🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 5 (16.10 - 23.10) 🎭

• 31 350
  • 598
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Да, точно затова го споменахме, защото писмата не са прецедентът. Много често се изпълнява такова убиване “очи в очи”. Интересно ще е. Аз не знам как ще издържа до другия вторник. На косъм съм да вляза в темата за спойлери да видя какъв ще е великият прецедент, но не искам да разбирам и развитието на играта покрай това. 😃
Брутаааален епизод отново. Искам да коментирам доста неща, но ще го оставя за утре.

В спойлерната тема няма почти нищо за Трейтърс, камоли за прецедента... и аз съм нетърпелива хахаха

Точно за това имаше един пост, пък дали е вярно- не знам.

# 451

В индийското издание последната серия една мацка подслуша и разбра кои са предателите, та и това се е случвало…

И какво стана? Grinning

Каза на другите две праведни и ги разкриха. Така три праведни спечелиха.

На финала има гласуване - примерно има 4-ма участници останали. Питат ги - има ли още предатели сред вас? Да/Не? Ако гласуват, че няма - и няма - праведните си поделят парите. Ако гласуват, че няма - а има - предателят/ите взимат парите.

# 452
Мая верно ли е толкова глупава? Трябвало да му благодари на Бачорски, че я е взел за предател да убиват заедно..... При все, че там всичките мизерии, които той е сътворил, са станали буквално преди 1-2-3-4 дни, а не с промеждутък от седмица. Т.е. спомените на човек са максимално пресни и тя сега благодарна и щастлива, вместо да й светне веднага лампичката, че този е изиграл 2-ма души, като единият е сравнително силен играч... ще си я върти на малкия пръст, а нейната игра е една голяма 0. И в удобен за него момент ще я сготви като стой та гледай.
Може да е точно обратното. Веднага да ѝ е светнала лампичката, но да благодари и да го ласкае, за да не свърши като другите. Виждаме, че Бачорски се държи съвсем различно с нея. Ще ми хареса, ако успее да го метне.

# 453
  • Sofia
Хареса ми епизодът. Тино няма да ми липсва, не беше особено деен, макар и приятен и симпатичен.
Ще ми допадне, ако Тренера, след цялата излагация, наистина си отвори очите и подеме акция да обърне каручката на Баш предателя. Не ми се вярва много, ама ми се иска Grinning
А великият прецедент хич няма да се учудя, ако е просто някакъв тъп тарикатлък на участник/ци и са ги хванали. Взе да не ми се вярва да е прецедент, следствие на ходове в играта, довели до задънена улица. По-скоро започнах да си представям нещо разочароващо, тип "телефон-гейт".

# 454
В индийското издание последната серия една мацка подслуша и разбра кои са предателите, та и това се е случвало…

Сещам се за
Скрит текст:
Celia Imrie
от сегашния британски сезон с известни как обясняваше, че обикаля и слухти през деня.

# 455
Да се включа и аз с обсъждане на епизода. Един от най-добрите (може би точно защото никой не ни подготвя за страхотен епизод се получи такъв). Трябва да призная, че след отпадането на Неве играта се отпуши. Бачо беше толкова фокусиран да я махне, че сега просто нямаше идея на къде да поеме. От там го свариха неподготвен в този епизод. За първи път беше разклатен и за първи път игра защита, а не нападение. Искаше да спаси Владо, от друга страна искаше да подкрепи Оля и не му беше лесно. За мен играта се обърна срещу него. Това, което причини на другите двама започна да му се връща малко по малко. А и напрежението си казва вече думата и почва да параноясва и той. Беше един различен Бачорски този епизод. Затова според мен избра Мая, която да му пази гърба. Само, че не мисля че точно Мая ще му го пази. Тя си играе нейната игра, няма да играе за него.
Затова е много вероятно именно тя да го подхлъзне. Ще се радвам да стане така, колкото и да не я харесвам.
Колкото до Владо Николов - думи нямам. Толкова е объркал играта. Той си смята, че с неговия тип игра на ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО (криворазбрано) ще се задържи до края. До сега му се получава, но поема удар след удар. Съгласна съм, че не е за там. Трябва да признаем обаче, че прави играта цветна.Много странен персонаж е - супер праведен, който играе за предателите и изглежда като предател.
Това, което ми дава надежда след този епизод е семенцето, което Неве пося в главата на Ева, явно дава плод.
Тя е първата споменала сериозно на синхрон името на Бачорски. От друга страна след днешното му разклащане и това, че дори Владо е много близо до него, си мисля че за Бачо е началото на края. Или поне се надявам.

# 456
Глория е разкошна! Освен, че е умна, е и справедлива и смела. Единствено тя се противопоставя по нормален начен на разните "авторитети", които не са никакви авторитети в играта. Особено тренера, който е живо доказателства, че може да мислиш за чест и достойнство, но без ум и мисъл изглеждаш като кръгъл глупак, маша в очите на хитреците. Оля много ме кефи, но е в лоша компания и всичките й сетива са замъглени.

# 457
Накрая този "балкански прецедент" ще излезе едно голямо нищо....

# 458
  • До морето
Спомнете си, че Глория беше единствената, която явно му се опълчи на Владо на играта с веригата. И беше права!

Прецедентът и аз си мисля, че пак може да е някой шмекерлък - представям си нещо от сорта на ходене по стаите в хотела, дебнене кой влиза и излиза. Нещо такова.

А как се прави "явно убийство" или "убийство очи в очи" или както там се казва?

