Дългото чакане след трансфер - тема 120

• 14 847
  • 419
  •   6
Отговори
# 390
artiola, прегръщам те ❤️

# 391
Явно се бъркам, че всички сме тук за подкрепа и утеха! Не разбирам, защо име все повече негативни коментари от хора с които сме в същата ситуация! Какво значение има какво точно е името и какво пита някой.. мамка му бъдете добри!

Тази тема изглежда е за всичко друго, не е и за чакащи след трансфер. Поне й сменете името.

# 392
Тази група е точно за подкрепа, утеха и помощ. Смятам, че има чудесни съвети, много споделен опит. Дано не съм обидила някого, или съм оставила неприятно чувство в някое момиче.
А дамата, която иска да сменим името, не предложи друго име, и не обясни какво има предвид. Просто изречение хвърлено в пространството. За мен лично, това е неуважение към всички тук. А въпроса остана висящ, защото от наша страна имаше отговори, но от нейна не. Аз лично й зададох въпрос: В момента чака ли след трансфер? Отговор не бе даден. Нейна воля.

# 393

Не знам какво се обърка.. Съкрушена съм..
От няколко дни нямам никакви симптоми - никакви и снощи реших се успокоение да направя един уринарен тест (имах само за овулация) и за голям мой ужас се появи едва забележима втора черта. Веднага пратих мъжа ми за тестове за бременност. Направих три (два Престо и един шуър чек). И трите отрицателни.
Днес си пуснах и кръвен, но вече знаех, че нещо не е наред. И ето го и резултата. Отново 0.
Знаех, че този ембрион се бави от самото начало и вероятно не е с добро качество, но все пак, като се имплантира така бързо, реших, че все пак е нашето.. Бях толкова щастлива ❤️ Нямаме повече ембриони. Честно казано не знам какво ще правим оттук нататък. Изобщо не съм очаквала подобно нещо. Утре ми е прегледа.. чудех се ще чуем ли пулс.. Явно няма 😞
Ами това е. До нови срещи! Дано новата 2026г. сбъдне всичко за което мечтаем! Амин 🙏❤️

# 394
  • Sofia
Si_mo_na: Много съжалявам, че така се е получило. Желая ви много успех през 2026 и дано се сбъдне мечтата ви за бебче.

# 395
  • София
Съжалявам! Дано новата година ви донесе късмет и се сбъдне вашата мечта! Simple Smile

# 396
Ех, ужасно съжалявам Si_mo_na 😞 Стисках ви палци. Дано Новата година донесе на всички нас, очакващи своето чудо, късмет🍀 Доколкото си спомням имахте два трансфера без имплантация, така че това е стъпка напред. Какво променихте - лекар, протокол, терапия?

От няколко дни нямам никакви симптоми - никакви и снощи реших се успокоение да направя един уринарен тест (имах само за овулация) и за голям мой ужас се появи едва забележима втора черта. Веднага пратих мъжа ми за тестове за бременност. Направих три (два Престо и един шуър чек). И трите отрицателни.
Днес си пуснах и кръвен, но вече знаех, че нещо не е наред. И ето го и резултата. Отново 0.
Знаех, че този ембрион се бави от самото начало и вероятно не е с добро качество, но все пак, като се имплантира така бързо, реших, че все пак е нашето.. Бях толкова щастлива ❤ Нямаме повече ембриони. Честно казано не знам какво ще правим оттук нататък. Изобщо не съм очаквала подобно нещо. Утре ми е прегледа.. чудех се ще чуем ли пулс.. Явно няма 😞
Ами това е. До нови срещи! Дано новата 2026г. сбъдне всичко за което мечтаем! Амин 🙏❤

# 397
Съжалявам!Аз във вторник трябва да пусна кръвен и колкото по- малко дни остават толкова повече ме е страх,не толкова от отрицателен резултат,колкото до това,че трябва да мина през всичко отначало.Понякога се чувствам смазана психически...

