🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 5 (16.10 - 23.10) 🎭

• 31 350
  • 598
  •   1
Отговори
# 435
Идвах да напиша точно същото. И според мен Бачора и Мая ще трябва да убиват пред погледа на всички.
На мен ми се стори, че това с писмата, които дават на Бачорски и Мая, е за мисия за явно убийство пред всички. По-скоро очаквам да е подвеждащо и да са го сложили, за да си мислим, че нещо ще стане с предателите.

Защо си мислех, че сега предателите нямат право да вербуват отново. Thinking Нещо тука явно и на мен ми се губят някакви правила.

Малко ще е тъжно Даяна да отпадне, без да сме видяли абсолютно нищо от нея. Едва ли е само заради играта ѝ, те и другите не блестят особено.

# 436
  • София
Свършиха ми лайковете, много мнения покрепям и споделям. Мая е най-доброто, което можеше да избере Бачорски. Той пък се поизплаши от нейното откровение, че й е било забавно. Ми, това е игра и така се прави. Трябва да се кефиш, но и да си хладнокръвен, да мислиш, без да се набиваш на очи и да мяташ обвинения и обиди като Анна-Мария и Оля. Жалко за Тино, но ние не видяхме почти нищо от него.

# 437
Идвах да напиша точно същото. И според мен Бачора и Мая ще трябва да убиват пред погледа на всички.
На мен ми се стори, че това с писмата, които дават на Бачорски и Мая, е за мисия за явно убийство пред всички. По-скоро очаквам да е подвеждащо и да са го сложили, за да си мислим, че нещо ще стане с предателите.

Е, да де, това го има в някои формати, ама не е прецедент. Но ако е това ще е интересно, особено като им сервират накрая на праведните, че се е случило докато са си пили питиетата Simple Smile

# 438
Да, няма да е това прецедента, ако реално им дадат такава мисия, а ще е нещо друго. Но от промото така изглеждаше, сякаш това с писмата е свързано с този прецедент, та затова изказах съмнение, че според мен се опитват да ни подведат. Прецедентът изглежда ще се случи на масата, но и равен вот не ми се струва да е, защото би трябвало да са помислили предварително какво да се прави в такава ситуация.

# 439
Да, точно затова го споменахме, защото писмата не са прецедентът. Много често се изпълнява такова убиване “очи в очи”. Интересно ще е. Аз не знам как ще издържа до другия вторник. На косъм съм да вляза в темата за спойлери да видя какъв ще е великият прецедент, но не искам да разбирам и развитието на играта покрай това. 😃
Брутаааален епизод отново. Искам да коментирам доста неща, но ще го оставя за утре.

# 440
Да, няма да е това прецедента, ако реално им дадат такава мисия, а ще е нещо друго. Но от промото така изглеждаше, сякаш това с писмата е свързано с този прецедент, та затова изказах съмнение, че според мен се опитват да ни подведат. Прецедентът изглежда ще се случи на масата, но и равен вот не ми се струва да е, защото би трябвало да са помислили предварително какво да се прави в такава ситуация.

Ама и доброволното напускане май не е прецедент в "историята на играта", защото има няколко единични случая. Какво  ли може да е? Някой да е нарушил правилата примерно... Да е видял къде е конклава, да се е напил или да се е скрил в стаята на някой друг? Хахаха, от нашите Вип-ове всичко може да се очаква Simple Smile

# 441
# 442
# 443
Мая верно ли е толкова глупава? Трябвало да му благодари на Бачорски, че я е взел за предател да убиват заедно..... При все, че там всичките мизерии, които той е сътворил, са станали буквално преди 1-2-3-4 дни, а не с промеждутък от седмица. Т.е. спомените на човек са максимално пресни и тя сега благодарна и щастлива, вместо да й светне веднага лампичката, че този е изиграл 2-ма души, като единият е сравнително силен играч... ще си я върти на малкия пръст, а нейната игра е една голяма 0. И в удобен за него момент ще я сготви като стой та гледай. Тя пък е толкова лесна, няма никакви поддръжници вътре, изгоряла е одма.

Мирела е същото нещо, в главата няма никой. Имам чувството, че е там заради камерите и почивката.

А Оля за пореден път е в тотална грешка, чак си мисля, че е вкарана, за да отвлича вниманието от Бачорски.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 08:44 от lowkeyyy

# 444
Много динамичен и напрегнат епизод, от мен имат браво.
Надявам се да изгонят Владо Николов възможно най-бързо. Този човек е сред най-лошите неща, които можеха да се случат на формата. Никаква мисъл, но бърза и светкавична организирана атака срещу човека, дръзнал да спомене името му. Размята някакви изсмукани проценти, които явно се формират на лотариен принцип, защото логично обяснение за тях така и не чухме.
За разлика от него една Оля също стреля в грешната посока, но с логични, подредени аргументи и не мога да и се разсърдя, че не е нацелила предателя.
Елитарните подсказки на Неве-то стигнаха само до кутиите на магьосника. Ама така е то, като се правим на сложни и много културни. И все пак браво на Глория, единствена имаше разума да каже това, което вижда. Жалко, че не я послушаха. Може това да пишат за балкански прецедент - че изгониха човек, когото очевидно смятат за праведен, само и само да не скършим хатъра на легендата.
Мая е най-логичният избор за предател, но ме изненадаха неприятно думите и, че не искала да предава групата си. А? Ти, девойко, за какво си там, за групата ли? Дано не я налегне мързела от Острова, защото има потенциал да бъде страхотен предател.
Зараждат се първите подозрения към Бачорски, да видим как ще се развият. Надявам се съвсем скоро групичката му да започне да намалява, защото са много близо до бройката, с която да поемат контрола върху масата.
Чакам с нетърпение следващия епизод и балканския прецедент.

# 445
При равен вот се прегласува само за тези, които са с равния вот.
Ако всеки има по един вот, би било според мен прецедент, но не мисля, че може това да се случи на тази кръгла маса.
Може би ако Бачорски и Мая правят явно убийство и някой ги разкрие и двамата (макар че обикновено само единият предател го прави)?
В индийското издание последната серия една мацка подслуша и разбра кои са предателите, та и това се е случвало…

# 446
  • София

В индийското издание последната серия една мацка подслуша и разбра кои са предателите, та и това се е случвало…

И какво стана? Grinning

# 447
Изобщо не беше правилен от гледна точка на това, което имам предвид и което мисля е ясно - тя не се опита не само сега, днес, да помисли САМА кой може да е предател, да гледа, слуша, анализира, да има доводи, мотиви, дори и да съвпадат с нечии чужди, да се аргументира защо смята така, или иначе.
Тя просто се слива с пейзажа на групата, която е “една идея по-многобройна“.
Самата тя си го призна после, дори рева /вярвам ѝ, че беше искрена/, разкайваше се, че е постъпила глупаво.
Поне си го призна.
Моля някой да ми обясни защо толкова много хора искат да продължат напред в играта
Хонорара е дневен, Онцова го каза.
Това е ясно, може би не сложих подходящ емотикон, въпросът ми беше ироничен от гледна точка на това, че всеки излиза с някакъв мотив “искам да остана повече“ едва ли не чувствайки се като някакъв фактор и играч, от когото зависят много неща, с една дума - важен.
А те милите, не знаят къде се намират. Повечето от тях.

Да се слееш с пейзажа точно в тази игра е нелоша стратегия да стигнеш до финал.

Нямам идея какъв е този прецедент, който не се е случвал в световен мащаб, но става дума за разкриване на всички предатели - това се е случвало.

# 448
Хареса ми епизода, защото имаше мисловна дейност и опити да се разкрие предател, а това ми липсваше в сезона.

Да, някои от разсъжденията стигаха до безумни крайни точки, но поне имаше опит за такива. Те всъщност стигат до подобни крайни точки, защото колкото и на някои участници да им се мисли, накрая пак се завъртат до личните симпатии. Йордан е предател, защото Неве каза "довиждане", в тази дума няма Й, очевидно това значи, че Йордан е предателят. Е, не пречи това и, че нямаме приятелство извън формата и нямаме обща тема на разговор Grinning в същото време с Бачорски е "да, той коли и беси, и каквото казва, това се случва, но това очевидно е, защото упражнява телепатична връзка с предателите и е абсурдно да се вярва, че може самият той да е предател" Grinning

# 449
Да, точно затова го споменахме, защото писмата не са прецедентът. Много често се изпълнява такова убиване “очи в очи”. Интересно ще е. Аз не знам как ще издържа до другия вторник. На косъм съм да вляза в темата за спойлери да видя какъв ще е великият прецедент, но не искам да разбирам и развитието на играта покрай това. 😃
Брутаааален епизод отново. Искам да коментирам доста неща, но ще го оставя за утре.

В спойлерната тема няма почти нищо за Трейтърс, камоли за прецедента... и аз съм нетърпелива хахаха

Общи условия

Активация на акаунт