Дългото чакане след трансфер - тема 120

• 26 803
  • 726
  •   4
Отговори
# 705
  • София
Преди последната бременност направих 1 хистероскопия 5 месеца преди трансфера, когато решихме как ще действаме. Беше чиста. Непосредствено преди трансфера направих втора. Имах 2 кисти. А много се колебаех дали да правя пак. Добре, че послушах лекарката си.

# 706
Ние сравнително скоро правихме хистероскопия с премахване на полипи. След това през цялото време съм била на прогестеронова терапия до започването на стимулацията, като и тя самата беше по дълъг протокол с блокиране. Да, хормоните по време на стимулацията се качиха доста, но не знам дали единично качване в рамките на 2-3 седмици може да повлияе така, че да изкара отново полипи. Ще го обсъдя и това с репродуктивната. Макар, че малко ме съмнява, имайки в предвид, че почти през цялото време сме пазили средата вътре от полипи.
Доколкото знам полипите могат да се появят и от високи дози Естрофем.
Обсъдете ги нещата. Стискам палци всичко да бъде наред 🙏❤️
Хубаво е, че имате други ембриони.

# 707

Знам че е много рано, но не можах да издържа. Това е резултата на 7ми ден след ЗЕТ, но да се има и впредвид че имам HGC инжекция поставена в деня на трансфера… Какво е вашето мнение?

# 708
Не е рано. Петдневен ли е ембрионът? Аз не съм имала hcg инжекция и не мога да се изкажа тя колко бързо спира да се отразява, но ако не е от нея е добър резултат за ден 7.

# 709
Пуснете след 48 ч да видите дали нараства или е от инжекцията . На мен на 7 ден след инжекция ми показа положителен резултат и всичко беше наред . При биохимичната на 7 ден пак след инжекция ,беше положителен ,но доста по нисък

Знам че е много рано, но не можах да издържа. Това е резултата на 7ми ден след ЗЕТ, но да се има и впредвид че имам HGC инжекция поставена в деня на трансфера… Какво е вашето мнение?

# 710
4 дневен

Не е рано. Петдневен ли е ембрионът? Аз не съм имала hcg инжекция и не мога да се изкажа тя колко бързо спира да се отразява, но ако не е от нея е добър резултат за ден 7.

# 711
Мисля ,че е добре . Моят на  7 ден със сигурност беше по нисък . Успех Simple Smile
4 дневен

# 712
  • Sofia
Каква инжекция и в какви дози поставихте? Колко време преди самия трансфер, че не съм много запозната със ЗЕТ-а? На мен са ми казвали, че около 10 дена се чисти hcg от кръвта и аз така съм засичала по себе си по време на инсеминациите, преди да почнем инвитрото. Въпреки това нивата ми се виждат добре. Направи теста след 48 часа както са казали и ще знаеш със сигурност. BTW ние сега правихме лепило тип 'hcg вливка' във влагалището/ендометриума не знам и аз къде Grinning, та ме предупредиха да не се тествам по-рано от 10-12 ден. Въпреки това установих, че съм се изчистила от него.

# 713
Роу, аз имах същото лепило и ми казаха, че като е локално поставено, а не е инжектирано, няма да даде отражение на теста. Дано да е било рано за пикливия и кръвния да те изненада!
Roses, и на мен ми се струва високо да е само от инжекцията. Като повториш ще стане ясно. Успех!

# 714
Веднага след трансфера ми я поставиха, но не знам какво е количеството. Попитах какво ми слагат и те казаха хореомон инжекция HCG. Казаха на 16 ден да се изследвам, но аз ги предупредих че това е невъзможно 😅. Пише в интернет, че на 7ми ден попринцип остатъчното количество от инжекцията би трябвало да е максимум 20, но пак всичко е строго индивидуално…. Силно се надявам след 48 часа да се е удвоила.

Каква инжекция и в какви дози поставихте? Колко време преди самия трансфер, че не съм много запозната със ЗЕТ-а? На мен са ми казвали, че около 10 дена се чисти hcg от кръвта и аз така съм засичала по себе си по време на инсеминациите, преди да почнем инвитрото. Въпреки това нивата ми се виждат добре. Направи теста след 48 часа както са казали и ще знаеш със сигурност. BTW ние сега правихме лепило тип 'hcg вливка' във влагалището/ендометриума не знам и аз къде Grinning, та ме предупредиха да не се тествам по-рано от 10-12 ден. Въпреки това установих, че съм се изчистила от него.

# 715
  • Sofia
Веднага след трансфера ми я поставиха, но не знам какво е количеството. Попитах какво ми слагат и те казаха хореомон инжекция HCG. Казаха на 16 ден да се изследвам, но аз ги предупредих че това е невъзможно 😅. Пише в интернет, че на 7ми ден попринцип остатъчното количество от инжекцията би трябвало да е максимум 20, но пак всичко е строго индивидуално…. Силно се надявам след 48 часа да се е удвоила.

Ако сте слагали Хориомон, мисля, че най-ниската доза hcg от него беше 5000, поне на мен тази са ми слагали, а аз съм много кльощава, та при мен се чистеше за 10тина дена. 7ми ден може да е рано.

# 716
Roses, може да се удвои след 48 часа, а може само да се покачи, защото ще има спад от ЧХГ инжекцията. И аз съм на мнение, че е супер ЧХГ-то на този етап.

# 717
Здравейте, моя чхг на 9ти ден след трансфера на 2 бласти е 65. Това ниско ли е? Confused

# 718
Според мен не е малко, виж след 48 часа, имай надежда… ❤🤞Успех

Здравейте, моя чхг на 9ти ден след трансфера на 2 бласти е 65. Това ниско ли е? Confused

# 719
Малко ниско е, но по-важно е удвояването. Проследете след 48ч.

Общи условия

Активация на акаунт