# 398
Съжалявам много за загубата Ви. Но ще Ви дам друга перспектива. Моят ембрион се задържа заради терапия, но при първа ембрионална морфология се видя, че е с множество малформации и без пулс. Тялото Ви е отхвърлило нещо, което така или иначе е било негодно, то Ви е предпазило. Така сте си спестила аборт, който не е за предпочитане, защото всяка интервенция в матката я променя. Още веднъж, съжалявам, помислете за това, което сте си спестила и за това което предстои. Успех!

Знаех, че този ембрион се бави от самото начало и вероятно не е с добро качество, но все пак, като се имплантира така бързо, реших, че все пак е нашето.. Бях толкова щастлива ❤️ Нямаме повече ембриони. Честно казано не знам какво ще правим оттук нататък. Изобщо не съм очаквала подобно нещо. Утре ми е прегледа.. чудех се ще чуем ли пулс.. Явно няма 😞
Ами това е. До нови срещи! Дано новата 2026г. сбъдне всичко за което мечтаем! Амин 🙏❤️

# 399
Симона много съжалявам, удара е огромен. Преживях го два пъти. Напълно те разбирам как се чувстваш.
ЧХГ не се спира да се следи, докато не се види, че е в матката. Научих го при последната си успешна бременност. Доктора искаше през ден или два да пускам ЧХГ, като се видя, че е в матката, каза, че е оттук вече се гледа развитието и не се следи ЧХГ.
Дайте си време, и след новата година с нови сили за бебче. Ще стане! Ще бъде!

# 400
Аз с малко въпроси за ембриологичния доклад. Днес го получихме след неуспешен трансфер. При трансфера обаче имахме освен ICSI и зимот и макс селекция, които заплатихме. Не ги пише нито в епикризата, нито в доклада. В епикризата пише само метод: ICSI , допълнителти методи: празно.
В ембриологичния доклад: нищо конкретно. Само е дадена информация за преди и след със съответно обем и подвижни.
Преди: обем 4 мл След:  0.5 мл
Преди: подвижни 54% След: 80%
Това означава, че са ползвали селекция ли? Защо никъде не е написано?
Как е отразена допълнително заплатена селекция на вашите ембриологични доклади?

# 401
  • Sofia
Аз с малко въпроси за ембриологичния доклад. Днес го получихме след неуспешен трансфер. При трансфера обаче имахме освен ICSI и зимот и макс селекция, които заплатихме. Не ги пише нито в епикризата, нито в доклада. В епикризата пише само метод: ICSI , допълнителти методи: празно.
В ембриологичния доклад: нищо конкретно. Само е дадена информация за преди и след със съответно обем и подвижни.

Като зададе въпросът ми стана интересно и аз прегледах нашият ембрио доклад, в който също не е опоменато. Ние сме в Надежда и там след всяка процедура инсеминация/пункция и оплождане ни вадят спермограта в системта им. Прегледах и нея, та там при нас е отразено какво са ползвали за подготовката и резултатите след обработката им.

# 402

Като зададе въпросът ми стана интересно и аз прегледах нашият ембрио доклад, в който също не е опоменато. Ние сме в Надежда и там след всяка процедура инсеминация/пункция и оплождане ни вадят спермограта в системта им. Прегледах и нея, та там при нас е отразено какво са ползвали за подготовката и резултатите след обработката им.

Значи, ще поискам и спермограмата освен. Благодаря за съвета, Rouina🤗 Някой от Доверие да каже как е при него с ембриологичните доклади и допълнителните методи за селекция? Описано ли е нещо?

