Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 31

• 53 452
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Да, талоните са еднократни. Както и в Лидл и други подобни.

# 106
За онлайн поръчка, която съм посочила, че искам да получа от магазин, какво удостоверяване искат, за да я предадат на трето лице (демек ММ)?

jb66, за косопада, но не от ДМ
Скрит текст:
Priorin https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010008622
Подейства дори на възрастната ми майка, но трябва да се взема редовно поне 1-2 месеца.
Често го пускат на добра цена в немския Амазон

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 17:13 от GG*

# 107
Искат само баркода, който пращат на мейла, когато е готова поръчката.

# 108
Винаги мъжа ми я взима с баркода от имейла. Не са правили проблем никога. Действайте смело.

# 109
  • Пловдив
За онлайн поръчка, която съм посочила, че искам да получа от магазин, какво удостоверяване искат, за да я предадат на трето лице (демек ММ)?

jb66, за косопада, но не от ДМ
Скрит текст:
Priorin https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010008622
Подейства дори на възрастната ми майка, но трябва да се взема редовно поне 1-2 месеца.
Често го пускат на добра цена в немския Амазон

Това го пих, но бях го купила от Турция.
Почти 2 месеца го взимах и изведнъж започнах да пламтя от него. Първо лицето ми пламва  и после тялото.
Беше ми много странно, но ставаше от него.

# 110
Получава се при предозиране на вит. Б3 (ниацин).

# 111
  • Бургас
Дева, Нели, благодаря ви за снимките! Ще знам, какво точно да търся! Дано само успея да стигна до ДМ и да се възползвам от купоните!

За косопад, за подхранване и изобщо за красива и здрава коса има една маска, която мои познати я използват от години! Косите им са разкошни! Те са маниачки на тема красота и от тях я знам, още като бяхме деца. Правила съм я преди години, доволна бях от резултата. Но аз не съм по маски и разните глезотии и не съм постоянна.
Но, маската е малко странна, и затова не съм я препоръчвала никъде. Въпреки,че е ефикасна. А и в днешно време мисля, че вече никой не вярва на подобен тип маски! Бабини рецепти! Това е!

# 112
Нещо съм изтървала , но може ли отново "съвета за зъбите"....
Да се провери дали има проблем със зъбите. При проблеми със зъбите, например зъбен гранулом, има хронично възпаление, което може да повлияе и на косата.
+1.
Onirique, Елмайра, Брада, благодаря! Ще проверя при нас кой продукт е наличен. Търся продукт, който да не ми причинява сърбеж (както се случва с лак за коса).
Всъщност, за единични косъмчета сигурно и безцветна спирала ще свърши работа.🙂

# 113
  • Пловдив
Явно съм го предозирала. Пих го 2 месеца и косопада ми спря.  Продължих  го с мисълта,че е добре и най-накрая съм намерила лек .
Сега търся друг с ефект.Благодаря !

# 114
Аз косопад точно нямам, но искам да ми се укрепи косата, самия косъм да стане по-дебел и здрав. Пила съм какво ли не, включително и този В3, има го момента със зачервяване, преминава за минути и е описан в листовката, но ефект не съм видяла за моя проблем. Биотин съм пила, витамини за коса, кожа и нокти на Солгар, Геритамин Хиалурон, маски слагам, ампули, все тая. Тънък косъм и това е.
Имам колежки, с много здрави и плътни коси, но са с много наднормени кг. Вече си мисля, че това е причината. Но при мен не може да стане по този начин. Абсурд.
Имам капсули на Миволис, отдавна ми стоят, сега допивам един Холин и ги почвам тях. Да видим.

# 115
  • вкъщи
Дебелината на косъма и гъстотата си е ген. Няма как с добавки да се промени това. За мацките с косопад проверете си витамин д, феритин,желязо и щитовидните хормони. При мен след прием на добавка с желязо и то натурална имаше голям ефект. Виждма нови снопове коса на места където преди не съм имала.

# 116
  • Deutschland
Аз съм пила Мерц за косопад. Единственият (д)ефект беше, че омитах хладилника по нощите и качих доста килограми. После Приорин, от него имаше ефект, но не бях постоянна и ги зарязах.

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 00:27 от Фрау С

# 117
Лелка, каква е добавката? Аз съм със сериозна липса и не мога и не мога да го правя .. може на лично , да не спамя

# 118
Ген си е да. Нито по майчина, нито по бащина линия имаме жени с хубави коси. Няма откъде да дойдат при мен.
Витамин Д ми е на горна граница, пия редовно.

# 119
На мен косата ми след окапване от химиотерапия беше повече, но с времето пак почна да пада при сресване или по възглавницата, а и една фризьорка реши да ползва онази гадна ръфаща ножица и нещо като бръснач. Та и аз си викам- е , поне косата ми ще е супер след това, но без явно ще си е като преди , нищо особено 🤣 скоро пак ще окапе и се м решила да не я боядисвам и подстригвам, да видим.
 И за да е по темата, съжалявам, че няма да е похвала, но на Балеа нощният флуид, шампоанът с кератин и този за обем, изобщо не ми бяха ок, но то и няма как да са уау за цена 3-5 лева.

Общи условия

Активация на акаунт