🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 5 (16.10 - 23.10) 🎭

• 31 367
  • 598
  •   1
Отговори
# 420
  • софия
Слабост ми е Ана Мария. Харесвам я.  Разбирам защо подозира Владо. Разбирам и логиката и доводите и бяха добри. Грешката и според мен е, че  тя също го надценява, смятайки че Владо е играч.  Ами не е, само популист.
Но каква самоубийствена реч дръпна на масата, не е истина! Никакво чувство за самосъхранение тая АнМари Grinning То бива да се налагаш като безстрашна, директна и незнамквоси, ама момиче .... такива тежки думи да хвърляш в ефир е върховна глупост Grinning
Пак ми е любимка, де. И се радвам че двете с Оля са враг номер едно и номер две за Бачорката. Grinning а не са в комбина.

Бачорката така се разстрои този епизод. Тежко му беше. Хареса ми контраста с Мая.
Той вика -извинявай, тя - благодаря ти, беше чудесен ден. Бачето занемя ококорен  Joy

Глория беше готина също. Как небрежно подметна че има щит.

Венци досега ми беше миманс, от днес - дразнител. Подлярче някак и прикрити, шарещи очета - уффф. Imp

Хубав епизод.

Следващия - сякаш на масата се случва прецедента?  А Ева се захилила - "какво правим сега, ама това случвало ли се е друг път?" - и нахилена до уши.

Хубав епизод

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 00:27 от freespirit

# 421
  • Другата България
Не мисля, че Глория каза това за щита, за да обърка предателите.
По-скоро тя самата се чувства застрашена, собствената си кожа спасява.

# 422
Изневерих аз малко на ситуацията. Сега влизам - ходих да гледам Кючуков и Донски. Утре ще наваксам с епизода и коментарите.
Направо се трупясвам. Sleeping

# 423
След днешната маса останаха 13 души, а след убийството ще останат 12.
Може ли прецедентът да е свързан с невъзможност да изгонят някой на следващата кръгла маса? 6 на 6 гласа или 4 на 4 на 4... Как се процедира в чуждестранните формати в такива ситуации? Друго не ми хрумва.
А може за всеки да има по един глас. Това със сигурност е най-малко вероятно да се е случвало досега.

# 424
  • софия
Не мисля, че Глория каза това за щита, за да обърка предателите.
По-скоро тя самата се чувства застрашена, собствената си кожа спасява.
да, да, така е, ама и го оцених като ход. Че не го очаквах от нея Grinning

За Мая аз съм малко разочарована - също не виждам игра от нея. Само "прилепяне".

Коджабашев много ми се губи. То кога ще се разиграват тия хора - последните два епизода? Дотогава други ще са изнесли сезона и тъпи цивилки или не, по- ще ги харесвам от скатавките.
Петканов е абсолютен фикус, ама от него нищо не очаквам, виж на Жоро гривната залагах, ама и той спи.

# 425
След днешната маса останаха 13 души, а след убийството ще останат 12.
Може ли прецедентът да е свързан с невъзможност да изгонят някой на следващата кръгла маса? 6 на 6 гласа или 4 на 4 на 4... Как се процедира в чуждестранните формати в такива ситуации? Друго не ми хрумва.

И аз така мисля.
Убиват Даяна и ще са 6 на 6 другата седмица, гласуват повторно без заподозрените и са 5 на 5. Тогава вече "нашите умове" взимат решение как да се процедира, което никога никъде не е взимано.
Примерно - никой не отпада.Joy

# 426
Outcast качва ли още епизодите?

# 427
  • България
да, всеки епизод качва. изчакай най-много ден-два

# 428
Много интересен епизод.
Както стана дума за Даяна – тя последните епизоди беше тотално извън картинката и това, че ѝ отделиха кадър как споделя на Оля, че Петканов е единственият сигурен, който знае, че тя няма щит, не е случайно. Тук идва другият момент – на конклава се спрягат Мирела, Оля и Даяна. Мая казва, че Оля има щит (странно как е толкова сигурна, след като Оля не е споделяла с никого, Ева ли я е издала), за Мирела също изглеждаше като да знае, и накрая завършва с "на 99% съм сигурна, че ще има убийство". Това ако не е спойлер, то съм по-неориентиран от Владо Николов, Мирелка и Венци, взети заедно. Което пък ме води, че на следващата кръгла маса и Петканов ще е на пангара и като нищо ще вземе да излети като го подхванат Оля и Ана Мария.
Браво на Ева, че най-сетне заподозря Бачорски за странното му поведение. Браво и на Владо Николов, че започна да влага мисъл и да подозира и хората около себе си. И Глория ме радва, че не се подведе по стадното мислене и си отстоя своето.
Венци много глупаво изпорти Тино, че има щит. Па накрая и на кръглата маса го каза, сакън ако някой не е разбрал или е имал съмнения да е сигурен.
За съжаление не виждам у Мая потенциал да изгони Бачорски. На нея явно ѝ се е искало да играят заедно. Ще продължим да гледаме неговото шоу.