# 403
Nikasim, благодаря ти! Знам, че това е най-доброто в случая. Дано се изчистя и не се налага нищо допълнително. От днес спрях лекарствата, очаквам до няколко дни да ми дойде. Преди две години се наложи да взема аз решението за аборт и въпреки, че беше извънматочна бременност, чухме пулс и всичко ми се обърна. Това беше ужасно! Знам, че природата си знае работата и че нещо не е било наред, щом е спряло развитие. Всичко ще бъде наред 🙏❤️ Вярвам го!

miki8713, следеех го в началото и нарастваше супер. Още от ден 5 започнах с кръвните. После на официалната дата пак беше много високо и доктора не пожела ново ЧХГ. Аз нямам тръби, та няма как да е в тях (поне това), та вероятно за това и не е искал повече следене. Въпреки, че и при двете ми извънматочни ЧХГ растеше също много добре.. Абе кошмар..

Благодаря на всички Ви за подкрепата! ❤️ Хубаво е, да знаеш ,че не си сам и че вървите заедно с много жени, по пътя към своята мечта ❤️ Вярвам, че всеки ще я достигне рано или късно!

Avi_, в същата клиника съм със същия лекар. Това ми беше трети трансфер, да.
Първия трансфер беше свеж на ден 3. Без имплантация.
Втория трансфер беше подкрепен с хистероскопия, и куп лекарства (Дусофарм, Програф, но шпа, Естрофем, бусколизин, Дуфастон, Циклогест, Пролутекс). Беше ЗЕТ на 5 дневен ембрион с отлично качество. Без имплантация.
Различното при третия беше, че по мое настояване беше на естествен цикъл (без никакви лекарства преди трансфера, освен прогестерон след овулацията + вливка Интралипид. Ембриона беше 6 дневен. Имаше много ранна имплантация, още на ден 5 ЧХГ започна да се покачва и да се удвоява, но уви. Всичко приключи, преди да е започнало 😞🤷

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 23:07 от Si_mo_na

# 404
Съжелявям, миличка. Радвах се искрено за теб. Така ни било писано Cry Аз вече 4-ти ден кървя обилно, и не знам от какво се чистя, като дори моето не се и имплантира. При Калчев тея дни има среща с ...
Nikasim, благодаря ти! Знам, че това е най-доброто в случая. Дано се изчистя и не се налага нищо допълнително. От днес спрях лекарствата, очаквам до няколко дни да ми дойде. Преди две години се наложи да взема аз решението за аборт и въпреки, че беше извънматочна бременност, чухме пулс и всичко ми се обърна. Това беше ужасно! Знам, че природата си знае работата и че нещо не е било наред, щом е спряло развитие. Всичко ще бъде наред 🙏❤️ Вярвам го!

miki8713, следеех го в началото и нарастваше супер. Още от ден 5 започнах с кръвните. После на официалната дата пак беше много високо и доктора не пожела ново ЧХГ. Аз нямам тръби, та няма как да е в тях (поне това), та вероятно за това и не е искал повече следене. Въпреки, че и при двете ми извънматочни ЧХГ растеше също много добре.. Абе кошмар..

Благодаря на всички Ви за подкрепата! ❤️ Хубаво е, да знаеш ,че не си сам и че вървите заедно с много жени, по пътя към своята мечта ❤️ Вярвам, че всеки ще я достигне рано или късно!

Avi_, в същата клиника съм със същия лекар. Това ми беше трети трансфер, да.
Първия трансфер беше свеж на ден 3. Без имплантация.
Втория трансфер беше подкрепен с хистероскопия, и куп лекарства (Дусофарм, Програф, но шпа, Естрофем, бусколизин, Дуфастон, Циклогест, Пролутекс). Беше ЗЕТ на 5 дневен ембрион с отлично качество. Без имплантация.
Различното при третия беше, че по мое настояване беше на естествен цикъл (без никакви лекарства преди трансфера, освен прогестерон след овулацията + вливка Интралипид. Ембриона беше 6 дневен. Имаше много ранна имплантация, още на ден 5 ЧХГ започна да се покачва и да се удвоява, но уви. Всичко приключи, преди да е започнало 😞🤷

Общи условия

Активация на акаунт