# 459
Много много много ми хареса този епизод. Може би защото за пръв път от доста време насам гледахме Трейтърс, а не Шоуто на Бачорски.

Да си призная миналия епизод го пропуснах на живо, понеже бях заета. Хвърлих едно око на коментарите и видях че всичко е станало както се очакваше. Нямах грам мотивация да превъртам  да го гледам и така и не го направих. То всичко беше ясно, скука.

За този епизод обаче много се вълнувах хаха. Мисля че от сезона до тук най ми допада. Като беше кръглата маса бях залепена за екрана хахах и ми прекъсна тока за малко. Бях хипер разочарована че изпускам няколко секунди дори..... беше много на кантар работа там и везната можеше да се наклони леко във всеки момент. Очаквах равенство, но Глория отказа да се подведе по масовката и прецака нещата. Мислех си че ще са 7 на 7 гласовете и после ще са 6 на 6. На косъм, жалко. Щеше да е екстра шоу. Тук за разлика от първия епизод където имаше равенство, хората вече се познават по добре и има повече аргументи и са по твърди в мненията си.

Глория ми е интересна за гледане. Не мога да кажа че я харесвам или не, но ми е готина за гледане.  Грима й на масата ме изкефи. Факта че не гласува с цялата група и не се поддаде на влиянията, а си имаше мнение и си отстоя ми хареса чисто човешки. Стратегически не знам дали беше добре, защото е ясно че или Владо ще си ходи, или Тино. Имаше достатъчно твърди хора да гонят единия или другия. Та беше неизбежно. Имаш глас, дори да не вярваш че е който и да било от тях, виждаш накъде отиват нещата. Така и така ще е единия от тях, може да си фактор кой ще е и да си ползваш силата(гласа). Хем е отстояване на принципи, хем отказваш да участваш в нещо което така и така се случва. А точно това гласуване беше много на кантар и ако Глория беше казала Владо можеше и да изгонят него. Интересно.
Друго интересно е че Глория малко говори като Предател. Ясно е, че не е. Но на кръглата маса казва - не си застрашен , повярвай ми, не ти трябва щит, аз знам. На играта казва на Мирела - мен не ме блазни щита,.не ми трябва. И на кой не му трябва щит и знае кой е и не е застрашен? Предателите. Хаххахаа. Също на закуска като влезе с Петканов и двамата говореха и се гледаха...абе усеща се някаква атмосфера между тях. Като се вземе предвид че в момента са двойка в реала, пак и там е интересно за гледане. Кога и как е станала работата между тях. Другото на масата като каза че има щит, а нямаше много ми хареса. Най-накрая някой праведен да изхитрува и да разиграе щитовете. Изненадах се че е точно Глория, ама евала. И това ме изкефи на макс. Сега и двете с Мирела са защитени с един щит. Обаче къде се насочи после към фокусника че бил предател с кутиите...много далеч от истината хаха. Има някакви проблясъци хем на много добри ходове и интуиция, хем на глупост. Емоционална, искрена, драматична. Интересна ми е за гледане.

И за другите има още какво да се каже, ама в друго мнение. Вече като не гледаме как Бачорски върши работата на праведните и гони предали, станах интересно. Хората и някакви натурални процеси започнаха да се разгръщат. Интересно ми е. Даже пак ще си върна този епизод.

А за балканския прецедент. Не знам. Но хем много рано хванаха двама предатели ( не ги хванаха те, ама са заблудени) и са в мега еуфория. Хем днес тази маса психически смаза много народ. След масата в имението беше като на погребение. Много подтиснати. Тежки емоции.  Депресии. Или някой ще се откаже, или на някой нещо ще му избие утре и ето ти балкански прецедент. Някак си много странни бяха емоциите, не мога да го опиша съвсем. Почва за балканският прецедент да поникне .

# 460
Убийството очи в очи може да бъде разиграно по различен начин. Предателите се уговарят кой ще убият и убитият трябва да бъде прегърнат/целунат/ да му се даде да отпие от чаша и т.н. На следващата сутрин се появяват всички на закуска и няма убит, но водещият идва и казва, че някой е бил отровен или нещо подобно. В течение на деня всички започват да се чудят, да разследват по какъв начин е станало и вечерта вече става ясно.

# 461
Гледам много сте хранили хората с грешни предположения, но аз ги предпочитам пред тези, които са там без никаква мисъл. От Венци и Петканов не съм видяла и една стратегическа мисъл, от Мирелка също, колкото и да я харесвам като човек. Тези с грешните предположения поне играят играта и се опитват да мислят.

# 462
Честно казано, въпреки че Оля и Анна-Мария завиха в много грешна посока с Владо, ако видиш фактите и не знаеш истината, всеки ще помисли че Владо е предател. Той просто играе прекрасно за предаталите и сам не го разбира. Той е такъв щит за всички, че ако аз съм Предател никога няма да го махна - идеален е. Като го опази Бачорски си даде още един ден. Друг е въпроса дали не почва и той да се сближава с хората и пропуква наистина. Нещо още не му вярвам.

# 463
Проблема на Бачо че в следващите маси Оля и Анна Мария ще продължават да настояват Владо да си тръгне щото видеш ли според тях той е Предател.

Може би някой ще иска да си тръгне и ще го каже на масата, нещо такова усещане имам.

# 464
  • До морето
Казах ви преди време, че Владо е опасен играч, защото хем е тотално неориентиран, хем е авторитет и ако поиска, може да бутне всеки. Горкият Тино го отнесе като куцо пиле - домат.

Общи условия

Активация на акаунт