Дългото чакане след трансфер - тема 120

• 22 641
  • 577
  •   4
Отговори
# 555
  • София
Колко е днес?

# 556
# 557
  • София
Много е добро нарастването.
Пусни още веднъж след 48 часа и после може да запишеш час за преглед след 10-тина дни.

# 558
Здравейте, някой да има успешна бременност с бластоцисти със степен на развитие 3? 😀 Знам, че буквите са важни, но досега винаги са ми били 4, като 2 от 3 опита с бластоцисти , имаше такива, които бяха тръгнали да се излюпват. И от двата имаше бременност, но неуспешни.

# 559
Аз имам успех с 3 АВ (балансиран) .

# 560
  • Sofia
Стефи тази цифра  не е от толкова голямо значение. Гледай си буквичките. Експанда на ембриона може да се случи във всеки един момент. Това, че са били 4 не е от толкова голямо значение ако буквичките са били BB или  BC. Според мен 3АА, 3АБ са си много хубави ембриони с не малък шанс за успех.

# 561
Здравейте момичета! Не мога да повярвам, че след близо 6 години съм отново тук! Накратко моята история - имам дъщеря(ин витро), която след 10тинна дни, става на 5. Бяха ми останали 3 ембриона 1-5 дневен и 2-6 дневни(развиваха се по-бавно). След поредна гинекологична операция, реших, че или сега е време за следващо бебе, или никога. На 19.01 ми беше трансфера (на 5 дневния ембрион). Тъй като на другия ден се поразболяп, реших че всичсо е обречено, макар и рано, знес 5ти ден, не издържах и пуснах ЧХГ, резултата е 16.5, знам че е рано да се радвам, но имах нужда да споделя с някого.

# 562
Доста обнадеждаващо звучи всичко. Имунната система е ниска, което е добре за имплантацията. След два дни, проследи пак. Всичко ще е наред!

# 563
Доста обнадеждаващо звучи всичко. Имунната система е ниска, което е добре за имплантацията. След два дни, проследи пак. Всичко ще е наред!
Извинявам се за невежеството,може ли да кажете за това с имунната система и имплантацията.

# 564
До колкото знам, за да се имплантира ембриона, имунната система трябва да е занижена. Ембриона се приема като чуждо тяло от имунната система, и ако е силна, ще го атакува и изхвърли.
На мен са ми правили вливки в Плевен. Но тогава не схванах за какво са.
Моята имунна система по време на забременяването, също беше ниска, и даже хванах някакъв вирус, точно в лабораторията, докато чакам да ми вземат кръв. Хората кашлят без да си слагат ръката и аз веднага се тръшнах, с хрема, температура и повръщане.

# 565
Аз имах вливка Интралипид три дни преди трансфера и 5-6 дни след трансфера се разболях. Ембриона се имплантира успешно и още на ден 5 започна покачване на ЧХГ, но завърши с биохимична бременност 😞
Все пак, при предишните ми трансфери не бях стигнала до там.

# 566
Момичета следя темата, от доста време от последният ми трансфер който беше Краят на Ноември, много важна информация споделяте, до сега има два неуспешни опита, имам един въпрос веднага след трансфера на вас слагат ли ви вагинален прогестерон?

# 567
  • Sofia
Аз съм правила само свеж, сега ми предстои друг свееж евентуално. На мен като ми се обадиха да ми запишат час за трансфера ми казаха да си го пъхна предварително ректално, та след това не са ми поставяли нищо. Искаха просто влагалището е деня на трансфера да е чисто, не че не си почистват и там де. Иначе аз сега прогестерона го ползвам от деня на пункциата. Предния път също.

# 568
  • София
При мен беше ЗЕТ, но в общи линии беше както при Rouina91. Прогестерон започнах няколко дни преди самата процедура. За деня ме предупредиха да сложа ректално, при втория ми включиха и инжекция Пролутекс.

# 569
И аз съм ЗЕТ, и двата пъти АГ ми каза 10 дни преди трансфера да започна утрогестан капсули вагинално, деня на трансфера пак си сложих те разбира се ме почистиха което боли много, и след трансфера Акушерката ми пъхна 2 капсули .. Смисъл миля че е малко в повече ..

Общи условия

Активация на акаунт