# 429
Аз ли не чух правилно, или в началото на Конклава Мая знаеше, че Оля има щит, а после някак забрави?

# 430
На мен ми се стори, че това с писмата, които дават на Бачорски и Мая, е за мисия за явно убийство пред всички. По-скоро очаквам да е подвеждащо и да са го сложили, за да си мислим, че нещо ще стане с предателите.

Защо си мислех, че сега предателите нямат право да вербуват отново. Thinking Нещо тука явно и на мен ми се губят някакви правила.

Малко ще е тъжно Даяна да отпадне, без да сме видяли абсолютно нищо от нея. Едва ли е само заради играта ѝ, те и другите не блестят особено.

# 431
Мая аз все още няма да правя заключение ще играе ли, или няма да играе. Рано ми е да преценя. При всички положения е глътка свеж въздух.

За Георги от Гривните, и аз очаквах мега игра от него. Но има два варианта. Или е решил да не се занимава проактивно и да се пусне по течението, защото на Гривните отнесе доста храна заради начина си на игра - и вътре, и вън от играта. Или просто чака правилния момент да се активира. Със сигурност има потенциал да направи играта много интересна.

# 432
Малко по-късно тази вечер, че до сега записвах, а сега ще гледам бебето Satisfied
Епизода иначе беше ТОП, един от най-добрите и важни за развоя по-напред

# 433
Аз ли не чух правилно, или в началото на Конклава Мая знаеше, че Оля има щит, а после някак забрави?
Точно така, правилно си чула. Мая каза, че Оля има щит.

# 434
Единственият прецедент, за който се сещам гледайки другите продукции, е някой да си тръгне доброволно от играта.

Много ми хареса, че избра Мая - сега вече нейните качества ще блеснат, тя е хамелеон и е много умна и хитра. За малко се разочаровах като каза, че нямало да приеме. Много се зарадвах. Дано на финала да му спретне номер и просто мълчаливо да го остави като го разкрият.

Ана-Мария не я харесвам, но харесвам, че се опитва да прави дедукция. ОБАЧЕ начинът, по който поднесе аргументите с "това не е мъжко" - отвратителен балкански синдром, същите камъни като на Владо - това е игра, for God's sake, защо обиждат на лично.

Оля, същата работа - обижда Тино, че нямал капацитета, аре моля ти се. И пет пъти повтори "мащаба и качествата", само един ги бил имал на тази маса, какви са тия глупости? Несериозно ми се видя и това личното, ама игра е това бе, хора...

Тино - много емоционален, много готин човек, ама не става за тази игра милия, хич не знаеше какво да каже, не участва в дуела по никакъв начин, и не се защити - разбирам го, не всеки има "капацитета" да се въргаля в калта и да удря с лакти.

Тези дето гласуваха за Тино, за да спасят Владо -  с право се почувстваха виновни. Тук стана шах и мат с пешката без Бачорски да е целял това или ние не сме видели, може и Мая дето е "солила" да е помогнало. Ама праведните и Владо сами се матираха общо взето.

Хареса ми епизода, най-после нещо, което не беше изцяло режисирано от предателите  и се получи по стечение на някои психологически модели в групи. Глория се разграничи от тълпата, скоро и към нея ще светнат прожекторите май.

Венци защо никой не го подозира, само не ми е ясно. Бачора не го споменават, ама има доста хора, които също се скатават все още и Венци е един от тях.

Много е хитро когато предатели вербуват някой "прокурор" към края на играта, тогава става много интересно. Такива като Ана-Мария, Ева или Оля са идеални да се изкушат да гушнат наградата, защото се доказват като "активни" праведни, но като останат 7-8 човека и ги вербуват, изкушението е много голямо.

Даяна досега беше статист, дали ще влезе в игра най-накрая?

Много се радвам на сихроните на Мая, от кога я чакам. Има си тя всички "качества и мащаб" - откакто свърши Островът я чакам да я видя някъде където е само стратегия, това й е силата. Идеален момент да стане предател, защото тя е много подходяща за ролята, а и кой мислещ човек няма да иска да е предател в тази игра и да си я играе с макс доза адреналин?

Общи условия

Активация на акаунт