играта и за това му се получава толкова добре. В този смисъл Антон се изрази най-добре - каквито са навън, такива са и вътре, колкото и да се пънат. Аз съм забелязала, че напоследък хората не умеят да слушат, камо ли да забелязват детайли, а това изключително пречи на логическото мислене. Много са бързаци, много нетърпеливи млади хора (всички във формата са по-млади от мен, та имам основание да го кажа), а търпението и постоянството са в основите на успеха, заедно с таланта и трудолюбието.

# 218
Аз мисля, че Бачорски ще привика Оля, тя ще се отзове и ще убият Антон. Много плака за Гъмов и е емоционално нестабилен. Оля го познава Бачорски от вън и са си комбина. Ще си пази Владо, защото той влияе лесно върху мненията на групата, а в същото време е наивен.

# 219
Аз мисля, че Бачорски ще привика Оля, тя ще се отзове и ще убият Антон. Много плака за Гъмов и е емоционално нестабилен. Оля го познава Бачорски от вън и са си комбина. Ще си пази Владо, защото той влияе лесно върху мненията на групата, а в същото време е наивен.
И аз клоня към тази версия. Той слагаше златни монети за нея, като трябваше да връщат двама от тримата изгонени, явно още тогава е имал план за нея.

# 220
  • European Union
По броя на убитите могат да се досетят за отказаните ултиматуми, но в крайна сметка винаги ще има двама предатели на този етап... това ако има някой в час разбира се което никак не е сигурно. А за момента те трябва да знаят че е останал един предател след като са изгонили двама и няма пропуснато убийство за сметка на вербовка
Само че не знаят с колко предатели са започнали играта.

# 221
Който ме е срещал по другите теми знае, че слушам всички подкасти за предавания (дори понякога и за тези, които не гледам) и искам да ви кажа, че почти няма участник от риалити, който на въпроса "В кое друго предаване би искал да участваш", не е казал "Трейтърс". Мастагарков от сезон 5 на Игри на волята също, а не гледал нищо.
БТВ се надявам да си взимат поука и да подготвят втори сезон, независимо какъв е успехът рейтингово на първи. Поне с каста вероятно ще им е още по-лесно сега.

# 222
  • София
Така е, факт.
Мастагарката ги убивал яко на върколаци/мафия.

# 223
Представих си Мартин, Мастагарков и Виолета в един сезон на Трейтърс Grinning

# 224
  • Другата България
Представих си Мартин, Мастагарков и Виолета в един сезон на Трейтърс Grinning
И аз.
Само че Мартин няма да влезе, не основно заради егото, което е в пъти повече от това на Бачо, а защото както сам е казал - никой няма да повярва, че НЕ Е предател и бързо ще го отстрелят.
Аз се бях сетила за Вера от О100Г, според мен ще се впише в концепцията, и ще направи добро участие.
Интересен участник би бил и Алекс, това са хора със стратегическо мислене, които подчертавам - според мен биха били добри предатели.
Не помня вече дали е канена Евгения Джаферович, аз съм я хейтила толкова много, но за такъв формат би била идеална.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 20:39 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт