Дългото чакане след трансфер - тема 120

• 15 476
  • 432
  •   2
Отговори
# 210
9-ти ден, след трансфер на два 3 дневни ембриона. Знам че е рано, но все пак исках да имам някаква яснота, обадих се в болницата, скараха ми се, че било рано, да не спирам нищо, ама нямаше ли поне малко да се е покачило Чхг. Според мен няма шанс.
Съжалявам,за мен е отрицателен теста и най-вероятно е нямало имплантация. Нека кажат и други по-опитни.

# 211
Отрицателен е, няма шанс, съжалявам.

# 212
Моето Чхг на 9 ден на 2 тридневни беше 360

# 213
Благодаря ви момичета!  Не мога да се свържа с докторката, а ми се иска да спирам лекарствата.

# 214
Благодаря ви момичета!  Не мога да се свържа с докторката, а ми се иска да спирам лекарствата.
Спирай ги!

# 215
Не се спират без потвърждение, въпреки че си е за спиране.

# 216
  • Sofia
Аз също си спрях моите на 10 ден като си видях резултата без потвърждение. Над 5 пъти през деня се опитах да се свържа с болницата тогава и не успях. Няма да се тровя я. Спирай ги, то няма на къде сега да се вдига.

# 217
Да да, и аз така мисля, да ги спирам, Още веднъж благодаря, момичета 🍀🍀🍀

# 218
dragon.fly лекарят каза, че следващият път ще пробваме на къс протокол и че не съм отговорила много добре на дългия. За лошо качество на яйцеклетки не е споменавал, но ще поискам и становището от ембриологията, да видим какво ще напишат.
Коя е първата клиника и коя е тази, в която все пак се е получило забременяване? Може ли да споделиш 🙂
Не, няма какво. Каза да спирам всичко. Поплакваме си и продължаваме. Някоя от вас, ако има препоръки, ще се радвам. Това е първи трансфер за нас. Правих и хистероскопия за махане на полип. С мъжки фактор сме. Но ползвахме зимот и макс селекция. От 6 яйцеклетки се оплодиха 4.Само едничка изкара до ден 5, но пък уж беше с добро качество. Нещо за ембрионите да изискам ли като становище от клиниката според вас?
И аз стискам палци да има повече добри и никакви лоши новини тук 🍀 Чета темата откакто стартирахме и се възхищавам на силата и куража на всички🫶🏻

Avi, с това ЧХГ не мисля, че е имало каквато и да е имплантация. След отрицателен тест се спират хапчетата, но все пак нека докторът каже.  Някои доктори чакат до 12-ти ден, ама с този резултат и дошъл цикъл не знам дали има какво да се чака. Съжалявам, стискам палци следващия път да е успешен!

Avi, много съжалявам за вашия неуспех. И аз съм с подобни резултати, но от 3 стимулации, и се водя Poor respondent. Тоест яйчниците не отговарят на количеството хормони x 375, примерно при мен очакваха 10, но винаги 5-6 фоликула изкарваха с лошо качество и без имплантация. Смених клиниката и с 4 пъти по малко количество хормони, изкарахме същото количество, но със 100% оплождане, дори и забременях от четвъртия път, за кратко но ми даде надежда, че яйцеклетките ми все още стават. Сега проучвам ин витро на естествен цикъл. Мисълта ми е, че всяка клиника си има нейни начини и могат да бъдат доста различни, и неподходящи за нас, така че задавайте въпроси и си искайте информация.

# 219
Ето ме пак в тази тема, пак чакаща - за трети път с последен ембрион от тази стимулация.
Честно казано след втория неуспешен трансфер, при който всичко беше по учебник, направо с този 6 дневен ембрион, който ми върнаха на 13.11 съм отчаяна от самото начало.
Бях на ЕЦ, поне естрогена си спестих, макар че след самия трансфер ми го изписа 2х1, но ще го преживея няколко дни.

Като симптоми: понякога ми се гади (най-вече в кола) и съм много гладна (почти постоянно), а и от днес имам някакво гъсто бяло течение, без мирис, парене и сърбеж. Имам и някаква болка между срамните устни от едната страна. Четох, че може да е някаква  запушена жлеза и уж нямало нищо притеснително, но мен си ме боли едно такова тъпо и постоянно.. Нямам болезнени гърди.
След като първия път бях влезнала яко във филма със симптомите и бях убедена, че съм бременна, а то нямаше и имплантация, сега съм много умерена в емоциите.
Чакам да минат 120 часа от трансфера и пускам кръвен. Нямам намерение 12 дни да се чудя какво да правя.

Стиснете по едно палче и пратете по една молитва за мен и това последно 6 дневно забаванче ❤️

# 220
Стискам палци🍀Може би наистина е по-добре на 5-ти ден след трансфер да се направи един проучвателен тест Simple Smile Ако е запушено каналче, трябва да е и подуто, като леко топченце.
Ето ме пак в тази тема, пак чакаща - за трети път с последен ембрион от тази стимулация.
Честно казано след втория неуспешен трансфер, при който всичко беше по учебник, направо с този 6 дневен ембрион, който ми върнаха на 13.11 съм отчаяна от самото начало.
Бях на ЕЦ, поне естрогена си спестих, макар че след самия трансфер ми го изписа 2х1, но ще го преживея няколко дни.

Като симптоми: понякога ми се гади (най-вече в кола) и съм много гладна (почти постоянно), а и от днес имам някакво гъсто бяло течение, без мирис, парене и сърбеж. Имам и някаква болка между срамните устни от едната страна. Четох, че може да е някаква  запушена жлеза и уж нямало нищо притеснително, но мен си ме боли едно такова тъпо и постоянно.. Нямам болезнени гърди.
След като първия път бях влезнала яко във филма със симптомите и бях убедена, че съм бременна, а то нямаше и имплантация, сега съм много умерена в емоциите.
Чакам да минат 120 часа от трансфера и пускам кръвен. Нямам намерение 12 дни да се чудя какво да правя.

Стиснете по едно палче и пратете по една молитва за мен и това последно 6 дневно забаванче ❤

# 221
dragon.fly лекарят каза, че следващият път ще пробваме на къс протокол и че не съм отговорила много добре на дългия. За лошо качество на яйцеклетки не е споменавал, но ще поискам и становището от ембриологията, да видим какво ще напишат.
Коя е първата клиника и коя е тази, в която все пак се е получило забременяване? Може ли да споделиш 🙂
Не, няма какво. Каза да спирам всичко. Поплакваме си и продължаваме. Някоя от вас, ако има препоръки, ще се радвам. Това е първи трансфер за нас. Правих и хистероскопия за махане на полип. С мъжки фактор сме. Но ползвахме зимот и макс селекция. От 6 яйцеклетки се оплодиха 4.Само едничка изкара до ден 5, но пък уж беше с добро качество. Нещо за ембрионите да изискам ли като становище от клиниката според вас?
И аз стискам палци да има повече добри и никакви лоши новини тук 🍀 Чета темата откакто стартирахме и се възхищавам на силата и куража на всички🫶🏻

Avi, с това ЧХГ не мисля, че е имало каквато и да е имплантация. След отрицателен тест се спират хапчетата, но все пак нека докторът каже.  Някои доктори чакат до 12-ти ден, ама с този резултат и дошъл цикъл не знам дали има какво да се чака. Съжалявам, стискам палци следващия път да е успешен!

Avi, много съжалявам за вашия неуспех. И аз съм с подобни резултати, но от 3 стимулации, и се водя Poor respondent. Тоест яйчниците не отговарят на количеството хормони x 375, примерно при мен очакваха 10, но винаги 5-6 фоликула изкарваха с лошо качество и без имплантация. Смених клиниката и с 4 пъти по малко количество хормони, изкарахме същото количество, но със 100% оплождане, дори и забременях от четвъртия път, за кратко но ми даде надежда, че яйцеклетките ми все още стават. Сега проучвам ин витро на естествен цикъл. Мисълта ми е, че всяка клиника си има нейни начини и могат да бъдат доста различни, и неподходящи за нас, така че задавайте въпроси и си искайте информация.

Avi, в чужбина съм в Англия и затова не съм споменала. При къс или дълъг протокол, с различни лекарства все подобен брой яйцеклетки накрая. Едната лекарка не вярваше, че имам добър резерв и да съм повтаряла AMH. Не съм срещала доктори, особено заинтересувани от подобни случаи като моя.
Искренно се надявам, че при теб ще са по-добри резултатите следващия път.

Si_mo_na стискам палци, пращам ти положителни мисли. 💓

# 222
Нова в темата. Дотук добре, ама имах ужасна нощ: */2 с повръщане,сране, упикаване, газове. Пункция 11.11, трансфер 15 11. Четох за протеин. Снощи едно мазно пиле... Не е хиперстимулация,защото само 1 яйцеклетка и с нея....

# 223
Здравейте. Въпросът ми е свързан с документи при смяна на клиника/лекар. Имаме три неуспешна транфера, предстои ми разговор с лекаря, но имам записан час за консултация и на друго място. По-скоро ако правим второ инвитро искам да сменя мястото. Чак след втория неуспешен трансфер ми бе направен ERA test, който беше "невалиден", предположението моето си е, че не е взет материал правилно, а официално обяснение нямам. Втория тест се повтори в България, а клиниката изпраща стандарно в Испания. По този повод загубих и доверие. Иначе сме с мъжки фактор, а преди това си имаме ч детенце, естествено заченато. Та, как се процедира, ако искам да си взема документите, които до момента имам събрани при тях. За една част от нещата имам копия.

# 224
В коя клиника сте, какви документи очаквате да вземете? Повечето резултати от изследвания и репорти от инвитро си се издават своевременно по време на съответните процедури.

Общи условия

Активация на акаунт