Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 31

• 53 394
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Аз избягвам комбинирани с идеята, че не всички могат да се усвоят при едни и същи условия.

# 61
И аз не купувам комбинирани. Количествата в тях са много малки.

# 62
  • София
Много са им слаби комбинираните витамини, повече не бих купила.

# 63
Комбинираните поначало ги правят така че човек да не може случайно да предобри с нещо, дето и не се знае липсва ли му изобщо... Ако има дефицит, с тях няма да го оправи. Освен и че не всичко е удачно да се приема по едно и също време.

# 64
  • оттам, откъдето започва България
Някой, който е пил Омега 3 капсули и ефервесцентни таблетки магнезий, би ли споделил мнение?

# 65
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Доволна съм от разтворимия магнезий и витамин с на прах, ок ми е съотношението цена/качества и особено зимата гледам да имам постоянно.

# 66
Този витамин Ц на прах е попадение наистина, няма друг на такава цена. За който не търси да е с удължено освобождаване, е супер.

# 67
Аз купувам тяхната Омега от много години. Чудя се как не са я вдигнали. По другите аптеки стана двойно по-скъпа.
Магнезий само цитрат, разтворим не съм. Сега се заредих с този с калий, голямо попадение е за мен! Хоп -Троп да е жива и здрава! Kissing Heart
Този витамин С на прах съм го пропуснала, ще се поправя. Много съм доволна, но от друг, който ми свърши вече.

# 68
  • Deutschland
Омега 3 купувам от тази за деца на Допелхерц. В ДМ тук  има и никак не е евтина. Не знам въобразявам ли си, но след прием, моите все едно на батерии ги включвам. Скачат, викат, крещят.

# 69
Не знам въобразявам ли си, но след прием, моите все едно на батерии ги включвам. Скачат, викат, крещят.
Плацебо ефект или съвпадение или си въобразяваш. Няма медициска взаимовръзка между омегата и физическата активност.

# 70
  • оттам, откъдето започва България
Аз обаче не разбрах Омегата масло от сьомга ли съдържа или концентрат от треска. Tired Face

# 71
  • Mostly in my mind
Този вит С на прах подходящ ли е за деца?
Между другото сега чета коментари в приложението. Някои жени и момичета го използват, за да изсветлят косата си. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 72
За махане на цвят и изсветляване се използва домашна маска с шампоан и стрити таблетки вит. С:
https://www.bg-mamma.com/?topic=649488

# 73
По принцип витамин Ц приложен върху кожата избистря тена и се бори с пигментните петна. Обаче аз не бих си сложила нещо за пиене на лицето. Може да дойде много агресивно за кожата. Има си серуми с Вит Ц.

# 74
  • Mostly in my mind
По принцип използвам и аз серум вит С за кожата. Но говорих за косата. Не за кожата. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт